panda napisao:s obzirom da primarno nisu sportski TV kanal, ne vidim tu neko razočaranje ...
panda napisao:s obzirom da primarno nisu sportski TV kanal, ne vidim tu neko razočaranje ...

The Scarface napisao:Sat.1 također nije sportski paket pa su prošle godine sa prijenosom počeli od podneva.![]()
Znam da je ZDF državna televizija i da ima neke svoje obaveze, ali jedan sat uvoda za ovakvu utakmicu je svakako premalo.
Mi svakako ne gledamo niti jedno ni drugo već se nalazimo u Medvedgradu.

TiLe napisao:predviđaju 2:2 i rješavanje utakmice na penale!

FCB_general napisao:Ma jebeš te uvode. Ako nisi tamo na utakmici ili negdje organizirano, nemamo o čemu posebno govoriti. Sat i 20 minuta vremena sasvim dosta za TV.
Ionako i kad Hrvatska igra, ne pratim baš sve što brbljaju. Ne volim previše galame i filozofije za eventualno razočaranje.
TiLe napisao:predviđaju 2:2 i rješavanje utakmice na penale!
Ništa ispod 5:0 ne želim vidjeti.![]()
![]()
Baš sam ove prošle i ove godine čitao opet naše reakcije nakon Intera u 2010/11. i Chelseaja 2011/12. Ne želim to uopće čitati 3. put zaredom ove sezone.

panda napisao:aj da si rek'o 0-2
ali 0-5
pretjeruješ
Re: Prognoza: gegen FC Chelsea, LP-FINALE
Post by FCB_general on 19 May 2012, 13:07
Pobjeda/poraz/neriješeno: pobjeda BAYERNA!!!
Konačni rezultat: 2:1
Prvi strijelac: Ribery

panda napisao:Koliko vidim po portalima i drugim forumima, rijetko tko staje na stranu Bayerna, osim nas navijača naravno
svima se underdog borussija višes sviđa![]()
![]()
Lahm napisao:panda napisao:Koliko vidim po portalima i drugim forumima, rijetko tko staje na stranu Bayerna, osim nas navijača naravno
svima se underdog borussija višes sviđa![]()
![]()
A kako i ne bi, kada na portalima vise 95 % navijači Barcelone, a zna se kako su se proveli s nama, a onih 4,9 % ostali simpatizeri drugih klubova koje smo isprašili sa natjecanja.

The Scarface napisao:Nema to toliko veze sa navijačima Barce koliko sa činjenicom da su ljudi općenito većinom za underdoga.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost