tak se drugima očito gadi i Bayern
a dovođenje Götzea, te vrijeme objave transfera sigurno nam ne dižu popularnost

panda napisao:Koliko vidim po portalima i drugim forumima, rijetko tko staje na stranu Bayerna, osim nas navijača naravno
svima se underdog borussija višes sviđa![]()
![]()

JM8 napisao:mene zanima vaše mišljenje o jednom... i bilo bi mi drago da vas više podjeli svoje stavove o tome...
naime, ove sezone igramo stvarno dobro, ubojito, atraktivno, lijepo za oko... i zanima me što mislite jel unatoč tome što svi igraju jaku sezonu ozljeda Kroosa ipak donijela nešto dobro Bayernu... Kroos je stvarno odličan igrač, ali da je on zdrav mislim da bi Robben bio na klupi. E sad, meni je osobno Robben puno bolji na krilu od Mullera, premda mi je Muller toliko genijalan da bi mi uvijek bio u igri... no mislim da je Robben bolji i opasniji od Mullera na krilu, a i treba priznat da igra odlično ove utakmice pri kraju sezone, pogotovo protiv Barce...

melodyne napisao:Mozda Gotze igra sutra!

The Scarface napisao:

effe__sa napisao:Mene zanima šta vi sad mislite o sljedećem: Dal nam je bolja situacija nego pred ono Kup utakmicu s njima? Naime mi imamo sad i Riberyja, ali oni imaju Hummelsa a nemaju Goetzea. Jel im bolja situacija jer ipak imaju Hummelsa, a Goetzea mogu bolje kompenzirat ili je ipak sve za nas bolje jer nam je Ribery tu?

FCB_general napisao:Ne znam ništa za to, ali znam za Kevina Grosskonja. A taj lik je svoje najbolje utakmice uvijek protiv Bayerna igrao i efektno razarao mrežu Bayerna. Taj konj mene jako brine ako dobije šansu bez obzira što bi Gündo trebao nakon dugo vremena ići iza Lewyja, a Sahin ili Bender uz Kehla biti.

melodyne napisao:There are RUMORS saying that Gotze will play in the finale! Nikad se ne zna.
Wir hätten es letztes Jahr schon verdient gehabt. Vielleicht ist der Fußball-Gott diesmal mit uns.
„Wir sind mit 20 Spielern angereist, alle sind gesund, alle sind fit
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju