bavarac napisao:sto se tice karizme ak pep nest treba napravit to je dat traku Bastianu jer je bez obzira koliko lahm bio dobar nije on taj voda na terenu,kapetan mora bit u 70 % slucajeva na centru (maldini,srna,cafu izuzetci) i ipak ima vise staza u Bayernu od Lahma (posudba u stuttgart) ovaj ucio zanat od ballacka,mvb,ze roberta,kahna,tako da treba promjena kapetana,al opet to bi uznemirilo duhove u svlacionici i elf-u tako da ne vjerujem da ce Uli to dopustit Guardioli iako bi bio to fenomenalan potez a lahm nije taj tip osobe da b se durio,dapace mislim da bi mu bilo draze da skine taj teret s leda![]()
jel ak pogledamo povijest kapetana svi su bili na centru osim legende kahna Mathaus,Effe,,Ballack,Mvb(tad je bastian trebao je dobit)

The Scarface napisao:bavarac napisao:sto se tice karizme ak pep nest treba napravit to je dat traku Bastianu jer je bez obzira koliko lahm bio dobar nije on taj voda na terenu,kapetan mora bit u 70 % slucajeva na centru (maldini,srna,cafu izuzetci) i ipak ima vise staza u Bayernu od Lahma (posudba u stuttgart) ovaj ucio zanat od ballacka,mvb,ze roberta,kahna,tako da treba promjena kapetana,al opet to bi uznemirilo duhove u svlacionici i elf-u tako da ne vjerujem da ce Uli to dopustit Guardioli iako bi bio to fenomenalan potez a lahm nije taj tip osobe da b se durio,dapace mislim da bi mu bilo draze da skine taj teret s leda![]()
jel ak pogledamo povijest kapetana svi su bili na centru osim legende kahna Mathaus,Effe,,Ballack,Mvb(tad je bastian trebao je dobit)
Ma i ja sam bio za to da Basti bude kapetan, ali je prije par godina Lahm bio zreliji igrač i po tim nekim kriterijima zasluženo dobio vrpcu. Sada da biram definitivno bi je dao Schweiniju, ali nema smisla sad to mijenjati kad je Schweini svakako drugi kapetan i po ugledu jednako važan slično kao i u Barci. (Puyol-Xavi).
Van Bommel je bio dobar izbor za kapetana, imao je te liderske kvalitete dok je Schweini bio prebalav tada za takvu neku funkciju. Mora se reć da je Schweini dosta sazrio u zadnje vrijeme, samo se treba sjetiti onog perioda Poldi-Schweini pa onih blajh frizura sa Eura 2008 itd...![]()
Koliko ja vidim unutar momčadi su šefovi Lahm,Schweini i Neuer. Uskoro će im se i Muller pridružiti koji je jedan od bistrijih nogometaša.

bavarac napisao:The Scarface napisao:bavarac napisao:sto se tice karizme ak pep nest treba napravit to je dat traku Bastianu jer je bez obzira koliko lahm bio dobar nije on taj voda na terenu,kapetan mora bit u 70 % slucajeva na centru (maldini,srna,cafu izuzetci) i ipak ima vise staza u Bayernu od Lahma (posudba u stuttgart) ovaj ucio zanat od ballacka,mvb,ze roberta,kahna,tako da treba promjena kapetana,al opet to bi uznemirilo duhove u svlacionici i elf-u tako da ne vjerujem da ce Uli to dopustit Guardioli iako bi bio to fenomenalan potez a lahm nije taj tip osobe da b se durio,dapace mislim da bi mu bilo draze da skine taj teret s leda![]()
Ma i ja sam bio za to da Basti bude kapetan, ali je prije par godina Lahm bio zreliji igrač i po tim nekim kriterijima zasluženo dobio vrpcu. Sada da biram definitivno bi je dao Schweiniju, ali nema smisla sad to mijenjati kad je Schweini svakako drugi kapetan i po ugledu jednako važan slično kao i u Barci. (Puyol-Xavi).
Van Bommel je bio dobar izbor za kapetana, imao je te liderske kvalitete dok je Schweini bio prebalav tada za takvu neku funkciju. Mora se reć da je Schweini dosta sazrio u zadnje vrijeme, samo se treba sjetiti onog perioda Poldi-Schweini pa onih blajh frizura sa Eura 2008 itd...![]()
Koliko ja vidim unutar momčadi su šefovi Lahm,Schweini i Neuer. Uskoro će im se i Muller pridružiti koji je jedan od bistrijih nogometaša.
ma sve je to ok ,al lahm je predaleko nekad da vikne,gurne nekog,kaaze mu da se skocka i sl...jel ima jedan radijus kretanja od kornera do kornera i ne vidi najbolje tko se krece a tko ne,bastian s druge strane ima taj prvi pas i vidi tko mu zabusava ,a ovako kad nema vrpcu oko ruke misli da nije to njegov posao i ne dela kaj bi trebao ... jer da radi i to mislim da nam ni svemir nema granica
a i onda bi bio alfa i omega i opustio bi sve kocnice i poceo i derat mreze a ne samo dijelit lopte i lomit protivnike ,al to je moje subjektivno misljenje jel sjecam se ballacka sa vrpcom i bez nje koja je bila razlika u elfu i bayernu ...jednostavno je poludio i zabio 20 golova u sezoni

bavarac napisao:al lahm je predaleko nekad da vikne,gurne nekog,kaaze mu da se skocka i sl...jel ima jedan radijus kretanja od kornera do kornera i ne vidi najbolje tko se krece a tko ne

Lizarazu napisao:bavarac napisao:al lahm je predaleko nekad da vikne,gurne nekog,kaaze mu da se skocka i sl...jel ima jedan radijus kretanja od kornera do kornera i ne vidi najbolje tko se krece a tko ne
Ma nije to do radijusa kretanja (ima i Lahma svugdje, a uostalom i King Kahn je bio više linijaš) nego što mnogima smeta Lahmova povučenost i smirenost (odlike, koje nisu baš prezentne za 'vođu') i kada vide napredak BS, odmah bi da nešto mjenjaju.
![]()
To je (barem po meni) sada neizvodimo (bez obzira što Filip ne bi previše rondao) i bolje je za sve da ovako ostane.
Übrigens, dobrodošao natrag.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju