FILMOVI/SERIJE/TV

Sve i svašta...

Re: FILMOVI/SERIJE/TV

PostPostao/la TiLe » 16 ožu 2013, 21:04

UltrasMentalita napisao:Mislio sam gledati Djangu pa me zanima vaše mišljenje kakav je film iako ja mislim da nema vesterna bez Clinta , Charlsa Bronsona i John Weynea :D i da možda ćete misliti da sam zaostao ali još nisam uspio pogledati film u 3d-u ....Izlazi sad novi film od Stalonea mislim da ću to probati pogledati i onaj u u 3D-u napokon ne znam kako se zove ljudi protiv nekih divova idu na neko stablo graška novi je film ....da vidim to čudo od tehnologije

ako očekuješ film u stilu onih clintovih onda ga nemoj ni gledati. :D

django je možda neki "poluvestern", ali prepun onih tipičnih tarantinovih pizdarija.
radnja se odvija u 19. stoljeću, a u pozadili repa tupac :hehe:

međutim preporučam ti da pogledaš. meni se osobno svidio.

---------------------------------------------------------------------------

što se tiče serija vidim da su breaking bad i the wire već spomenute. preporučam ih svima. naročito breaking bad koja je jedna od najboljih serija koje sam ikad gledao.

također sam se navukao na walking dead. gleda li je još tko?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 16 ožu 2013, 21:07

Gledam ja Walking dead, serija ima pun k potencijala ali precesto razocara.

Mada bi sad napokon trebalo biti malo akcije nakon sto se zahuktalo u zadnjoj epizodi.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 16 ožu 2013, 21:15

Nekada mi je omiljena serija bila Allo Allo. Ali nakon što pogledaš 25 puta sve sezone, lagano dosadi. :mrgreen:

Od humorističnih pratim HIMYM, TBBT, TAAHM, Anger Managment, New Girl i Psych. Psych mi je danas najdraža.

Ostalo:
Od završenih su mi dobre House MD (kome ne :D ) i Numb3rs.
Jučer sam pogledao zadnju epizodu 666 Park Avenue. Zanimljiva serija, dosta preokreta. Šteta što je ukinuta nakon samo 13 epizoda. :(

Danas sam skinuo novu seriju, Arrow. Pogledao sam prvu epizodu i čini se jako zanimljivom. U prvoj je sezoni.

Pratim i Bones. Skidam nove epizode redovito, iako ih pogledam tek kad skupim 5-6.

Ancient Aliens je zakon. :D

Sad planiram pogledati par epizoda Homeland, Shameless, The Killing, Castle i The Walking Dead pa odlučiti hoću li ijednu pratiti ili ne.
Skinem si dvije, tri epizode pa procijenim seriju.

Od nepogledanih imam još skinuto NCIS i Person of Interest, ali to trenutno ne gledam.

Uglavnom, series freak. :mrgreen:

Nisam baš filmofil, jedini od filmova koji je na mom hard discu (oko 20 ukupno), a da ga nisam pogledao na televiziji, je Abraham Lincoln: Vampire Hunter (ne ovaj oscarovski Abe). Ali taj film još nisam pogledao.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 16 ožu 2013, 21:32

cek jel walking dead o zombijima il?

svi ju gledaju, skidam je burazu, a jos je nisam gledo.
Od ostalih TBBT, HIMYM samo zato da napokon vidim ko je mama posto su dosta upropastili seriju.
Pratim i neke na TV ako su zanimljive.

All time best su OZ, Zdruzena braca, Allo Allo, Bracne vode.
Volim i skidat neke crtice tipa Family guy, Simpsoni (propali) Futuramu...

Onda kuharske emisije Hells kitchen, kitchen nightmares, Masterchef US, Australija je cak puno bolja... :hehe: eto toliko od mene
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 16 ožu 2013, 21:34

Abraham Lincoln : Vampire Killer je film za mozak na pašu, ništa posebno.

Za one koji traže novu seriju preporučio bih Suits, odvjetnici i te šeme.

HIMYM je totalno propao, TBBT se još nekako drži ali nije to to više.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 16 ožu 2013, 21:55

CroCHEF napisao:cek jel walking dead o zombijima il?

je. ako te zanima ta tematika pogledaj ;)

The Scarface napisao:Gledam ja Walking dead, serija ima pun k potencijala ali precesto razocara.

Mada bi sad napokon trebalo biti malo akcije nakon sto se zahuktalo u zadnjoj epizodi.

druga sezona je bila stvarno dosadna jer su previše otegli radnju, ali mi se zato prva i treća sviđaju.

sve je bolje otkad je lori odapela :smajl007:
još da i onog carla oće koji zombi zgrist :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 17 ožu 2013, 23:37

Murta napisao:
Sad planiram pogledati par epizoda Homeland, Shameless, The Killing, Castle i The Walking Dead pa odlučiti hoću li ijednu pratiti ili ne.

Shameless predobra, došao do treće sezone. Od crnog humora, žestoki provala, pijančenja, homosexualizma, perverznih stvari, različitih vrsta zajebancija, ima svega.
Neke stvari onako u seriji mogu biti gadne i iritirajuće, te i gadljive, ali u suštini je sve dobar humor, žestoke provale i nevjerovatni načini kako se jedna siromašna porodica snalazi kroz život (u tome ima najviše ludih scena). Odlična dramedy u svakom slučaju...

Inače od serija mi je predobra: Game of Thrones, jedva čekam sad treću sezonu. Two and a half men je onako što se komedija tiče, meni dosta dobra, nije neki glup humor. Spartacus je odlična na primjer, te isto tako Falling skies....Prije sam još svašta nešto pratio.

Prije su Nijemci imali fanstastične kriminalne serije, poput Wolffs revier na primjer, danas su im ove nove beze veze, al et stare repriziraju nekad. Te krimiće sam volio. A veliki sam ljubitelj i stari serija poput Bonanze.

Od filmova u proteklih par godina bi izdvojio ovako na prvu: Public enemies, Shutter island, Taken, te Taken 2, Djanog je fenomenalan (gore je neko pitao), fantastičan film, Lincoln je dobar. The king's speech mi je onako interesantan film, onako malo drugačiji film, zanimljiva, donekle i komična drama.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 18 ožu 2013, 09:19

TiLe napisao:
UltrasMentalita napisao:Mislio sam gledati Djangu pa me zanima vaše mišljenje kakav je film iako ja mislim da nema vesterna bez Clinta , Charlsa Bronsona i John Weynea :D i da možda ćete misliti da sam zaostao ali još nisam uspio pogledati film u 3d-u ....Izlazi sad novi film od Stalonea mislim da ću to probati pogledati i onaj u u 3D-u napokon ne znam kako se zove ljudi protiv nekih divova idu na neko stablo graška novi je film ....da vidim to čudo od tehnologije

ako očekuješ film u stilu onih clintovih onda ga nemoj ni gledati. :D

django je možda neki "poluvestern", ali prepun onih tipičnih tarantinovih pizdarija.
radnja se odvija u 19. stoljeću, a u pozadili repa tupac :hehe:

međutim preporučam ti da pogledaš. meni se osobno svidio.

---------------------------------------------------------------------------

što se tiče serija vidim da su breaking bad i the wire već spomenute. preporučam ih svima. naročito breaking bad koja je jedna od najboljih serija koje sam ikad gledao.

također sam se navukao na walking dead. gleda li je još tko?

Stvarno bi volio da obrade ponovno neki stariji film ...a to mi je glupo 19. st svira 2Pac :lol:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la melodyne » 13 tra 2013, 21:33

Desperate Housewives i Prison Break najbolje serije :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 14 tra 2013, 00:22

Svi hvala Game of Thrones... Na IMDb ima 9.4! Cu da skinem...
Inace serija Once upon a time se cini dobro...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 14 tra 2013, 01:20

LuctL napisao:
Ja eo završio sa LOTR, Ext. version.
Počeo ponovno gledat Kumove, nakon njih slijede Star Wars. :mrgreen:

ME LIKE!

ja imam na laptopu uvijek spremljena sva tri LOtRa extended verzija, pa onda u jednom vikendu sve odreda :mrgreen:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 14 tra 2013, 01:43

melodyne napisao:Svi hvala Game of Thrones... Na IMDb ima 9.4! Cu da skinem...

Mislim da se već pola godine natjeravam da pođem gledat tu seriju, al mi se ne da nikako :)
Svi je hvale, a i ta tematika će mi se svidjeti sigurno ali me opet nešto koči.

Ajde ogledaj koju epizodu pa mi prepričaj doživljaje ;)

Inače tko nije gledao preporučam mu Fringe. Luda serija skroz. 5 sezona sam odgledao u tjedan dana. :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 14 tra 2013, 08:01

LuctL nemoj zaboravit da SW gledaš 456123
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 14 tra 2013, 09:05

Game of Thrones je trenutačno najbolja serija koja se emitira tako da je must watch.

Samo pogledajte prvu epizodu i ako vas privuče taj epic fantasy svijet neće te prestati. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Epic » 14 tra 2013, 10:08

Znači Game Of Thrones je dobar? Nisam nikad pružio priliku toj seriji, a svi govore da je vrhunska.

Trenutno gledam HIMYM, je da nije ono što je bila, ali još se da pogledat. TBBT nisam pogledao zadnjih desetak epizoda, kad stignem pa ću.....

Mislim sad se uključit u Doctora, ako ga netko gleda neka mi kaže je li vrijedan gledanja :)
Epic
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara