CroCHEF napisao:anton 1983 napisao:IM ALIVE!!!!!!!!!
nadam se da uploadas slike
Neam snage...jedva gledam ovu sramotu od BvB-a. Krepan sam. Slike niti nisu kod mene, pa moram čekat da mi ih pošalju. Imo sam fotografe jer o meni ne ide
CroCHEF napisao:anton 1983 napisao:IM ALIVE!!!!!!!!!
nadam se da uploadas slike

The Scarface napisao:Schweini se pošteno zajebao sa onim nepotrebnim žutim protiv Barce, pod svaku cijenu mora igrati u finalu.
Schweini je jedini igrač kojeg ne možemo adekvatno zamijeniti, šef na terenu, srce i duša naše momčadi.
Schweini Bog nogometa.

GrleREB napisao:The Scarface napisao:Schweini se pošteno zajebao sa onim nepotrebnim žutim protiv Barce, pod svaku cijenu mora igrati u finalu.
Schweini je jedini igrač kojeg ne možemo adekvatno zamijeniti, šef na terenu, srce i duša naše momčadi.
Schweini Bog nogometa.
U potpunosti se slažem. Najgluplji i najlošiji trenutak utakmice je kada je on pobrao žuti. I to bezveze.
Njega bi čak trebalo ne staviti u uzvratu. Riskantan potez, ali ako nam on ne bude igrao u finalu mi za njega nemamo zamjenu. Možda staviti Contenta na lijevog beka, a Alabu u sredinu ?!?

doro napisao:GrleREB napisao:The Scarface napisao:Schweini se pošteno zajebao sa onim nepotrebnim žutim protiv Barce, pod svaku cijenu mora igrati u finalu.
Schweini Bog nogometa.
U potpunosti se slažem. Najgluplji i najlošiji trenutak utakmice je kada je on pobrao žuti. I to bezveze.
Njega bi čak trebalo ne staviti u uzvratu. Riskantan potez, ali ako nam on ne bude igrao u finalu mi za njega nemamo zamjenu. Možda staviti Contenta na lijevog beka, a Alabu u sredinu ?!?
Može martinez na njegovu poziciju a gustavo na 6-cu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost