The Scarface napisao:FCB_CRO napisao:The Scarface napisao:Gledao sam i ja Inter-Juve i primjetio sam da je i Juventus itekako ranjiv. Imao je Inter dosta prilika a svi znamo kakva je Inter ekipa.
Slazem se da je ranjiv, ali sto onda reci na nasu ranjivost, ahilovu petu... a to su KORNERI? OPET dva gola smo dobili izravno iz kornera. Juventus je tu opasniji od HSV-a, tako da i mi imamo puno toga za popravit do utorka, jel bi nas ti korneri inace mogli skupo stajat.
Dva nesvirana penala za Inter.

dbriseva napisao:nemamo srece sa ovim igracima zbog zutih kartona, stalno nam netko fali u kljucnim utakmicama, recite mi tko fali juventusu u prvoj tekmi, a tko je u opasnosti za drugu tekmu?

Lennon napisao:jel ovaj prvi prodor Kovačića?

CroCHEF napisao:UEFA have given Mark Clattenburg Bayern-Juventus on Tuesday

dbriseva napisao:moram priznati da sam se bojao ove tekme do jucer, al nekako mi se jcuer ucinilo da su igraci motivirani da osvoje sve zivo, iako, se bojim prekida, osim toga bojim se ako juventus povede, da ce nas unsiti i demolirati na kontru....
smatram da bi najbolje bilo otpocetka igrati sto veci tempo, ali ne srljati, nego tempirati sto veci prosjecni tempo za svih 90 minuta, igrati na kartu umora i starosti pirla, i ako ima jos kojeg starijeg igraca.....

marac napisao:Alaba i Gomez su spremni, barem sam tako procitao

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost