1. FSV Mainz 05 - FC Bayern München 22.08.09.

Re: 1. FSV Mainz 05 - FC Bayern München 22.08.09.

PostPostao/la I_Love_Bayern » 23 kol 2009, 12:49

Nije problem u treneru i igračima, problem je u lošim potezima uprave. Izbor trenera je totalni promašaj. Nije LVG loš trener, naprotiv odličan je, ali nije za nas kadar, isto kao ni Klinsmann, jer su to odlični treneri ali treneri koji gaje NAPADAČKU igru, a ne moze se igrati napadački sa našim kadrom u kojem su sve sami defanzivci. Jedini ofanzivan igrač a da nije napadač je Ribery i kad on igra mnogo je lakše igrati napadački fudbal.

Po meni uprava ima dva, odnosno tri načina da riješi ovu dubiozu:
1. Ostaviti LVG na klupi i dovesti hitnim putem dva- tri kreativca sa kojima LVG moze razviti svoju igru "za gol vise".

2. Otpustiti LVG i dovesti trenera tipa Hitzfeld, Heynckes, Magath, Kapelo, Ancelotti... Drugom riječju trenera koji gaji takav stil igre u kojem je najvažnija defanziva. U tom slučaju bi trebali dovesti bar jednog klasnog odbrambenog igrača.

3. Najmanje vjerovatna verzija razrješenja krize je ostavka kompletne uprave i dovođenje mladih i sposobnih ljudi na čelo kluba. Zašto upravu ne bi sačinjavali Kahn, Scholl, Matthaus, Jeremis? Treba shvatiti da je Karlovo, Ulijevo i Franzovo vrijeme prošlo i da je došlo vrijeme za neko novo sveto trojstvo u Bayernu...
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la dbriseva » 23 kol 2009, 16:42

dajte mi stream wolfsburg hamburg
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Vedo » 23 kol 2009, 17:19

Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la jozotg » 23 kol 2009, 17:42

prvo poluvrijeme je najgore u zadnjih 30 godina koliko pratim Bayerna.

1. gol ...pa balun je Rnesingu proša ispod ruke ,totalna jadna reakcija,bolje bi Oliver Mlakar reagira

2. gol.....Buyten je tako smeće da je čak i Lell bolji

3. zašto pojačanja naših konkurenata tipa Elia,Berg;pogrebnjak;Hleb.... igraju fenomenalno ,a našim triba 2 svjetlosne godine za prilagodbu novoj sredini...To se tako kaže???

4. žalosno je da mi nakon Ballacka nemamo pravu 10. ,a koji to ozbiljan klub zadnjih 150 godina igra bez desetke????

5. još je žalosnije da nismo kupili golmana ,jer s ovakvim Rensingom mi će izgubiti već dobijene utakmice

6. a najžalosnije je da dajemo za Braffa i Pranju 10 milja ,umjesto da npr kupimo Srnu za 5 milja više .netko je dobro primjetio da Pranja nije kapacitet za nas. I to se vidi..

7. naše najveće pojačanje je zapravo Olić ,a dobili ga mukte.Ko tu koga jebe?'???

8.rješenje: uvijek sam govorio da samo Nijemac može voditi Bayerna ,svaki eksperiment sa strancima tipa Trapatoni je osuđen na propast.Ali LVG neće dobiti otkaz..
Znači treba dati 30-40 milja i kupiti golmana,beka i 10. Što se može lako ako se prodaju Toni( 8 milja),Altintop( 5 milja),Sosa (5 milja), gnojko Buyten ( 5 milja), Ottl i Lell( u paketu 2 milje), iako se dodaju pare od Lucia i Hummelsa eto ti 30-35 milja.

9. ima nekoliko mjeseci svaka subota prije izlaska mi je toliko zasrana da ne znam koliko ću izdržati ovakvu igrariju.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 23 kol 2009, 18:47

jozotg napisao:
4. žalosno je da mi nakon Ballacka nemamo pravu 10. ,a koji to ozbiljan klub zadnjih 150 godina igra bez desetke????

upravo to ja trubim cijelo vrijeme.....nama Diego nije smio pobjeći u Juve nikako....jer mi nakon Effe-a našli zamjenu u Ballacku....ali Ballacku nismo...Deisler je to trebao bit ,ali nas je sjebala njegova ozljeda.... :cry: ...još kad je Kahn otišao 2008. izgubili smo i dušu....i glavu....Ballack je bio kapetan na terenu...a Kahn u svlačionici...a kaj sad imamo?MvB u svlačionici i Lucia u Shitteru.... :lol: :lol: :lol:

8.rješenje: uvijek sam govorio da samo Nijemac može voditi Bayerna ,svaki eksperiment sa strancima tipa Trapatoni je osuđen na propast.Ali LVG neće dobiti otkaz..

Ogroman potpis..... 8-) ....treba ga potjerati natrag u Niskozemsku...kad su niskozemci i švabe imale zajednički jezik.... :lol: :lol: :lol:

9. ima nekoliko mjeseci svaka subota prije izlaska mi je toliko zasrana da ne znam koliko ću izdržati ovakvu igrariju.

nisi jedini,kud god krenem same zajebancije na Bayernov račun...a ja gutam i gutam....i tješim sebe..nema Ribery-a i Tonija,novi igrači,novi trener...a istina je zapravo...loš je Bayern pod vodstvom Gaala.... :!:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 23 kol 2009, 19:11

jedvo cekam da mi Toni dodje nazad pa da zaigramo Toni-Olic...ovaj gomez je najgori od svih novopridoslih,al placen je pun k.... odvaljen od brda a nezna dat gol glavom
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 23 kol 2009, 19:39

bavarac napisao:
jozotg napisao:

nisi jedini,kud god krenem same zajebancije na Bayernov račun...a ja gutam i gutam....i tješim sebe..nema Ribery-a i Tonija,novi igrači,novi trener...a istina je zapravo...loš je Bayern pod vodstvom Gaala.... :!:

isto, dobro je sad dok nema skole, zavucem se u kutju 2 dana i prodje ih ,, :lol: al jeba te sad kad krenem u skolu, pa ovi sto mjenjaju klub ko carape, sad barca, sad man utd, pa ev sad real, ono furka, kad me uzmu jebavat :( ccc
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la ankujund » 23 kol 2009, 19:55

ma od svega me je najmanje briga sta ce drugi rec.samo im odgovorim "e i?" dovoljno je pitat ih,otkat ti navijas za "svoj" klub,jer vecino ljudi navijaju za one koji dobivaju,tako da je sad man.utd,barca, sad ce opet real i tako ti klubovi koji su sad u modi,za par godina bit ce drugi itd...ne diraju me zajebancije takvih koji ne navijaju za iste i u dobru i u zlu

Hajduk,Bayern i niko vise!
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2009, 21:57

ankujund napisao:

E ti si sad BAŠ u KURCU!!! Ja sam bar DINAMO, Bayern :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 23 kol 2009, 22:31

anton 1983 napisao:
ankujund napisao:

E ti si sad BAŠ u KURCU!!! Ja sam bar DINAMO, Bayern :mrgreen:

Da mi je neko reka da ce Hajduk i Bayern u 8 kola ukupno skupit 4 boda reka bi mu da je lud.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 24 kol 2009, 09:42

da,zamisli to...neznam ko mi je gori

Bayernovi navijaci radili nerede na povratku sa utakmice:

http://www.index.hr/sport/clanak/navija ... 47210.aspx
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Princ Poldi » 25 kol 2009, 09:50

Kakva provala od ovog Gomeza!!! ZBOG NJEGA JE POLDI IZVISIO!?

Najbolje neka igraju Olić i Muller u napadu, oni su u najboljoj formi!

Ili neka dovedu Džeku i Miskea u paketu + pare i Schweini i Klose 8-)
Princ Poldi

PostPostao/la nele-BHF » 25 kol 2009, 11:11

Princ Poldi napisao:Kakva provala od ovog Gomeza!!! ZBOG NJEGA JE POLDI IZVISIO!?

Najbolje neka igraju Olić i Muller u napadu, oni su u najboljoj formi!

Ili neka dovedu Džeku i Miskea u paketu + pare i Schweini i Klose 8-)

nemoj bola falit nashe, odma banuju :lol:

suti :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2009, 13:31

samo da velim još jedna stvar koja užasTno iritira - znate koje prošlo kolo bio najbolji golman kola?

Nebum mu napiso odgovor jer mislim da to već i sami znate :evil:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 25 kol 2009, 16:37

Rensing :navijac:
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.