(13/03/2012) FC Bayern München -:- Arsenal FC

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (13/03/2012) FC Bayern München -:- Arsenal FC

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 23:49

The Scarface napisao:Ljut sam ko pas, ne mogu se nikako smiriti.

Samo se sjetim one utakmice protiv Intera kad smo izgubili 2:3.

Mi smo jedna od dvije ekipe koja je u cijeloj povijesti Lige Prvaka uspjela ispustiti prednost od gola razlike sa gostujućeg terena. Danas smo zamalo postali prva koja je isputila prednost od dva gola razlike. :cry:

Meni ova tekma, ne krivo sam počeo. Dok sam gledo tekmu i strepio, ja ovdje uopće nisam o Interu razmišljao, nego me sve podsječalo na Fiorentinu! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 13 ožu 2013, 23:52

The Scarface napisao:
anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:WTF ?

Nemam si šta zamišljat, jedni su pokazali da imaju karakter, drugi da su obični beskičmenjaci.

Joj da mi je bilo čut reakciju Sammera i Osrama nakon utkamice.

Onda si nemoj olakšat! Ja ću danas spavat ko bebica! :mrgreen:

Ljut sam ko pas, ne mogu se nikako smiriti.

Samo se sjetim one utakmice protiv Intera kad smo izgubili 2:3.

Mi smo jedna od dvije ekipe koja je u cijeloj povijesti Lige Prvaka uspjela ispustiti prednost od gola razlike sa gostujućeg terena. Danas smo zamalo postali prva koja je isputila prednost od dva gola razlike. :cry:

Stvarno smo u stanju postat najluzerskiji klub u povijesti nogometa, al svake godine sve bilze i blize smo...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 23:53

Miki napisao:Mi smo protiv Hofenhajma, Fortune i večeras pokazali da je forma u padu. Dakle, nije samo jedna tekma. ;)
.

Joj Miki reko sam ti da ne sudiš određenom igraču ZBOG jedne tekme! :neee:

Kao što rekoh, Boateng nije niti mogao igrati a Buyten je danas bio bolji od Dantea. I ono što je najbitnije je to da ja Robbena NEDAM. BMK što se ovdje sere o sebičnosti, ali ja znam da on MOŽE riješiti sam utakmicu, a da Šaqiri ne može!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 13 ožu 2013, 23:56

anton 1983 napisao:Kao što rekoh, Boateng nije niti mogao igrati a Buyten je danas bio bolji od Dantea.

Van Buyten je bio naš najjači igrač.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 13 ožu 2013, 23:56

Nijedan klub nije uspio da od 9 finala LŠ izgubi 5, kao mi.
Nijedan klub nije uspio da izgubi finale LŠ u sudijskoj nadoknadi, a mi smo to uspjeli 2 puta (protiv Manchestera 1999. i Chelsea 2012., kad nam je Drogbin gol trasirao put u provaliju).
Mi smo samo jedan od dva kluba u istoriji LŠ koji je prokockao prednost od 1:0 iz prvog meča ostvaren na gostujućem terenu (2011. Bayern-Inter 2:3).
Večeras smo zamalo postali jedini klub u istoriji LŠ koji je prokockao prednost od 2 gola iz prvog meča i to sa 3 data gola (Arsenal-Bayern 1:3, Bayern-Arsenal 0:2).
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2013, 23:57

Mi smo valjda jedini navijači na svijetu koji drkaju na poraze! :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qM0zINtulhM[/youtube]

:music:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2013, 23:58

Schweini Bog nogometa !

Martinez i Gustavo su igrali i protiv Batea skupa, kad su nas jebeni Bjelorusi torpedirali sa 3:1. Pametno dosta.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 13 ožu 2013, 23:59

Miki napisao:Nijedan klub nije uspio da od 9 finala LŠ izgubi 5, kao mi.
Nijedan klub nije uspio da izgubi finale LŠ u sudijskoj nadoknadi, a mi smo to uspjeli 2 puta (protiv Manchestera 1999. i Chelsea 2012., kad nam je Drogbin gol trasirao put u provaliju).
Mi smo samo jedan od dva kluba u istoriji LŠ koji je prokockao prednost od 1:0 iz prvog meča ostvaren na gostujućem terenu (2011. Bayern-Inter 2:3).
Večeras smo zamalo postali jedini klub u istoriji LŠ koji je prokockao prednost od 2 gola iz prvog meča i to sa 3 data gola (Arsenal-Bayern 1:3, Bayern-Arsenal 0:2).

vjerojatno bi preuzeli i ulogu Chelsea da smo ovojili LP :haha:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 14 ožu 2013, 00:02

Juventus je izgubio 5 od 7 baš kao i Benfica što znači da nismo baš najgori.

Drogbin gol nije bio u sudačkoj nadoknadi.

Ovo ostalo sam već napisao. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 14 ožu 2013, 00:02

anton 1983 napisao:
Miki napisao:Mi smo protiv Hofenhajma, Fortune i večeras pokazali da je forma u padu. Dakle, nije samo jedna tekma. ;)
.

Joj Miki reko sam ti da ne sudiš određenom igraču ZBOG jedne tekme! :neee:

Kao što rekoh, Boateng nije niti mogao igrati a Buyten je danas bio bolji od Dantea. I ono što je najbitnije je to da ja Robbena NEDAM. BMK što se ovdje sere o sebičnosti, ali ja znam da on MOŽE riješiti sam utakmicu, a da Šaqiri ne može!

Ok, ne daj ga ti. Kad nas opet dovede do bar 2 druga mjesta, hvali ga i opet. Kad ćeš shvatiti da je njegovo vrijeme prošlo? Nema više brzinu kao ranije, ni svježinu. Njegov jedini dribling koji zna uraditi (u lijevu stranu) znaju i ptice na grani da provale. Njegov šut više nije ubojit (izuzetak protiv BvB, mora jednom upasti), u posljednje 2 godine imao sto šansi 1na 1, ne sjećam se da je ijednu dao.
Samo ne znam po čemu ga više "vidiš" u Bayernu i dalje. Večeras se trudio, da bi na kraju pokušao 100 puta, nadajući se da će ga jedna usrati i ući u mrežu, pa da se posle priča kako je on odveo Bayern dalje. Živi samo za sebe, ne živi za tim. Ni u jednom trenutku kod njega ne vidim žeđ za timskom igrom, samo hoće solo prodore, da on sve sam uradi, kao neiživljeno derište. Komentaror na RTS-u u jednom momentu kaže: "Lopta dolazi do Robena. Roben dribla, naravno namješta se na udarac i naravno šutira. Lopta odlazi visoko preko gola....(par sekundi posle): Robenova potreba za isticanjem ga već dugo prati kao igrača."MA NAPOLJE!!!
Zadnja izmjena: Miki; 14 ožu 2013, 00:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 14 ožu 2013, 00:03

The Scarface napisao:

Juventus je izgubio 5 od 7 baš kao i Benfica što znači da nismo baš najgori.

Drogbin gol nije bio u sudačkoj nadoknadi.

Ovo ostalo sam već napisao. ;)

Minut prije sudijske nadoknade ili dva. Kao da je to posebno bitan podatak. Izgubili smo finala koja NISMO SMJELI!!!
Rekao sam od timova koji su igrali bar 9 puta finale LŠ (Real, Milan).
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2013, 00:05

Miki napisao:Ok, ne daj ga ti. Kad nas opet dovede do bar 2 druga mjesta, hvali ga i opet. Kad ćeš shvatiti da je njegovo vrijeme prošlo? Nema vše brzinu kao ranije, ni svježinu. Njegov jedini dribling koji zna uraditi (u lijevu stranu) znaju i ptice na grani da provale. Njegov šut više nije ubojit (izuzetak protiv BvB, mora jednom upasti), u posljednje 2 godine imao sto šansi 1na 1, ne sjećam se da je ijednu dao.
Samo ne znam po čemu ga više "vidiš" u Bayernu i dalje. Večeras se trudio, da bi na kraju pokušao 100 puta, nadajući se da će ga jedna usrati i ući u mrežu, pa da posle priča kako je on odveo Bayern dalje. Živi samo za sebe, ne živi za tim. Ni u jednom trenutku kod njega ne vidim žeđ za timskom igrom, samo hoće solo prodore, da on sve sam uradi, kao neiživljeno derište. MA NAPOLJE!!!

Si ga gledo ove sezone 10 tekmi zaredom? Ajde daj mu ih ;) Ja bi Robbena odbacio? Pa ko je tu lud? Pa daj shvati da je on danas bio jedan jedini kvalitetan igrač Bayerna u napadu.

Ziher sam da ćeš reči kako je Persie jeben napadač. Pogledaj što je sve zapuco protiv reala i onda mi dođi ovdje opet srat po RObbenu. Pa di je danas Muller bio koji ga je srao po desnoj strani!?!?! Pa bolje bi bilo da je žrtvovao Mullera lijevo i stavio Robbena desno, a ne da gubimo Robbena na Arsenalovom betonu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 14 ožu 2013, 00:05

The Scarface napisao:Schweini Bog nogometa !

Martinez i Gustavo su igrali i protiv Batea skupa, kad su nas jebeni Bjelorusi torpedirali sa 3:1. Pametno dosta.

Amen!

I molit ću se novom papi Franji prvom da Heyckesu prosvijetli onaj stari mozak i da mu više ne pada na pamet da ih zajedno stavlja na teren.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 14 ožu 2013, 00:08

anton 1983 napisao:
Miki napisao:Ok, ne daj ga ti. Kad nas opet dovede do bar 2 druga mjesta, hvali ga i opet. Kad ćeš shvatiti da je njegovo vrijeme prošlo? Nema vše brzinu kao ranije, ni svježinu. Njegov jedini dribling koji zna uraditi (u lijevu stranu) znaju i ptice na grani da provale. Njegov šut više nije ubojit (izuzetak protiv BvB, mora jednom upasti), u posljednje 2 godine imao sto šansi 1na 1, ne sjećam se da je ijednu dao.
Samo ne znam po čemu ga više "vidiš" u Bayernu i dalje. Večeras se trudio, da bi na kraju pokušao 100 puta, nadajući se da će ga jedna usrati i ući u mrežu, pa da posle priča kako je on odveo Bayern dalje. Živi samo za sebe, ne živi za tim. Ni u jednom trenutku kod njega ne vidim žeđ za timskom igrom, samo hoće solo prodore, da on sve sam uradi, kao neiživljeno derište. MA NAPOLJE!!!

Si ga gledo ove sezone 10 tekmi zaredom? Ajde daj mu ih ;) Ja bi Robbena odbacio? Pa ko je tu lud? Pa daj shvati da je on danas bio jedan jedini kvalitetan igrač Bayerna u napadu.

Ziher sam da ćeš reči kako je Persie jeben napadač. Pogledaj što je sve zapuco protiv reala i onda mi dođi ovdje opet srat po RObbenu. Pa di je danas Muller bio koji ga je srao po desnoj strani!?!?! Pa bolje bi bilo da je žrtvovao Mullera lijevo i stavio Robbena desno, a ne da gubimo Robbena na Arsenalovom betonu!

Samo da te pitam: po tebi je on večeras dobro odigrao?
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 14 ožu 2013, 00:08

Ja sve mogu shvatit, ali ne mogu shvatit kako se sve negativne stvari izvuku kada se desi poraz.

O negativnim pa i pozitivnim ću opširnije vjerovatno sutra....

Al hajmo i pozitivne stvari izvuc: PROVUKLI SMO SE. I to može biti jako bitno, ali greške treba ispravit.

Druga stvar, Arsenal bi od 8 četvrtfinalista isprašio njih 6 kad bi tim timovima falili najbolji igrači...Mislim ovakav Arsenal....Spotakli se , udarili se večeras i gotova stvar. Ko pita danas Chelsea kako je osvojio...? NIKO. Ko će pitat nas za sedmicu kako smo prošli? NIKO....

MUND ABPUTZEN , WEITER MACHEN....... 8-)

Mi sad pricamo šta je sve Bayern ispuštao i negativne stvari. A kakav je Bayern sve DUSEL u prošlosti imao, nadajmo se da će se taj Dusel skroz vratit. Samo s takvim gnojenjem i metiljanjem se titule osvajaju, lijepa igra je fina stvar za par utakmica, a kad se sve lomi, onda je metiljanje potrebno.... 8-)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka