LuctL napisao:Koji vam je Kuki!
Pa, loša forma mora doći KAD-TAD! Bolje sad nego u finalu LP!
Ligu imamo, jedna ruka i na Pokalu, sada treba popljugat dvije tekme i onda počet razarat ponovo!
Ovo je isto kao i prošle sezone, all over again, samo sada smo ipak malo pametniji!
Ne, sine, nismo mi ništa naučili od Chelsea. Mi smo protiv Intera imali 1:0 iz Milana i 2:1 u Minhenu, da bismo kao pravi specijalci pustili da to ode u 2:3 i pa pa. Imali smo protiv Čelzija 1:0 od 85. minuta i to prokockali. '99. smo imali 1:0 do 90. minuta i za 3 minuta sve prokockali.
Sada smo samo imali sreće da se još nije 5 minuta igralo, jer bi još 1 lopta ušla, 100%.
Nismo se uopšte opametili. I što neko reče, opet ti korneri. Tako naivno primalo golove, da je to za popizditi.
Kad igra taj Van Buyten meni se diže kosa na glavi. Maknite ga iz startnih 11, dajte Boatenga!!!
Gustavo napolje iz ekipe i najveći osobenjak na svijetu - Robben. Da, pokušavao je jedini, jer drugi od njegovog sebičluka nisu ni mogli doći do lopte, a kamoli opucati. Hvala mu na svemu, ali je vrijeme da ode. Gvardiola će mu poručiti da ne računa na njega, 100%. Kakav ti specijalac moraš biti da u kontri 3 na 2, ne dodaš nijednom od svojih saigrača koji su bili sami, već pucaš.
Da, ovo može da znači da ima nade da uzmemo pehar, ali da pod hitno promijenimo pristup u igri. Jednostavno, ne smiješ dozvoliti da ti protivnik iz 5 šuteva da 2 gola. Ista stvar se ponovila u roku od 4 dana. Bruka i sramota za nas koji važimo za klub svjetskog renomea. Ja stvarno ne mogu da zamislim vezni red Švajni-Gustavo protiv Reala, Barse ili Juventusa.
Gustavo je mnogo opao.