Frank Ribery napisao:ne znam šta ja to moram prestat
Pa ko ide u REMONT ekipe u zimskom prelaznom roku - pa brijem da to moja mama koja nema pojma o nogometu - jedino zna ko je beckham - to nebi napravila...
Zaboravi na remont, nemoj ga spominjat.
Frank Ribery napisao:ne znam šta ja to moram prestat
anton 1983 napisao:Frank Ribery napisao:ne znam šta ja to moram prestat
Pa ko ide u REMONT ekipe u zimskom prelaznom roku - pa brijem da to moja mama koja nema pojma o nogometu - jedino zna ko je beckham - to nebi napravila...
Zaboravi na remont, nemoj ga spominjat.

Frank Ribery napisao:Ako sam spomenuo remont, to znači da treba prodati podolskog, dovesti lijevog beka, dovesti zadnjeg veznog kojeg nemamo i naravno napadača. Na to sam ja mislio.
Lijevog beka uopšte nemamo.Lahm povređen moglo bi biti problema.
Pravu 6 nemamo . Pa ljudi moji primili smo 14 golova.
Podolski jednostavno nije iskoristio svoju šansu , a u oskudici smo sa napadaćima.

Haris napisao:Ajmo probat nastavit ovim tempom i stilu Werdera. Mene ne bi smetalo da mi dobijamo ovako utakmice i da igramo uvijek za gol više, ali jako smeta taj ekstremni propuh u odbrani.
Frank Ribery napisao:Samo budala nije vidjela da smo danas pobjedili sretno. Ako ćemo realno trebali smo gubiti 0:4 do 40 minute.Protiv Fiorentine smo trebali primiti najmanje tri komada.
I ti kažeš kako Bayernu nisu potrebna pojačanja.Pa ovo je smješno.
anton 1983 napisao:Pa to je remont - pa ko bu kupoval 4 igrača! To nebumo delali i okani se te ideje , sam živciraš ljude. Nije da ja velim da to netreba napravit nego se to neradi na zimu....
Frank Ribery napisao:Pošto si rekao da niko ne dovodi na zimu pojačanja, evo za primjer prošle godine:
Chelsea, Totenham, Man City

....ajde ljudi nemojte bit tako loše raspoloženi zbog propuha u našoj obrani...to tako mora biti,valjda je i slijepcu to jasno...jer Klinsmann ima drugačiju filozofiju poimanja nogometa od ziheraša Ottmara,Felixa i Trappa...ja sam zbog toga neizmjerno sretan i morate se naviknuti na ovu
" Los hollywood " ekipu...u kojoj su Lellovi i zvijezde....
...ili da će ići u LP-a...
...

Frank Ribery napisao:I ostajem pri tome da će Wolfsburg biti u vrhu.Morate se složiti da smo danas sretno pobjedili, i da po meni nismo zaslužili pobjedu. Jer u čitavoj utakmici smo imali 4 prilike, a do 40 minute smo trebali gubiti sa 0:4.Recimo da je umjesto Santane danas u šansama bio Misimović druga bi se priča sada pričala.
Znam ja da vi neshvatate moju filozofiju fudbala. Vama je normalno da ti neko da dva gola na domaćem terenu, to meni nije.
Mi smo u 9 kola primili 14 golova, a prošle sezone u svim kolima 21.Ako ćemo pratiti logiku mi bi ove godine trebali primiti 50 golova.
Mi imamo mnogo problema koji se guraju pod tepih. Morate da shvatite da mi još nismo odigrali utakmicu sa jakom ekipom. Jer Lyon i Fiorentina su drugi razred evropskog nogometa.Šta će se desiti kad naletimo na Barsu, Chelsi ili Arsenal.Šta tad.Imat ćemo situaciju kao protiv Werdera.Mislim neki su ovdje samouvjereni da ćemo mi lako osvojiti ligu.To se ipak neće desiti i do zadnjeg kola se neće znati ko će biti prvak. Možda neki ne shvataju , ali mi smo limitirana ekipa. Naši limiti su 1/4 finale LP, Ligu nadam se da ćemo osvojiti ali sa malom bodovnom prednosti.Ekipa koja nema lijevog beka, zadnjeg veznog i najmanje četiri napadača nije ozbiljna ekipa.
) nadigrao u toj tekmi...
...da je ...
.Barca i Arsenal su sve samo ne "ozbiljne" ekipe...ajde za Chelsea se slažem da bi bili tvrd orah za Bayern...
...cccc.kako ti mijenjaš razmišljanja od tekme do tekme...nebu to dobro...
ali isto tako može primit toliko i tako će i biti dokle bude Klinsi na klupi...
...jedino kaj bi njihovim kupnjama još manje zabijali... Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju