(13/03/2012) FC Bayern München -:- Arsenal FC

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (13/03/2012) FC Bayern München -:- Arsenal FC

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 22:56

LuctL napisao:I da!

Jedino, jedino što me zasmetalo jest to što mi ne znamo čuvat rezultat.

Ne sam to, nego ću nekog ubit kad ćemo to slijedeći puta raditi! Imaš 3:1 i ti kreneš sa Gustavom i Martinezom! PFUJ!!! U ovakvim tekmama ti trebaju oni koji grizu!

I ja majke mi moje ne kužim što vi ovdje serete po Robbenu. Pa da njega danas nije bilo na terenu, mi bi puno jalovije izgledali i opće ne bi bilo "opasTni" po gol.

Mi se provukli? I think not. Provuči i žiPcirati se su dvije različite stvari ;)

Da je sramota je, da sada drugačije gledamo na Bayern, gledamo, ali to će sve trajati do onog trenutka dok nezaigramo prvu tekmu 1/4 finala.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2013, 22:59

LuctL napisao:
The Scarface napisao:Nije bit u tome jesmo li nadigrani ili ne, bit je da ne smiješ tako uć u utakmicu. Dopustiti da ti prolaz na kraju ovisi o nekom gnjoju koji uvijek može past.

Zato Sammer i Jupp sada imaju posao za odradit. A ja se nadam da će ga odradit jako dobro.

Normalno je da ekipa ne može cijelu godinu držati isti tempo, nabrijanost, žar! Zato i pokoji poraz uvijek dobro dođe, a s 20 bodova prednosti u ligi i sada ovim porazom, ja se nadam da će im uć u guzicu da moraju izgurat još 2 mjeseca, kako tako!

Kao što sam rekao ovo sad možemo iskoristit za wake up call, Sammer i ostatak će popizdit.

Ne bi me čudilo da je Uli išao do svlačionice poslije utakmice, ovo danas je bilo Scheisse i ništa drugo.

Slažem se sa Antonom, Robben je u ofenzivi jedini nešto pokušavao.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 13 ožu 2013, 23:00

TiLe napisao:po meni je trebao baš tako. kroos na schweinijevu poziciju, a shaq na desetku.
siguran sam da se s takvom postavom ne bi doveli u ovakvu situaciju.

E da je rezultat iz prve utakmice bio 3-0, onda bi si se moglo o tome razmisliti, dok kod rezultata 3-1 uvijek ima ono ALI, AKO...
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 23:00

Pitaj Boga što je njima JUPP rekao prije tekme i sve više i više počinjem vjerovati u ono tempiranje forme...

kroos me nekako najviše razočaro, nikako da preuzme konce u svoje ruke kad se nema na koga osloniti!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 ožu 2013, 23:03

FCB_CRO napisao:Nezasluzen prolaz Bayerna. Apsolutno uzasna utakmica i s pravom ce nas sutra svi popljuvat. Sramota za nas, za klub, za njemacki nogomet. Bez ideje, volje, zelje... Jedna od naj losijih utakmica Bayerna koju sam ikad gledao. Dno dna...

Ocito nam svinja i Ribery fale vise nego Barci Messi, Xavi, Iniesta i jos 4 igraca zajedno...

Sta sad mislit, kakve planove radit? Sa ovakvom igrom se trebamo SVIH momcadi u zdrijebu BOJAT. O Realu (faktor osvete i glad za LP) i Barci (lakoca igranja i poletnost) necemo sada. Jel sada nemogu mislit da mozemo odigrat bolje od ovoga i konkurirat spomenutim momcadima. smile44

I opet ti korneri!!! Ljudi moji, ako imamo trenera kao trenera, ako imamo trenere za fitnes, istezanje, taktiku, nutricionizam, moramo imat i trenera za kornere! Znaci nasi treninzi trebaju izgledat ovako:

Jutarnji: trajanje 2 sata, 1 sat i 15 min. klasican trening, a ostalih 45 minuta SAMO vjezbat kornere.

Popodnevni trening: 2 sata, od toga 1 sat i 15 minuta klasican trening, 45 minuta SAMO KORNERE vjezbat.

SVE lige prvaka do sada smo IZGUBILI IZ KORNERA. 99 protiv Manchestera- 2 kornera u sudackoj nadoknadi, 2 gola. PORAZ!

2012, CHELSEA... KORNER... PORAZ!

Idem se sad otusirat, jel mogu cijedit majicu koliko sam se preznojio. Kao da sam orao polje na +35 a ne gledao utakmicu.

Dakle, svatko normalan bi uzeo TIM TRENERA samo za kornere i vjezbao sa momcadi kornere, kad nam to vec ne ide i kad smo zbog toga izgubili vec 2 LP IZRAVNO!!

Nisam lud, ne haluciniram, nisam glup. Super! :) Svaka čast da si na to ukazao što sam ja zadnjih godina mnogo puta isticao kao iznimno važan faktor u igri. :legendo: :zivio:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 13 ožu 2013, 23:07

anton 1983 napisao: I ja majke mi moje ne kužim što vi ovdje serete po Robbenu. Pa da njega danas nije bilo na terenu, mi bi puno jalovije izgledali i opće ne bi bilo "opasTni" po gol.

pa ne jebe me još toliko onaj mrtvac, već u 88. minuti on iskosa puca da ga blokiraju a nutra čekaju na podvalu Gomez i Muller.. uvijek sam ga branio al sad je dosta. RAUSSS :evil: !!!!!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2013, 23:07

A onaj Walcottov ofsajd koji nije bio. :cry:

Sramota, velika sramota.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 13 ožu 2013, 23:08

Miki napisao:
nele-BHF napisao:Mikiii startaaaj!!!

Znam da si ovim htio da kažeš kako ja jedva čekam da pljujem. Sada ne pljujem, već samo kažeš tešku istinu da bez Švajnija i Riberija ne možemo djelovati ozbiljnije. Isto tako ni bez Dantea, Martineza, Krosa, Lama, Nojera.
Ne daj Bože da nam neko od navedenih ne igra npr. protiv Barse. I sa njima svima pitanje je kako bi eventualno prošli protiv njih.

A daj brate pa šta ti je? Uopšte ne mislim tako, ne smeta mi ni kada pljuješ samo neka nije previše, nego sam ti htio reći da startuješ Sonju ba. :|
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 13 ožu 2013, 23:08

I da... Stvar je kristalno jasna. Od Hoffenheima preko Fortune do Arsenala - PALI SMO! :|

Da li imamo razloga za veliku brigu kad je u pitanju nošalantnost naših igrača? Mislim da ima. Rezerviste poput Pizarra, Tyme, Rafinhe i Cana bih najradije forsirao kad vidim ovu očajnu igru.

Uopće mi glava nije vruća, ali ovakvo ponašanje je krajnje neprofesionalno i nesportski. Sad ti zvao to 'tempiranjem forme' ili pravim riječima idiotizam. :roll:

Robben je još bio svjetla točka po onome što sam vidio u 2. dijelu. Čovjek je barem željan igre dok su ostali izgledali izgubljeni, na nekakvoj Floridi, Ibizi, Mallorci ili gdje već.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 23:09

Lennon napisao:pa ne jebe me još toliko onaj mrtvac, već u 88. minuti on iskosa puca da ga blokiraju a nutra čekaju na podvalu Gomez i Muller.. uvijek sam ga branio al sad je dosta. RAUSSS :evil: !!!!!

Ha čuj, danas je naš najlošiji igrač u napadu bio Muller, pa ne vidim da bi njega vadio... ;)

The Scarface napisao:A onaj Walcottov ofsajd koji nije bio. :cry:

Sramota, velika sramota.

Mah, pa odigro je do kraja i nije napravil ništa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 13 ožu 2013, 23:11

anton 1983 napisao:
LuctL napisao:I da!

Jedino, jedino što me zasmetalo jest to što mi ne znamo čuvat rezultat.

Ne sam to, nego ću nekog ubit kad ćemo to slijedeći puta raditi! Imaš 3:1 i ti kreneš sa Gustavom i Martinezom! PFUJ!!! U ovakvim tekmama ti trebaju oni koji grizu!

I ja majke mi moje ne kužim što vi ovdje serete po Robbenu. Pa da njega danas nije bilo na terenu, mi bi puno jalovije izgledali i opće ne bi bilo "opasTni" po gol.

Mi se provukli? I think not. Provuči i žiPcirati se su dvije različite stvari ;)

Da je sramota je, da sada drugačije gledamo na Bayern, gledamo, ali to će sve trajati do onog trenutka dok nezaigramo prvu tekmu 1/4 finala.

Šta ti misliš na šta ćemo mi sada ličiti bez Martineza i Lahma? Naravno, zavisi od toga ko nas zapadne.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 23:12

Miki napisao:Šta ti misliš na šta ćemo mi sada ličiti bez Martineza i Lahma? Naravno, zavisi od toga ko nas zapadne.

Kaj Lahm nemre slijedeću?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 13 ožu 2013, 23:14

Može. On je sad karton od suspenzije. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 13 ožu 2013, 23:14

anton 1983 napisao:
Miki napisao:Šta ti misliš na šta ćemo mi sada ličiti bez Martineza i Lahma? Naravno, zavisi od toga ko nas zapadne.

Kaj Lahm nemre slijedeću?

Čini mi se da je neko to napisao, kako neće Lahm igrati sljedeću.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 23:15

Murta napisao:Može. On je sad karton od suspenzije. ;)

Ali sad se brišu zar ne?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka