Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13

PostPostao/la Guardiola » 02 svi 2013, 09:26

Guardiola napisao:objektivno, vama je Barca najbolji mogući ždrijeb iz nekoliko razloga.

Barca nije više što je bila, to vam mogu posvjedočiti ja koji gledam svaku utakmicu. Jedina prava naša utakmica cijele ove sezone je bila ona uzvratna protiv Milana, sve ostalo je bilo na guzove. U Primeri imamo ovoliku prednost pretežno zbog Messija i lošije igre Reala protiv slabijih protivnika ove sezone. Jako teško se nosimo s fizički moćnim ekipama, ekipama koje nabijaju jak tempo i presing a baš je Bayern ove sezone najjači u tom segmentu. Obrana pliva, ali nije to zbog obrane (u smislu igrača koji igraju u zadnjoj liniji) nego zato što nema presinga i trke u fazi obrane od cijele momčadi. Prije se lopta osvajala 3 sekunde nakon gubljenja posjeda, sada svaka imalo jača momčad vrlo lako loptu iznosi i prenosi u naših 30 metara di smo mi većinom nepostavljeni i ekipe koje imaju imalo bolje pojedince nama redovno prave dar-mar i imaju po 5-6 ili više vrlo izglednih šansi.

Dalje, odličan vam je ždrijeb jer smo mi na papiru i dalje jako zvučni, dakle ako skinete nama skalp (što ja vjerujem da hoćete) to će vas toliko dignuti na psihološkom planu da ćete bilo koga zgazit u finalu a i glasit će se da ste na putu prema tronu skinuli ono najbolje što Europa ima.

Šta hoću da kažem? Pa, da je ova Barca itekako ranjiva i pobjediva i da je objektivno gledajući u ovom trenutku (dakle zanemarite koeficijente i imena na papiru) Bayern u prednosti i da ima veće šanse za prolaz nego Barca. Lakše ćete se obračunati s nama nego da ste opet izvučeni s Realom ili još gore s Borussijom protiv koje biste imali uteg imperativa a i visila bi vam o koncu sve šta ste dobro uradili u sezoni. Dakle najbolji vam je ždrijeb upravo Barca, koja je ranjena, igrački to nije više to, forma vrlo loša a i problemi s ozljedama.

E sad dolazimo i do razloga zašto je Bayern čak i dobar protivnik za Barcu. Zbog gore navedenih slabosti ja sam uvjeren da bi Barca ispala od Reala, što bi bilo jako teško za progutat, dakle bolje ispast od atomskog Bayerna nego od onih cigana. ako me razumijete.

Izuzev da se nama forma drastično podigne ili da Messi nešto sam iskemija, mislim da Bayern prolazi. eto to je neki moj osvrt na ovaj ždrijeb.

Sretno vam i eto, neka bolji pobijedi. :zivio:

kao što rekoh nakon ždrijeba :a045:

bolji (ili bolje rečeno puno bolji) je pobijedio. čestitke na ulazu u finale.

nama ostaje odigrat prvenstvo maksimalno i privest kraju što prije sezonu koja je unatoč osvojenom prvenstvu naznačila da je potreban ''Umbruch''
Guardiola
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la doro » 02 svi 2013, 10:52

effe__sa napisao:Slika

Prejebeno...vredilo je čekat :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 02 svi 2013, 11:57

panda napisao:
The Scarface napisao:
panda napisao:Götze najverjojatnije neće biti spreman do finala...

To se još ne zna, treba prvo odrediti težinu ozljede.

to je bila informacija sa twaata :mrgreen:

ali u bildu piše barem da je muskerfaserriss, i da nije sigurno hoće li moći igrati u finalu ili ne

Evo nove informacije :
Diagnose: #Götze hat sich einen Muskelfaserriss an der Oberschenkelrückseite zugezogen. Finaleinsatz realistisch, laut #BVB-Doc Braun.

Nastup u finalu moguć.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2013, 19:09

Bayerrn ili BvB osvoje LP, ko je player of the year?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 07 svi 2013, 19:35

anton 1983 napisao:Bayerrn ili BvB osvoje LP, ko je player of the year?

messi
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2013, 19:37

CroCHEF napisao:

messi

Z NOSOM!!!!

ŽIVIO FUTOBOL!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 07 svi 2013, 19:44

a gle, standardna prica. Ako 4 igraca Bayerna budu u produzenom sastavu svaka cast.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 07 svi 2013, 22:47

Šalke-ov bos se nada da će Bayern pobijediti u finalu.

Image

Image
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 07 svi 2013, 23:02

anton 1983 napisao:
CroCHEF napisao:

messi

Z NOSOM!!!!

ŽIVIO FUTOBOL!!!!

E i ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 08 svi 2013, 10:58

van buyten-ministar obrane ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2013, 13:20

Obavezno netko iz Primere. Balon d'govn' neće sigurno biti netko iz Bundeslige ili ostalih zemalja.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2013, 13:23

The Scarface napisao:E i ?

Ironično, debilno, jalovo, a opet realno. Defektno je da najbolja momčad nema najboljeg igrača, samo zato što igra više timski od nekog drugog. Zamisli mi hapimo teški trik i NEAMO najboljge igrača u našoj ekipi, već je to igrač koji protiv nas nije kurca pokazo ili ti nije igrao i "samo" je osvojio Primeru....

Ironično...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 08 svi 2013, 13:55

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:E i ?

Ironično, debilno, jalovo, a opet realno. Defektno je da najbolja momčad nema najboljeg igrača, samo zato što igra više timski od nekog drugog. Zamisli mi hapimo teški trik i NEAMO najboljge igrača u našoj ekipi, već je to igrač koji protiv nas nije kurca pokazo ili ti nije igrao i "samo" je osvojio Primeru....

Ironično...

Treba se samo sjetiti 2010. godine. ;)

Problem je u tome što se izbor promijenio, novinari/treneri/igrači glasaju za najbolja 3 igrača. U našem timu nema niti jednog pojedinca koji bi se toliko izdignuo iznad ostalih, dok ga Barca i Real imaju. Zbog toga je i Messi osvojio 4 zlatne lopte zaredom, što je u jednu ruku dobro a istodobno loše.

Zadnjih godina se očito više vrednuje individualni učinak od timskog, tako da za mene neće biti čudno ako Messi opet osvoji nagradu.

Jebiga lik je daleko najbolji igrač na svijetu i to je mislim svima jasno, drugi je par cipela što se nagrada prije davala igračima koji bi igrali u najuspješnijem timu. Tako da su Sammer,Cannavarro i slični bili osvajači.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 08 svi 2013, 14:05

LuctL napisao:Indvidualno je CR za sada bolji.

Bolji je u ovoj kalendarskoj godini za par golova jer se Messi ozljedio, vidjeli smo dok su oba bili zdrava kakvo je stanje bilo.
Mada treba Kikici čestitati što je nakon 4 godine skinuo Messija kao najboljeg strijelca LP-a.

Messi će imati veći plus za osvojeni trofej(prvenstvo-kup).

I ruku na srce, svatko tko iti malo prati nogomet vidi tko je bolji/korisniji igrač. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2013, 14:15

Scar, poanta je u paradoxu, ironici i debilizmu, ne trebaš nam objašnjavati zašto će Messi dobiti tu loptu...

Pa ko bu, Lewandovski ili Gotze? Ili pa, Ribery ili ne daj Bože MULLER! Krepo bi od smijeha da to bude MULLER! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva