(23/04/2013) FC Bayern München -:- FC Barcelona

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

(23/04/2013) FC Bayern München -:- FC Barcelona

PostPostao/la CroCHEF » 17 tra 2013, 11:45

Slika

POLUFINALE/PRVA UTAKMICA
Utorak 23.04.2013.
20:45h
Fußball Arena München

SlikaFC Bayern München -:- FC BarcelonaSlika

Sudac: TBA

Igraci Bayerna s dva zuta kartona su: Lahm, Dante i Gustavo.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: (23/04/2013) FC Bayern München -:- FC Barcelona

PostPostao/la The Scarface » 17 tra 2013, 11:49

Malo nabrijavanja :

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 tra 2013, 11:53

kako bi volio vidit Šaćirija u prvom sastavu

momak pre moćno djeluje! Brz ko Ribery, ima tehniku ko Kroos, Šut ko nitko, siguran s loptom u nogama, ima zadnji pas, ima uvijek riješenje, mlad, entuzijastičan, željan dokazivanja, u vrhunskoj formi, mentalno zreo, ma sve!!!

ja bi ga postavio!

umjesto koga?

ne znam, müller je müller, jedino umjesto robbena, ali i ovaj igra dobro...

ne znam stvarno, ako ništa stavit ga iza špice nekad u drugom poluvremenu, pa da, onako odmoran i pun snage, napravi dar-mar ispred Barcinog šesnaesterca 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 tra 2013, 12:02

van der Vaart: "Bayern neće proći Barcelonu"

razlozi: "Barca ima Messija i Bayern neće imati više od 30% posjeda"

:roll:

netko bi se mogao ugristi za jezik 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 17 tra 2013, 12:06

Meni osobno najjaci

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 17 tra 2013, 12:11

cruz napisao:van der Vaart: "Bayern neće proći Barcelonu"

razlozi: "Barca ima Messija i Bayern neće imati više od 30% posjeda"

:roll:

netko bi se mogao ugristi za jezik 8-)

malo spamanja njegovog twtter profila :)
@BULIAktuell @rafvdvaart Still mad? 9-2 #FCBHSV

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2013, 12:26

V.d. Vaart seljober. Nije napravio karijeru kakvu je očekivao pa sad jauče na sve strane, tuče i ostavlja ženu zbog njene naj prijateljice. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 17 tra 2013, 13:16

Van der Vaart je igrač kojeg cijenim i volim gledat, ali on na ramenima nosi nešto poput tikve, bundeve, ali glavu nikako. Ako hoćeš da prcaš onda moraš znat prcat i imati podlogu za prcanje, a ovo je smijurija što je izjavio...

Kao prvo treba vidjet dal je Barca nama opšte u stanju uzet posjed....A iako ga uzme to će biti 55-45 % u njihovu korist, a možda u prvom susretu i u našu. A nije toliko ni presudan posjed, bitno je da im ne damo previše posjeda i da imamo dobru transformaciju prema naprijed. Bitno je i kad su u posjedu i prenesu loptu, da idemo mutavo na njih nego da ih čekamo na tridesetak metara, jer oni će se do besvijesti dodavat i pokušavat da nam igrače izvuku i onda na brzinu upute pas prema naprijed...A najbolja je varijanta im uzimat loptu već u njihovoj polovoni....Presing , protupresing i transformacija igre , brza i efikasna, su ključ...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 17 tra 2013, 13:48

effe__sa napisao:Van der Vaart je igrač kojeg cijenim i volim gledat, ali on na ramenima nosi nešto poput tikve, bundeve, ali glavu nikako. Ako hoćeš da prcaš onda moraš znat prcat i imati podlogu za prcanje, a ovo je smijurija što je izjavio...

Kao prvo treba vidjet dal je Barca nama opšte u stanju uzet posjed....A iako ga uzme to će biti 55-45 % u njihovu korist, a možda u prvom susretu i u našu. A nije toliko ni presudan posjed, bitno je da im ne damo previše posjeda i da imamo dobru transformaciju prema naprijed. Bitno je i kad su u posjedu i prenesu loptu, da idemo mutavo na njih nego da ih čekamo na tridesetak metara, jer oni će se do besvijesti dodavat i pokušavat da nam igrače izvuku i onda na brzinu upute pas prema naprijed...A najbolja je varijanta im uzimat loptu već u njihovoj polovoni....Presing , protupresing i transformacija igre , brza i efikasna, su ključ...

I Barca igra rani presing u protivnickoj polovini, bas ce biti zanimljivo videti kako je kad' obe ekipe tako igraju.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 tra 2013, 14:49

melodyne napisao:I Barca igra rani presing u protivnickoj polovini, bas ce biti zanimljivo videti kako je kad' obe ekipe tako igraju.

e ovo sam čekao :mrgreen:

Barca je u prethodnim sezonama bila sinonim za takav pressing čim izgube loptu, da, BILA JE, ali sve je očitije da to više NE MOŽE UVIJEK provesti - kod tehnički jakih ekipa koje imaju brze i sposobne igrače s iskustvom...

Prije sam s bratom znao pogledati njihove tekme, ali u zadnje vrijeme rijetko. Ali je očito da su postali "stidljivi" u tom pogledu.

Guardiola je forsirao taj "fore-checking" u protivničkoj polovici i lopta se vraćala u roku od tri sekunde, forsirajući protivnika na greške u transformaciji.

Imaju iste igrače ali nije to više onako žilava i entuzijastična momčad ko prije.

NE ŽELIM DA ISPANE DA POTCJENJUJEM OVU MOMČAD, dapače, izuzetno ih respektiram. No činjenica je da se druge ekipe mogu nositi s njima ukoliko imaju moć da zadrže loptu i ako mogu odigrati brzo prema njihovoj zadnjoj liniji!

druga stvar: njihova igra je tek ona prava kada je Messi zdrav. Iniesta je također ključna figura, ali Xavi više nije ono što je bio. On je bio mozak njihove igre, i sada je to ali se vidi da je izgubio na brzini.
Tu vidim Bayernovu šansu, jer ko uspije Barcinu sredinu "iskontrolirati" on će doći i do prilika, uzeći u obzir da su Mascherano i Puyol OUT za tekmu/e protiv Bayerna.. Busquets je savršen zadnji vezni...ali ovisi o ekipi i ako Barca nema kontrolu tada ni Sergio neće mnogo pomoći..
O Albi i Alvesu se sve zna, to je njihovo tajno oružje, ali opet napominjem: MESSI JE KLJUČ!
On će tražiti prostor između naše obrane i veznog reda. Tu Bayern mora kao ekipa agirati i kolektivno se braniti, ovisno o situaciji naravno!

Nisam bez razloga rekao da bi nam Pizarrovo iskustvo dobro došlo u prvoj tekmi, i iskreno se nadam da će on igrati, ali vjerujem i Gomezu koji će svojim postavljanjem i brzinom znati zadati muke Barcinim štoperima, koji se muče sa brzim igračima! On bi recimo bio zlata vrijedan na Camp Nou (ukoliko se u AA ostvari "dobar" rezultat)

Ko god igrao u napadu, nadam se da će znati nadoknaditi Mandžukićevo pametno zalaganje u fazi obrane i u suradnji u napadu..

nemam šta više pametovat, većina nas zna kako Barca funkcionira i da ih treba nagaziti NJIHOVIM ORUŽJEM, pressingom, posjedom i brzom igrom.

Totalno sam uzjeban kada se sjetim ovog susreta, najviše
jer osjećam da Bayern može parirati Barceloni!

Molim dragog Boga da nam podari sreću, koja će nam trebat više no ikada (nešto tipa lanjskog polufinala, kada smo izbacili drugog velikana iz španjolske, koji će - nadam se - i ove godine ispasti u polufinalu 8-) )

AUF GEHT'S IHR ROTEN!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 17 tra 2013, 15:59

druga stvar: njihova igra je tek ona prava kada je Messi zdrav. Iniesta je također ključna figura, ali Xavi više nije ono što je bio. On je bio mozak njihove igre, i sada je to ali se vidi da je izgubio na brzini.
Tu vidim Bayernovu šansu, jer ko uspije Barcinu sredinu "iskontrolirati" on će doći i do prilika, uzeći u obzir da su Mascherano i Puyol OUT za tekmu/e protiv Bayerna.. Busquets je savršen zadnji vezni...ali ovisi o ekipi i ako Barca nema kontrolu tada ni Sergio neće mnogo pomoći..
O Albi i Alvesu se sve zna, to je njihovo tajno oružje, ali opet napominjem: MESSI JE KLJUČ!
On će tražiti prostor između naše obrane i veznog reda. Tu Bayern mora kao ekipa agirati i kolektivno se braniti, ovisno o situaciji naravno!

Slazem se! Messi, Iniesta su najopasniji i treba gledati sto ti kazes "iskontrolisati". Puyol ce biti izgleda spreman i on me nesto brine kad budu imali korner :D (Spanija - Nemacka 1:0 Puyol posle kornera) Ali realno samo on i Pique mogu da daju gol iz kornera tako da ne smemo primiti gol posle einer ecke! Pozadi sve zatvarati i po mogocucnosti dati gol!
Ovakav scenario bi bio idealan :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 17 tra 2013, 16:24

Ovo sam napisao pred prvu utakmicu sa Juventusom:

"Kakav je vaš predosjećaj za večeras? Ja sam sanjao da smo dobili 6:0, a to mi se nimalo ne sviđa. Kad sanjam da pobjeđujemo, mi uglavnom gubimo i obrnuto.

Očigledno je da nas eventualni poraz ne smije iznenaditi. Evo i Antonu i meni se desilo nešto što ukazuje na poraz. Daj, Antone, pomiri se sa djevojkom. Jebeni Italijani, dokle više da nas prati to prokletstvo? :neee:

Zato sam i rekao da ne volim 9:2 protiv Hamburga. Mediji su opet nočeli hvalospjeve o nama. To nikako ne volim. smile44 "

Sinoć sam sanjao da smo Barsu dobili 7:4, kao da se vaterpolo igrao, a ne fudbal. Ljudi, nemate pojma kakav je to osjećaj bio. :shock:

Na poluvremenu smo vodili 4:0, a što je najveća fora ja kao nisam stigao da odgledam prvo poluvrijeme i kad sam pogledao na livescore i vidio rezultat, umalo me nije šlog strefio. Kasnije su oni počeli da smanjuju zaostatak, valjda na 4:3, čini mi se, a potom je Švajni dobio drugi žuti i ostali smo sa igračem manje. Na kraju je završilo 7:4. Komentator je govorio kako je Barsi dovoljna pobjeda od 4:1 kući da bi prošla dalje. Ma haos.

Bojim se sličnog efekta sa SP kada je Njemačka izbacila 2 velike reprezentacije (Englesku i Argentinu), ali je naletila na Španiju i nije mogla da izbaci i trećeg velikog protivnika uzastopno. Mi smo izbacili Arsenal i Juventus, 2 velike ekipe, a sada nam dolazii najjača ekipa u istoriji fudbala, kao što je Španija kao najjača reprezentacija svijeta došla na Njemačku.

Nadam se da se taj efekat "nemogućnosti" izbacivanja 3 velika protivnika u nizu sada neće ostvariti. Nek' nam je sreća i Bog na pomoći. Trebaće nam mnogo!!! :roll:

Inače, vidio sam jedan vrlo zanimljiv podatak:

Image

Hoće li se istorija ponoviti?! :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 17 tra 2013, 16:56

čisto za usporedbu

Slika

Slika
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la mladjo_dj » 17 tra 2013, 17:11

Gustavo ili Martinez?
Po mom misljenju za ovu utakmicu dajem prednost Gustavu, jer decko se iskazao protiv velikih klubova i to u kljucnim trenutcima, kakvo je vase misljenje :?:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 17 tra 2013, 17:25

Jebote, kak mi je teško pričati o ovoj tekmi sa Barcom! nekak mi je to sve jedan, jako čudan osječaj. kako se postaviti, di napasti, u biti problem je kako da napadnem ovu tekmu? Di da joj ga metnem? Kako da joj priđem? Di da ga plasiram? PITANJA I ODGOVORI!

Posjed, pressing, dribling, agresivnost, koja je prava formula! Kunu bum JUPPU dao ako ju pogodi!

Ovo je valjda najčudnija tekma u zadnjih 7 godina u kojoj sudjeluje Barca. Svi su znali kako se protiv Barce igra i moglo se od protivnika oćekivati, da napravi to i to, no sada kada je došao na red Bayern, mislim da su svi zbunjeni...

Ovo me dosta podsjeća na one tekme švabije i španije, di su obje ekipe na prvenstvima igrale jednu vrstu nogometa - ofenzivnu SEXUALNU, a kad su se sukobili, švabi su počeli zmišljati toplu vodu...Jel bu i Bayern sada zmišljao toplu vodu? :?

I zaš bi Messi bio ključ ove utakmice, a ne :

Slika
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka