(23/04/2013) FC Bayern München -:- FC Barcelona

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (23/04/2013) FC Bayern München -:- FC Barcelona

PostPostao/la panda » 23 tra 2013, 23:28

WEMBLEY, WEMBLEY, WIR FAHREN NACH WEMBLEY!
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 23 tra 2013, 23:30

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red Angel » 23 tra 2013, 23:35

predivno. Ovo me razveselilo više nego da sam diplomirala summa cum laude :yeee: Ni na trenutak nisam sumnjala u pobjedu, ali ipak 4:0 - tomu se nisam nadala :yeee: :yeee: :yeee: Večer za pamćenje! Sada ću ljepše spavati! Živjeli :zivio:
Red Angel

PostPostao/la effe__sa » 23 tra 2013, 23:45

Teško je naći riječi......Ja toliko dugo ovu ekipu pratim, ovaj klub sve sam doživio. Ali jednostavno ovo što ekipa pruža ove sezone, pa ovo je najjači Bayern svih vremena. Sigurno najjači od kako ga ja pratim i navijam za njega, sigurno najjači u nekom periodu od zadnjih 20 godina.

Iako nikad ne treba zaboraviti onu ekipu s Beckebauerom koja je 3 puta osvojila Kup šampiona za redom.

Ja sam jednom rekao, kada Bayern pruži sve igračke elemente, a na to doda elemente borbenosti, požrtvovanosti, kada se ovako gine na terenu onda je to skoro pa nepobjediv Bayern. I ono što je najgore po mnoge evropske konkurente je to , što ova ekipa je na neki način na početku, što može sada biti još jača, što će doći i novi impulsi pa pojačanje u vidu Goetzea i mogla bi to biti dominacija Evropom.

Ono kako su ginuli na terenu, kako su pokrivali teren, ulazak u duele, borba za svaku loptu do posljednjeg daha, griženje trave, oranje terena, to je bilo toliko IMPRESIVNO, da to riječima se ne može opisat.

Javi Martinez je bio kao lav, Schweini besprijekorno pokrivao teren , osvajao lopte, organizacija dobra, stalno ometanje i Xavija i Messija, Iniestae također. Jedan Muller koji je opet trčao ko konj i dva gola zabio. Jedan Ribery koji je izvalio Messija na guzicu, imao par sjajnih prodora, učestvovao kod golova. Jedan Robben kojem čak uspje i centaršut desnom nogom, pa uvali gol, pa uklizuje i bori se ko lav, pa dvojac Dante i Boateng koji odigraju s tolikom mirnoćom i koncentriranošću...
Jedan Gomez koji se opet nađe na pravom mjestu, jedan Alaba koji uštopa sve po svojoj strani pa još naprijed asistira, kapiten Lahm koji odigra kapitenski i bori se ko lud, a naprijed miješa.

I interesantno, jedan skoro pa nezaposleni Neuer. :D :D Samo je po koju loptu uhvatio....

Zamjene Pizarro, Shaqiri, Gustavo odradili svoje, pobrinuli se da se nula sačuva, a Šaćiru skoro da je malo falilo da i on nešto naprijed napravi, eventualno gol ili asistencija, već je bio krenuo s driblinzima i rastrčao se.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nike_st » 24 tra 2013, 00:04

Neuer ove sezone "nezaposleni "- radnik hahh :smil42:
nike_st
Član
Član

PostPostao/la cruz » 24 tra 2013, 07:13

Red Angel napisao:predivno. Ovo me razveselilo više nego da sam diplomirala summa cum laude :yeee: Ni na trenutak nisam sumnjala u pobjedu, ali ipak 4:0 - tomu se nisam nadala :yeee: :yeee: :yeee: Večer za pamćenje! Sada ću ljepše spavati! Živjeli :zivio:

Lijepo se spavalo, a jutros morning wood :D
Ti bokca!

Ej, Bayern je razbio Barcu s 4:0

Bolest
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 24 tra 2013, 08:00

jel našao ko video od cijele tekme? da opet uživam malo :)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2013, 08:11

Deutschland:

tz: Unaufhaltsam! Super-Bayern ballern ‚Barca‘ weg

„Wer will diesen FC Bayern stoppen? Der FC Barcelona jedenfalls nicht. Die Münchner haben die Katalanen am Dienstag aus der Allianz Arena geschossen. 4:0 (1:0) siegte der Deutsche Meister gegen die einst (?) beste Mannschaft des Planeten, fügte den Katalanen damit die höchste Niederlage seit 16 Jahren zu.“

Bild: MEGA-BAYERN! Das ist das Finale!

„Bayerns Messi heißt Thomas Müller! Beim überirdischen 4:0 gegen Barcelona macht der Nationalspieler zwei Tore, bereitet noch eins vor und mischt auch beim anderen mit. Damit stellt er den Superstar in den Schatten. Messi wer? Der neue Deutsche Meister spielt sich in einen roten Rausch.“

kicker: 4:0! - Bayern fegt ‚Barça‘ vom Platz und plant für London

„Der FC Bayern München fegte den hochgewetteten FC Barcelona mit 4:0 vom Platz und steht mit mehr als einem Bein im Champions-League-Finale von Wembley. Die Katalanen traten in der bayerischen Landeshauptstadt seltsam blutleer und ungefährlich auf, hatten am Ende nicht den Hauch einer Chance gegen einen bärenstarken FCB.“

FAZ: Bayern sind reif für das große Finale

„Eine Fußball-Gala in turbulenten Zeiten: Der FC Bayern siegt im Halbfinal-Hinspiel der Champions League 4:0 gegen „Barca“ – die Tore erzielen Müller, der zweimal trifft, Gomez und Robben.“

Süddeutsche Zeitung: Bayern überrollt die Weltfußballer

„Was für ein Spiel, was für eine Demonstration des FC Bayern: Die Elf von Trainer Heynckes demütigt im Halbfinal-Hinspiel der Champions League den FC Barcelona und steht damit so gut wie sicher im Finale.“

Spanien:

El Mundo Deportivo: Katastrophe in München!

‚Die Bayern überrennen die Blaugrana. Barcelona erlebt einen gebrauchten Abend. Die Schiedsrichterleistung darf nicht als Entschuldigung für den blutleeren Auftritt der Mannschaft von Trainer Tito Vilanova gelten.‘

Marca: Barcelona geht in München baden

„Skandaltore! Bayern München hat seine außergewöhnliche Überlegenheit bewiesen, Barcelona kassiert eine herbe 4:0-Niederlage. Zwei Tore vom großen Thomas Müller, eines von Mario Gomez und Robben - der FC Barcelona braucht ein Wunder im Camp Nou.“

as: Bayern tanzt mit ‚Barca‘

„Schelte der Deutschen, die von Anfang bis Ende physisch und taktisch überlegen waren. Strittige Entscheidungen vom Ungarn Kassai, der zwei Elfmeter gegen Barcelona und drei irreguläre Treffer der Bayern ignorierte.“

El País: Die Bayern schießen sich nach Wembley

„Energische und enthusiastische Bayern schlagen ein nicht wiederzuerkennendes und stagnierendes Barcelona 4:0.“

England:

The Sun: Die Bayern lassen Barcelona wie MESSIes aussehen

„Müller, Gomez und Robben zerquetschen Barcelona. Lionel Messi und Co. brauchen ein Wunder im Rückspiel.“

Daily Mail: Bullige Bayern zu stark für Barcelona

„Eins, zwei, drei, vier! Deutsche Giganten startklar für Wembley. Ein Jahr nach dem Desaster Dahoam kommen die Bayern ihrem Ziel immer näher.“

The Telegraph: Bayern fertigt Barcelona ab

„Das war brutal und schön zugleich. Die Bayern-Maschine in höchster Vollendung.“

Italien:

Gazzetta dello Sport: Die Bayern dominieren harmlose Katalanen

„Bayern ist ein Fußball-Sturm. Wie unaufhaltsam der ist, hat man schon gegen Juve gesehen. Nun hat er seine Majestät Messi und Barcelona hinweggefegt. Bayern ist die Referenzklasse des europäischen Fußballs.“

@Luctl
Kod Gomezovog gola je bilo minimalno zaleđe.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2013, 08:35

LuctL napisao:A, to minimalno da je bio dijelom tijela ili cijelim tijelom?

Također, kakva je sheme za Mullerovim blokom?

Dio noge.

Skini si ovo pa pogledaj :
https://hotfile.com/dl/204251051/971862 ... a.flv.html
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 24 tra 2013, 08:40

Da je bilo tko drugi bio kod Mullerovog body checka budite sigurni da bi se sudio faul... ali onaj mali stakor Alba koji se od najboljeg lijevog beka pretvorio u stadndarno barcino dajversko govno... ono kad je pogodio Robbena u glavu nisam ni bio tuzan jer nije dobio crveni jer je MNM Slika

Eto nahvalili Viktora a lig se izgubi vec u desetoj minuti... Martinezov i Gomezov zuit su smijesni...

neda mi se sad trazit bolje slike
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la fcb629 » 24 tra 2013, 08:47

dajte mi ako ima video s komentatorom rolf fuss
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2013, 08:50

LuctL napisao:Eo skidam Scar pa budem pogledal.

A, ono nije bodycheck, već klasični blok. E sada, recimo u Engleskoj se to nikad ne sudi, u Španjolskoj uvijek, tako da je meni zapravo ono što se kaže slobodno sudačko uvjerenje ilitiga procjena. :mrgreen:

Šteta, ovo malo baca sjenu na odličnu predstavu, koju ćemo nadam se ponoviti i u Španjolkoj, a onda i u Engleskoj.

Ma kakva sjena, puca mi qurac za pravdu i ostala sranja. Rezultat se pamti i to je najvažnije.

Penale nećemo spominjati. jedan je min. trebao biti suđen.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la MaNoo » 24 tra 2013, 08:51

Ni 24 sata nakon utakmice hvalospijevi ne staju,čak i ekipa koja je fan tika take ne može vjerovati da Bayern igra nogomet s gruge galaksije. Naravno španjolski mediji nebi bili oni da ne seru na sudca čim izgube,ali to nije bitno.

A što se tiče mene,uffffffff tolko sam happy i nabrijam da me želudac počeo boliti :D A ko nebi bio happy dok ubiješ Tika Taku u temeljima i tome svjedočiš ne sa svojim sunavijačima, nego sa svojim braćama. MIA SAN MIA
:avogp1: :avogp1: :avogp1:
MaNoo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la MaNoo » 24 tra 2013, 08:53

The Scarface napisao:
LuctL napisao:Eo skidam Scar pa budem pogledal.

A, ono nije bodycheck, već klasični blok. E sada, recimo u Engleskoj se to nikad ne sudi, u Španjolskoj uvijek, tako da je meni zapravo ono što se kaže slobodno sudačko uvjerenje ilitiga procjena. :mrgreen:

Šteta, ovo malo baca sjenu na odličnu predstavu, koju ćemo nadam se ponoviti i u Španjolkoj, a onda i u Engleskoj.

Ma kakva sjena, puca mi qurac za pravdu i ostala sranja. Rezultat se pamti i to je najvažnije.

Penale nećemo spominjati. jedan je min. trebao biti suđen.

tako je scar evo to im je sinoć bila njihova vlastita medicina, samo ću reći Barca i Overbo protiv Chelsea.
MaNoo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2013, 09:22

Ono što sam ja sjebo jučer :
Slika

:haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće