Kucamo na vrata zaboravljenih asova

Sve i svašta...

Kucamo na vrata zaboravljenih asova

PostPostao/la Miki » 05 svi 2013, 19:10

Ova tema se odnosi na one koji su nas davno ili skoro napustili. Ako neko ima informaciju o nekom od forumaša koji je bio na forumu, ali ga odavno nema, neka nas obavijesti zašto ga nema i da li bi se taj mogao vratiti. Naravno, ukoliko zna.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Re: Kucamo na vrata zaboravljenih asova

PostPostao/la Miki » 05 svi 2013, 19:11

Mene lično najviše zanima konkretan razlog zbog koga je Nele napustio naš forum i da li će se ikada vratiti.

Takođe, ne znam šta je sa Memory of Neutral. Da li ima šansi za njegov povratak? :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mladjo_dj » 05 svi 2013, 19:42

Ma najmisteriozniji je odlazak bavarca, lik je bio jedan od najaktivniji, a tek kakve je postove pisao to je bila strava :D
Kolko se sjecam da je prije negdje godinu dana naiso na forum, ali samo na kratko.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 05 svi 2013, 20:00

mladjo_dj napisao:Ma najmisteriozniji je odlazak bavarca, lik je bio jedan od najaktivniji, a tek kakve je postove pisao to je bila strava :D
Kolko se sjecam da je prije negdje godinu dana naiso na forum, ali samo na kratko.

Bavarac će zauvijek ostati misterij, jedan od najluđih forumaša.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 05 svi 2013, 22:25

Miki napisao:Mene lično najviše zanima konkretan razlog zbog koga je Nele napustio naš forum i da li će se ikada vratiti.

Takođe, ne znam šta je sa Memory of Neutral. Da li ima šansi za njegov povratak? :roll:

Nele ima neke svoje razloge, ali ja nešto ne znam dal je on skroz napustio forum, kao da se nedavno i pojavljivao ako se ne varam. A pitao sam ga ovde već što napušta, on je rekao da ima neke svoje razloge (a možda mi nekad uživo bolje pojasni.... :) ). Ali eto ne mogu ja sad čovjeka ni tušit previše s tim...Naravno da bi volio da dalje ostane ovde i čovjek je starosjedioc ovde, puno prije se i mene pojavio...

A Memory of Neutral se vratio u forumske vode, samo na forumu ss.ba. Spomenuo sam mu da se vrati i ovde, on je rekao da će razmislit. Tako da možda nas još iznenadi..... :) Miki jel ti to bio drag Neutral pa pitaš za njega?? :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 06 svi 2013, 09:12

Da, ovo kaj vele Mladjo i Scar - Bavarac je bio strasan :D
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 24 sij 2014, 17:15

Šta je sa Antonom i planira li se taj čovjek oglasiti? mad0012
Miki
Don Quijote

Vrati se na: Svaštara