Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 13:16

Sve osim pobjede Turaka bi ispalo pravo iznenađenje. Zašto? Pa samo treba pogledati score S04 u zadnjih 10 utakmica i njihovu formu.

Milan isto kao i Arsenal. Ove sezone ta 2 kluba kao da su zalutala u osminu finala. Milan će pružiti otpor, ali sve će to biti slabo, jadno. Bez Ibre, Silve pa i onog ozljeđenog Patoa je to sve preslabo.

CL se formirala za nekih 7-8 klubova Europe. RM, Barca, Bayern, United kao glavna četvorka, a tu treba doći i Juventus za par godina, dok je tu i Chelsea sve ove godine, PSG koji tek treba doći, eventualno Porto koji redovito u krugu četvrtfinalista. Arsenal je odavno u silaznoj putanji, Milan ovakav kakav je udaljava se od toga, Inter propao, Liverpoola već nema dulje vrijeme, Valencia je smiješna, Dortmund tek nakon duljeg perioda mora vidjeti kako će stajati igrački i financijski, itd. itd.

A sjetim se tamo 2004/05. kad je jedan Real gubio 2:0 u Kijevu od Dynama u skupini, da bi Ronaldo s 2 gola spasio ih poraza. PSV mučio Barcelonu u polufinalu, Benfica također, Deportivo Milana razvalio 4:0 nakon prve utakmice 4:1 što je bilo...

Predaleko su neki otišli od ostatka svijeta.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 20 vel 2013, 13:29

PSV mučio Milan u polufinalu. ;)
I onda mutavi Ambrosini zabije u sudačkojnadoknadi. Još im je Cocu uvalio jednog ali više nisu mogli.
Dan kad sam zamrzio talijanski nogomet. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 13:34

E da... Dobro da si me ispravio. :zivio:

PSV nikad više ni blizu toga u elitnom natjecanju kao te sezone pod Hiddinkom ako se ne varam.

A Milan tih godina najjači klub u tom natjecanju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2013, 18:33

Igr'o sam Yilmaz zabija tako da samo ću to ispratiti. Rezultat S04 me večeras baš i ne interesuje.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Miki » 20 vel 2013, 22:42

Ovo nije bila loša veče Barse, jer nisu stvorili nijednu šansu. Nisu se ispromašivali, ma nisu imali pravu šansu. Milan ih je odlično markirao. Svima ovo djeluje kao iznenađenje, ali se Italijani nikad ne otpisuju, pa da su u ne znam kako lošoj formi.
Ako ih prođu, biće to iznenađenje, ali i vrlo ozbiljna poruka nama, Realu, Mančesteru. Nema za'ebancije sa Milanom. Barsa je ušla u meč kao da igra protiv Hetafea, a ne protiv 7-strukog prvaka Evrope. Poštovanja mora biti. Zato su i naguženi sasvim zasluženo.

Najvažniji zaključak: Barsi je ipak potreban trener. :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 22:45

FCB_general napisao:Milan ovakav kakav je udaljava se od toga

Povlačim ovo što sam rekao za Milan. :shock: :oops: MILAN ŽIVI VJEČNO, mora se priznati.

A bi i mi qurac s njima se tek tako obračunali... :roll: Neka nama Arsenala.

Kolika je to guzičetina kad se Balog cijeli uspio u nju uvući tijekom cijele utakmice. Kao da igra Peleov, Zicov i Romarijov i Ronaldov Brazil u jednom. :hehe:

No neka je prosjek posjeda lopte održan i mali broj prekršaja napravljen.

Slika
Izbacite uljeza. :hehe: :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 20 vel 2013, 22:51

FCB_general napisao:
FCB_general napisao:Milan ovakav kakav je udaljava se od toga

Povlačim ovo što sam rekao za Milan. :shock: :oops: MILAN ŽIVI VJEČNO, mora se priznati.

A bi i mi qurac s njima se tek tako obračunali... :roll: Neka nama Arsenala.

Kolika je to guzičetina kad se Balog cijeli uspio u nju uvući tijekom cijele utakmice. Kao da igra Peleov, Zicov i Romarijov i Ronaldov Brazil u jednom. :hehe:

No neka je prosjek posjeda lopte održan i mali broj prekršaja napravljen.

Mogu da igraju i u ŠKMLJ sastavu, ali nikada ih niko ne smije potcijeniti!!! Ipak je to slavan i vrlo trofejan klub. Zna se da nikada nismo lako sa njima na kraj izlazili. Šta više, koliko znam nikada ih i nismo prošli ranije. Možda je vrijeme za naknadu dugova, ali bio bi to vrlo nezgodan dvomeč.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 23:01

Miki napisao:Mogu da igraju i u ŠKMLJ sastavu, ali nikada ih niko ne smije potcijeniti!!! Ipak je to slavan i vrlo trofejan klub. Zna se da nikada nismo lako sa njima na kraj izlazili. Šta više, koliko znam nikada ih i nismo prošli ranije. Možda je vrijeme za naknadu dugova, ali bio bi to vrlo nezgodan dvomeč.

Apsolutno. Kad povučem paralelu, ono što su Azzurri Elfu, to su Rossoneri Bayernu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB_CRO » 20 vel 2013, 23:02

Opasne stvari su se pocele desavat. Neke koje osobno i nisam zelio. A to je... opet pre, pre cvrst Milan. Kao iz njihovih naj boljih dana. Barca ce u uzvratu sigurno igrat osjetno bolje, ali nisam siguran da ce im to biti dovoljno. Milan je uvijek dobro prolazio u Barceloni. Iskreno, jedini klubovi koji mogu izbacit Barcu zadnjih godina su bas takvi kao Milan, Inter iz 2010, prosle godine Chelsea. Dakle momcadi bez neke tubrbo ofenzivne kvalitete, vec momcadi koje su super cvrste i koje se znaju branit sa 10 igraca kada to zatreba.

Ono sto je sada problem je to sto, po mom ukusu, ima previse talijana u cetvrtfinalu (ukoliko Milan stvarno prode). A to je po meni dosta opasno, posebno za Bayern jel sa talijanima nismo na "ti". Posebno ovakvima kao Milan. Imat recimo talijanski klub u potencijalnom finalu lige prvaka je po meni JAKO, JAKO OPASNO. Bez obzira sto smo TOTALNO BOLJI, INDIVIDUANO JACI... u jednoj utakmici to ne mora biti presudno. Bili smo bolji i od Chelsea, pa znamo kako je zavrsilo. :no:

Znaci s jedne strane je bolje da se Barca makne iz natjecanja, ali s druge strane nisam sretan ni ovkvim "otpisanim" a opet pre jakim Milanom, ali i Juventusom!! Klubovima iz sjene ove sezone ali koji definitivno mogu "iskrumpirat" velike stvari.

Jos na pocetku sezone sam rekao svom drustvu da se bojim samo Barce (kada ima svoj dan i kada je nepobjediva), i Milana koji igra izrazito na rezultat, cvrstinu i vraca se kad se naj manje nadas. I dalje stojim pri tome.

Zakljucak veceri... talijani se vracaju i to mi se ne svida!!! Tako je bilo i na Euru, tako je bilo i 2010. kada je Inter osvojio iako nisu kotirali visoko na pocectku sezone (usprkos Mourinhu).
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 20 vel 2013, 23:16

I ja navijam da Barsa ispadne, a nakon ovog meča to ne djeluje uopšte nerealno. S druge strane, probuđeni Milan. A, recimo, sjećam se kad je Anton sa podsmijehom nabrajao odbranu Milana ove sezone (Constant, Abate itd.), a toj odbrani "najjači tim svijeta" nije uspio stvoriti šansu cijelu utakmicu. NE PAMTIM DA JE BARSA IKADA OVAKO LOŠU TEKMU ODIGRALA SA OVIM SASTAVOM. Jednostavno, MIlan dobro igra velike mečeve. Možda su u Italiji loši, ali njih ni Real, ni Barsa, ni MU, pa ni mi nećemo lako proći. Tvrd fudbal, vrlo nezgodan. Tipičan italijanski. Sjetite se kako je Italija bila podcijenjena na SP 2006. i na EP 2012., a oni su oba puta dobili Njemačku u polufinalu, koja je slovila za favorita u oba meča. Inter nas je dobio u finalu, kao i godinu dana posle u nok aut fazi. Milan nas je prošao mnogo puta do sada. Koliko god mi bili jaki, taj Milan se često nalazio kao nesavladiva prepreka.
Neki će reći da smo jadni jer veličamo igru Milana nakon jedne dobre partije, a kao da omalovažavamo naš tim nakon toliko dobrih partija. Sve to stoji, možda i jeste samo u pitanju dobro Milanovo veče, ali kako god ne želim ih u nastavku takmičenja. Oni su nam pencilin kao mi Realu ili Italija Njemačkoj. Ne leže nam jednostavno, pa makar mi bili i jači po sastavu i u boljoj formi i ubojitiji. Italijani su jako organizovani u defanzivi i nama tako tvrd fudbal baš i ne odgovara. Ali o tom potom, vidjećemo šta će biti ako dođe eventualno do tog meča.

Definitivno, Italijani se bude.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 20 vel 2013, 23:28

Ne zna Barca s bunkerašima. Tu imaju isti problem kao i mi.
Previše se kruži sredinom terena, a šesnaestercu se ne mogu ni približiti.
Protiv ovakvih ekipa se mora pucati izvana jer se sigurno nećeš ušetati s loptom u gol.

Milan je jak i sa ovakvom obranom bi i nama stvarao ogromne probleme.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 23:52

Taktika je bila i ostala majka svega. Ako su u nečemu Talijani fantastični, onda su u tome.

I prošle sezone nije tek tako Barcelona uspjela se obračunati s Milanom i bilo je kontroverzi i onda oko onog nedosuđenog prekršaja na Ibrahimoviću kod vodstva Barce, da ne idem unazad u tamo neku 2006. kada je Barca izbacila uz pomoć njemačkog suca Milan gdje je Ukrajinac zabio čist gol, a ovaj sudio nekakav faul na Puyolu ko sinoć nama onaj debil korner.

Milan jednostavno zna kako istući Barcelonu, a sada ih hebe to što nemaju love da mogu okupiti novu mega generaciju. Iako sam opet rekao da ih hebe, ali nakon ovog večeras izgleda i ne baš.

Milan je poseban klub, meni neobjašnjiv zadnjih 13 godina. U prošlom desetljeću su uspjeli samo 2004. biti prvaci Italije, dok su igrali 3 finala CL i osvojili 2, a tijekom svih tih sezona nakon 2001/02. su igrali CL glavnu ulogu sa Barcom, a i Liverpoolom jedno vrijeme. Više europski, nego talijanski klub, dok je krajem 80-ih i u 90-ima to sve bilo jednako zastupljeno. Tek su u prvoj sezoni ovog desetljeća došli do titule prvaka Serie A.

EKSPERTI igranja ovog natjecanja.

2:0 je završilo, no 2 gola razlike u prvoj utakmici Barceloni ništa ne predstavlja. Svatko na Camp Nou je podređen od dolaska Ronaldinha, a zadnjih godina gotovo rijetko tko uzima bodove i slavi.

Velikih i dosadno dugačkih 90 minuta nas čeka jer uvijek kad bih gledao uzvrat gdje Barca juri zaostatak nikad kraja, a ludnica na terenu ni blizu ne vlada kao što bude na tekmi Real-United, Bayern-Real i sl.
Zadnja izmjena: Red passion; 20 vel 2013, 23:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 20 vel 2013, 23:54

Moramo pohvaliti Milan, nisam nikad mislio da su u stanju ovako kvalitetno odigrati.

Pa Barca nije imala niti jednu poštenu šansu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 23:58

Zadnji put pamtim Barcelonu bez nekakve prave šanse upravo 2009. kad ih je Chelsea ubio na Stanford Bridgeu. Jedini udarac im bio taj gol Inieste gdje je 1:1 bilo.

Messi večeras začuđujuće nevidljiv. Nisam nešto ni pretjerano Iniestu vidio. Uzvrat MU-RM i FCB-ACM jedva čekam. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2013, 23:59

Milan je mene večeras impresionirao postavkom, disciplinom i jednostavno ono je bila poslastica za sve takičke fanatike. A ja onakvo igranje odbrane volim, ono je pametno igranje, ono je tako mudro i spretno i to se mora priznat. Iako Milan ne gotovim , to im se mora priznat i neka su malo Barcu prizemljili. A sad se nadam paklenom revanšu i fanstastičnoj utakmici. Ništa nije još riješeno ali Milan je u dobroj poziciji.

Čak bi meni po Bayern bio gori protivnik Milan nego Barca, jer protiv Barce mi možemo biti oštriji i čvrsti, ali protiv Milan igraš protiv čvrstih i oštrih i još taktičkih fanatika.

Ali ako nas zapadnu, ne treba se tu crnjačit, mi smo popravili svoj omjer protiv Talijana (pobjede protiv Juvea, Napolija, Rome, Fiorentine u proteklih par godina i dobro ti porazi protiv Intera), samo protiv Milana bi morali srušiti tu tradiciju bez pobjede.
Ipak rano je govorit, u revanšu ovog duela Barce i Milana se svašta može desit, a LP je nepredvidljivo takmičenje, nisi tu osvojio titulu do posljednjeg zvižduka pa makar imao ekipu koja je beton svih betona...

Schalkea sam gledao uporedo i bili su odlični, veliki remi u Istanbulu i idemo sad kraljevsko plavi da prođete u to četvrtfinale.... :smajl007:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva