Pitanja!

Arhivirane teme...

Re: Pitanja!

PostPostao/la ankujund » 26 kol 2009, 19:19

bavarac napisao:
anton 1983 napisao:Ja mislim d ato ima veze sa onim glupostima, ako ti je zadnji post da ga možeš obrisat, a ako nije onda nemožeš...

Jebiga ja mogu brisat sve ipak sam admin! :mrgreen:

Ispravak netočnog navoda...ti si gad od administaratora. :mrgreen: ...nego šalu na stranu donekle i razumijem taj problem...recimo kad bi sad ja htio otići sa foruma i pritom obrisao svoje postove...onda neki dijalozi nebi imali smisla.... :lol: :lol: :lol:

Ali bi ipak volio imat mogućnost da zbrišem kadkad neki nepromišljeni post...tu i tam....svoj naravno... :mrgreen:

prvo razmisli kad pises pa onda pisi hihihhi

mislim da je anton u pravu,da mozes samo zadnji post brisat i to je dovoljno,ne treba to pravilo mjenjat
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 26 kol 2009, 19:23

ovako,da se i ja oglasim:

svaki sljedeci post koji bude vezan za nacionalnost il vjeru bit ce brisan,korisnik kojem se dva puta bude brisalo bit ce banan.

ovdje ima ljudi razlicih nacionalnosti,razlicitih vjera i svi su dobrodosli.Ne treba se isticat nicija vjera ni nicija nacionalnost,ovdje jednostavno NEMA MJESTA za takve stvari.

ovdje se prizna samo vjera u Bayern i ljubav prema Bayernu,vasu putovnicu i vjerska obiljezja ostavite doma, TO NAS NE ZANIMA!

nadam se da sam bio jasan i ne zelim vidjeti da neko pise il odgovara na moj post!
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 26 kol 2009, 19:23

Nerlinger18Vukovar napisao:Ali ako si katolik ne možeš dopustiti tako što i poticati to još.Ja sam takođe desničar (i član HSPa).Ali nemoj tako da pišeš.Inače sve 5.Imaš dobre postove.

smiri tenzije....

mi smo ovdje svi se prijavili kao Bayernovi navijači, osim Werdera13 :mrgreen:

i raspravljamo o Bayernu, a ne da li sam ja Hrvat, Srbin, Musliman, desničar, povjesničar i bla bla bla

:D
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 kol 2009, 19:26

Nerlinger18Vukovar napisao:Ok,ali nemoj ni ti onda tako pisati,nije u redu,nije ti otac zato bio u zatvoru valjda.

Naporan si.

Gle, moj stari je bil u ratu BAŠ ZATO da ja mogu kaj oću i ako mi se prohtje da tako pišem. Ako malo pročitaš uočit ćeš da je user sa nickom bavarac mene oslovio sa epitetom gad - e sad kad bi ja imo štap u guzici onda bi ga baniro - ali pošto mi koji smo duže na forumu znamo kaj je zajebancija a kaj uvreda nezamaramo se sa glupostima - to preporučam i tebi - nemoj se koncentrirat na gluposti nego piši i komentiraj o Bayernu, ako hoćeš, a nadam se da hoćeš.

Evo ak ti je baš stalo do toga ispričavam se svima koje sam sa tim uvrijedio.

Ovo je zadnje kaj bu se o tome pisalo - tako da nemoj više odgovarat na moj post - to ti pišem kao Admin. 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 26 kol 2009, 19:39

effenberg19 napisao:da samo nešto napomenem, užasno mi smeta što nemam pravo izrazit svoje hrvatstvo (pa makar to bilo na internetu) jer za ovu zemlju smo se borili prije 20god da bi mi sada netko srao i rekao da se nemam pravo zvati hrvatom.

nadam se da ne primate stvarno četnike na forum inače ću ja napraviti reda ovdje.

a do tada, nadam se da ćemo raspravljati samo o bayernu zbog čega sam i došao ovdje.

Haha.

Ovo je čini se "naša" verzija akademskog građanina.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 26 kol 2009, 19:52

effenberg19 napisao:da samo nešto napomenem, užasno mi smeta što nemam pravo izrazit svoje hrvatstvo (pa makar to bilo na internetu) jer za ovu zemlju smo se borili prije 20god da bi mi sada netko srao i rekao da se nemam pravo zvati hrvatom.

tocno,nemas pravo nesto isticat sto moze vrijedjat druge,bilo to druge hrvate il druge nacionalnosti,jer koliko puta trebam reci da tome ovdje nije mjesto.ti se istici koliko volis bayern i pokazi svima da si vatreniji navijas od drugi,ovdje vrijedi samo to. na forumu vlada sklad i dobra zajebancija i sve sta mozes dobit od tog isticanja je ban.
budi tu s nama,druzi se,pricaj,zajebaji,komentiraj,navijaj,sve druge stvari su nepotrebne.

effenberg19 napisao:nadam se da ne primate stvarno četnike na forum inače ću ja napraviti reda ovdje.

ne budi smjesan,nemoj da ti se ljudi smiju

effenberg19 napisao:a do tada, nadam se da ćemo raspravljati samo o bayernu zbog čega sam i došao ovdje.

napokon,to je to.idemo sad dalje,nema vise vracanja na stare teme,ovo je iza nas
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 26 kol 2009, 19:55

effenberg19 napisao:@scarface
o čemu ti? ja možda nemam fakultet, ali sam više hrvat nego većina naših "akademika"

to je jedna baza foruma,da se tako izrazim...ako budes duze s nama,shvatit ces sta je htio reci,za sada se ne trebas obazirat na to jer nije nista lose mislio
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 kol 2009, 20:00

o čemu ti? ja možda nemam fakultet, ali sam više hrvat nego većina naših "akademika"

Imaš upozorenje - slijedeće upozorenje za koje nesumnjam će doči jako blizu i onda slijedi ban ;)

A dobit ćeš ga zato kaj ću te ja sad isprovocirat tako da ti daš odgovor na ovaj moj post i to je to.

Sad ti meni pokaži da si pametniji i okani se ove teme i nemoj više pisat o ovoj temi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 26 kol 2009, 20:01

Ma ja se zajebajen samo. :D

Ima jedan sanacBo koji je stalno trubia o nacionalizmu a podnick mu je akademski građanin.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 26 kol 2009, 21:10

Pa sta je ovo ovdje? Ljudi, okanite se gluposti to vam toplo savjetujem! Ovdje nacionalizmu nema mjesta i clanovi koji su se oslanjali na njega i sami znaju kako su prolazili!

Sljedeci post temeljen na toj temi bit ce obrisan a clan udaljen s foruma pa vi nastavite ako zelite! :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 26 kol 2009, 23:51

The Scarface napisao:

Ma ja se zajebajen samo. :D

Ima jedan sanacBo koji je stalno trubia o nacionalizmu a podnick mu je akademski građanin.

Imenuj ga .Nisam ja ništa trubio.Ja sam bio vrijeđan na nacionalnoj osnovi.Što neki na ovom forumu mogu srati pa to je za ne povjerovati.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 24 lis 2009, 14:49

Jel ima ovaj forum opciju da se vidi ko je glasal za kaj u anketama? :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 24 lis 2009, 15:00

Murta napisao:Jel ima ovaj forum opciju da se vidi ko je glasal za kaj u anketama? :mrgreen:

Koliko sam ja upoznat NE! E sad mozda postoji neki mod za to. Ali ne kontam sto ce ti to? :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 lis 2009, 17:32

Francky boy napisao:Ja sam bio vrijeđan na nacionalnoj osnovi.

ako si ti Filip , onda je i opravdano :bravo:
ili bolje receno , zash ja nisam bio vrijedjan ?!
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la werder13 » 27 lis 2009, 19:31

kad mi tamo nitko ne odgovara

Je li ima itko još problem sa satom , rani mi jedno 16. minuta .

Kako da namjestim to?
werder13
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva