The Scarface napisao:Antone steta sto magazina vise nema, napokon bi dosli na svoje.

The Scarface napisao:Antone steta sto magazina vise nema, napokon bi dosli na svoje.

mladjo_dj napisao:pogledajte samo kakvi su Bayernovi navijaci, skoro pa slave pobjedu BVB-a iako smo ljuti rivali, ali neka mi slavimo njemacki nogomet, a sad pogledajte malo navijace Barce i Reala pa nek mi neko kaze sada da nisu govna i cigani

TiLe napisao:jbg oni se više ne moraju nikome dokazivati, a usto su ipak razvili puno veće rivalstvo nego mi.
vjeruj mi da se ne bi ni mi toliko veselili borussijinim uspjesima da su nam desetljećima glavni konkurent u bl-u i jedan od glavnih u lp.

effe__sa napisao:TiLe napisao:jbg oni se više ne moraju nikome dokazivati, a usto su ipak razvili puno veće rivalstvo nego mi.
vjeruj mi da se ne bi ni mi toliko veselili borussijinim uspjesima da su nam desetljećima glavni konkurent u bl-u i jedan od glavnih u lp.
Ma nema to s tim veze, jer npr Bayern je puno uspješniji, pa opet većina Dortmundovi navijača navija za Bayern u Ligi prvaka. Nijemci su racionalni, drugačije razmišljaju. Zato je Španija na rubu propasti, a Njemačka napreduje u svakom pogledu ko država.Drugačiji je mentalni sklop u Njemačkoj u odnosu na Španiju gdje to više nije rivalstvo, nego krvljenje totalno i mržnja.
![]()
BUNDESLIGA DOMINIRA.....
Al nema opuštanja u revanšima....

Lahm napisao:Samo još treba da osvoje ligu prvaka i eto ti podjebavanja za vijeke vjekova.![]()
Kakav bi to apsurd bio. Osvojimo duplu krunu, maznemo im "Gotzu", a oni nama ligu prvaka.

panda napisao:Murinjo još uvek vjeruje u prolazak u finale

Lahm napisao:Samo još treba da osvoje ligu prvaka i eto ti podjebavanja za vijeke vjekova.![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost