Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13

PostPostao/la The Scarface » 26 tra 2013, 09:51

Zašto me svako šamaranje Reala posebno veseli, pogotovo ono od Dortmunda.

Igrači koji su nastupili (cijena za koju su dovedeni) :

Real :
Lopez - 3.5
Coentrao - 30
Pepe - 30
Varane - 10
Ramos - 27
Alonso - 35
Khedira - 14
Modric - 30
Ozil - 18
Ronaldo - 94
Higuain - 12

Ukupno 303.5 milijuna eura

BVB :
Weidenfeler - ništa
Schmelzer - ništa
Hummels - 4.2
Subotić - 4.6
Piscek - ništa
Bender - 1.5
Gundogan - 5.5
Reus - 17.1
Gotze - ništa
Kuba - 3
Lewa - 4.75

Ukupno 40.65 milijuna eura

Znači cijela momčad Dortmunda koja je nastupila protiv Reala je plaćena(što se odšteta tiče) manje od polovice jednog Ronalda. Eto samo malo da naglasim kakav jebački posao su Klopp,Watzke i Zorc u zadnje vrijeme napravili. Real pak s druge strane je klub koji od 2002. nije vidio finala LP-a a utukao je od tada skoro milijardu eura u igrače što je i legitimno jer su to njihovi novci, ali da su ih mogli pametnije uložiti itekako jesu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 26 tra 2013, 11:04

Pobjeda nogometa, sposobnosti i znanja a ne novca(čitaj: kredita). :smajl007:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 30 tra 2013, 20:22

nisam od početka gledo, kak se götze ozlijedio?? :|
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lahm » 30 tra 2013, 21:40

Nadam se da nećemo sutra morati doživljavati ovakve drame kao BvB.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la panda » 30 tra 2013, 21:51

Lahm napisao:Nadam se da nećemo sutra morati doživljavati ovakve drame kao BvB.

vidli smo u finalu dahoam da to ne valja, stisni do zadnje minute i gotovo
panda
Admin
Admin

PostPostao/la marac » 30 tra 2013, 21:57

Lahm napisao:Nadam se da nećemo sutra morati doživljavati ovakve drame kao BvB.

Ako i mi, kao i BVB, prodemo u finale bez da izgubimo ijednog igraca zbog kartona, ja cu se zrtvovati.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 30 tra 2013, 21:59

jesu se provukli nakraju.. iskreno mrzim Real al sam večeras htio da prođu, tj držim da bi nam lakši protivnik bio Real Madrid. jebajga...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2013, 22:13

Real je skupo platio one promašaje iz 1. poluvremena. A onaj Özil i njegov promašaj... Kao da lik ne zna kada i koliko treba procijeniti da se ide pucati i zabiti gol.
Sad Götze itekako dobiva na težini. Jako mlad i ima prostora da razvije svoju završnicu iduće 3-4 godine u Bayernu.

Mi sutra teško da ćemo uspjeti izdržati bez jednog kartona jednog važnog igrača u našoj najjačoj postavi. Netko će izvisiti, samo se nadam da ćemo obranu igrati odlično, a u napadu na neku kontru probati udariti po golu protivnika.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la marac » 30 tra 2013, 22:18

FCB_general napisao:Real je skupo platio one promašaje iz 1. poluvremena. A onaj Özil i njegov promašaj... Kao da lik ne zna kada i koliko treba procijeniti da se ide pucati i zabiti gol.
Sad Götze itekako dobiva na težini. Jako mlad i ima prostora da razvije svoju završnicu iduće 3-4 godine u Bayernu.

Mi sutra teško da ćemo uspjeti izdržati bez jednog kartona jednog važnog igrača u našoj najjačoj postavi. Netko će izvisiti, samo se nadam da ćemo obranu igrati odlično, a u napadu na neku kontru probati udariti po golu protivnika.

Ono sto su svi pricali - mi moramo jednu (od 2,3) meč lopte iskoristiti. I to je to.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 30 tra 2013, 23:04

Svaka čast BVB-u, zasluženo. A čini mi se da taman da znam da su jači od nas, opet ne bi mogao navijat protiv njemačke ekipe. Pogotovo ne u duelu sa španskim ciganlukom. Iako ruku na srce, u dosta stvari ja cijenim Real i taj je klub mit.
I sad nek bude njemačko finale i da sigurno znamo da Nijemci uzimaju titulu.

Naši igrači moraju u finalu (pod uslovom da sutra prođu ako Bog da, u šta čvrsto vjerujemo) pokazat petlju, bez imalo kukavičluka i time potvrdit da nisu samo igrački dobri, nego i da su pravi pobjednici. Neka podignu klempu i sve ovo potvrde. Pa neće se valjda ovakva Bayernova ekipa nekog bojat.
A nemojte mislit da bi nam lako bilo dobit Mourinha u finalu, pa ova bi utakmica dala Realu impuls, oni bi bili na konju.

Protiv BVB-a je šansa, što moguće 2 igrača neće im moći pružit maksimum protiv nas (Goetze jer je već prešao kod nas, a Lewa zbog mogućeg transfera, neće njima biti lako igrat).

Ostalo ćemo vidjet, evo Goetze se i povrijedio a i Bender, koliko je ozbiljno, vidjet ćemo.
I nadat se da naša ekipa sutra prođe bez kartona. Ovi ugroženi naravno. A Muller i Mandžo nek slobodno pokupe po jedan karton, ako treba. Nek oni rasterete ove kartonima ugrožene. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB_CRO » 30 tra 2013, 23:27

effe__sa napisao:I sad nek bude njemačko finale i da sigurno znamo da Nijemci uzimaju titulu.

Tocno tako i ja mislim. Njemacka liga to zasluzuje, i red je da titula napokon dode u taj kraj. Naravno, nadam se u Bavarsku :a045:

effe__sa napisao:A nemojte mislit da bi nam lako bilo dobit Mourinha u finalu, pa ova bi utakmica dala Realu impuls, oni bi bili na konju.

I tu se slazem. Vidim da dosta ljudi govori kako bi rade Real u finalu, no ja to ne bi nikako! Razlozi su: ciganluk, Mourinho koji je majstor za finala, i recimo poneka ekstra klasa u Realu tipa Ronaldo koji uvijek moze zabit neki slobodnjak ili imat svoju vecer kada se naj manje nadas. Osobno mislim da smo bolji od Reala i da bi ga u 2 utakmice izbacili, ali to finale na neutralnom terenu, jedna utakmica... to je uvijek nezgodno. Zato je za mene "u startu" ipak bolji BVB kao protivnik-

Takoder, mislim da ce protiv BVB-a Bayern igrat opustenije, jel se bolje poznaju. Zatim, za BVB bi finale LP moglo biti pre velik zalogaj. Nisu cesto tamo i mogli bi biti "impresionirani", "sagorit", sto se za nas ne moze reci jel smo malo-malo tamo :smajl010: .

Ono sto vidim ove sezone kod Bayerna je NEVIDENA GLAD. Za golovima, igrom, trofejima... Tako da mislim da ce nasi igraci u finalu (ako udemo), grist travu. Vidili ste Robbenovu facu nakon gola Barci... covijek je izgledao kao kanibal :smajl006: . Tako da mi sve te stvari daju nadu u finalu. Iako da ne bude zabune... Borussia je zasluzeno tu i jak je protivnik!
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 01 svi 2013, 02:20

Götze najverjojatnije neće biti spreman do finala...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 01 svi 2013, 09:25

panda napisao:Götze najverjojatnije neće biti spreman do finala...

To se još ne zna, treba prvo odrediti težinu ozljede.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 01 svi 2013, 09:43

The Scarface napisao:
panda napisao:Götze najverjojatnije neće biti spreman do finala...

To se još ne zna, treba prvo odrediti težinu ozljede.

to je bila informacija sa twaata :mrgreen:

ali u bildu piše barem da je muskerfaserriss, i da nije sigurno hoće li moći igrati u finalu ili ne
panda
Admin
Admin

PostPostao/la effe__sa » 01 svi 2013, 23:47

Slika
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva