FCB_CRO napisao:Nezasluzen prolaz Bayerna. Apsolutno uzasna utakmica i s pravom ce nas sutra svi popljuvat. Sramota za nas, za klub, za njemacki nogomet. Bez ideje, volje, zelje... Jedna od naj losijih utakmica Bayerna koju sam ikad gledao. Dno dna...
Ocito nam svinja i Ribery fale vise nego Barci Messi, Xavi, Iniesta i jos 4 igraca zajedno...
Sta sad mislit, kakve planove radit? Sa ovakvom igrom se trebamo SVIH momcadi u zdrijebu BOJAT. O Realu (faktor osvete i glad za LP) i Barci (lakoca igranja i poletnost) necemo sada. Jel sada nemogu mislit da mozemo odigrat bolje od ovoga i konkurirat spomenutim momcadima.
I opet ti korneri!!! Ljudi moji, ako imamo trenera kao trenera, ako imamo trenere za fitnes, istezanje, taktiku, nutricionizam, moramo imat i trenera za kornere! Znaci nasi treninzi trebaju izgledat ovako:
Jutarnji: trajanje 2 sata, 1 sat i 15 min. klasican trening, a ostalih 45 minuta SAMO vjezbat kornere.
Popodnevni trening: 2 sata, od toga 1 sat i 15 minuta klasican trening, 45 minuta SAMO KORNERE vjezbat.
SVE lige prvaka do sada smo IZGUBILI IZ KORNERA. 99 protiv Manchestera- 2 kornera u sudackoj nadoknadi, 2 gola. PORAZ!
2012, CHELSEA... KORNER... PORAZ!
Idem se sad otusirat, jel mogu cijedit majicu koliko sam se preznojio. Kao da sam orao polje na +35 a ne gledao utakmicu.
Dakle, svatko normalan bi uzeo TIM TRENERA samo za kornere i vjezbao sa momcadi kornere, kad nam to vec ne ide i kad smo zbog toga izgubili vec 2 LP IZRAVNO!!