Igrac sezone

Arhivirane teme...

Igrac sezone

Neuer
0
Nema glasova
Boateng
0
Nema glasova
Dante
0
Nema glasova
Alaba
0
Nema glasova
Lahm
1
6%
Martinez
0
Nema glasova
Schweinsteiger
4
25%
Muller
7
44%
Ribery
4
25%
Robben
0
Nema glasova
Mandzukic
0
Nema glasova
netko drugi
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 16

Igrac sezone

PostPostao/la The Scarface » 03 lip 2013, 09:18

Kao sto sami naslov teme kaze trazimo igraca sezone, u anketi glasajte za pojedince a u temi mozete napisati zasto.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: Igrac sezone

PostPostao/la UltrasMentalita » 03 lip 2013, 09:22

Ovdje se teško odlučiti jer ih je puno koji su odigrali maestralno
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Lennon » 03 lip 2013, 11:58

igrač sezone po meni Muller, jbg brojke ne lažu, golovi, asistencije, kilometri.... meni je nekako on prvi pick!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 03 lip 2013, 12:07

Iako se, kako je i Ultras rekao, pretesko za odluciti jer su svi odigrali nenadjebivo! Nezahvalno je nekoga istaknuti ...

Ipak ... moje misljenje - igrac sezone je onaj koji je donio prevagu u svakoj vaznijoj tekmi u kojoj smo igrali.

Iako mi je to tesko napisati (jer bi zelio da je to netko drugi) - po meni je to Robben.

Od povratka u veljaci, krucijalan gol u Kupu protiv BVBa ga je pokrenuo i ozivio. Bez obzira sto je ponekad bio i sebican opet, bez obzira sto je katkad ostajao u napadu i ne vracao se, u svakoj vaznijoj tekmi je donio prevagu - od BVBa u Kupu do Barcelone i BVBa u finalu. Strast, htijenje i zelja su bili najvise vidljivi kod njega.

Da, Muller je odigrao bruuutalnu sezonu, Schweini je preorao sve, Javi je bio nenadjebiv, Lahm kapetanski i Mandzukic stalno presing igrao - ipak nisu oni donijeli direkt prevagu. Mislim, *mislim* da je Robben bio kljucniji ... tako da ...

... moj glas ide Robbenu nazalost. S obzirom da ga ne volim pretjerano (upravo zbog karaktera, one man showa i sebicnosti), volio bi da mogu nekog drugog staviti na njegovo mjesto.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 lip 2013, 19:12

The Scarface napisao:Kao sto sami naslov teme kaze trazimo igraca sezone, u anketi glasajte za pojedince a u temi mozete napisati zasto.

Brate, tražiš zbilja najteže. Pomalo nezahvalno ove sezone uopće nekoga imenovati najboljim kad nitko sam nije vukao ekipu koliko je svatko s vremenom dao najbolje kad je najviše trebalo.

Najteži izbor ikad otkako pratim Bayerna. Dao bih Mülleru ove sezone jer je na oba fronta vukao Bayern svojim golovima i asistencijama. Iako ne bi se pogriješilo ni kad bi čovjek dao Schweiniju, Riberyju, Martinezu...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 09 lip 2013, 15:01

Odlučujem se ovde ipak za Riberyja. Ribery je odigrao brojne utakmice dobro, ove sezone je čak i u onim velikim utakmicama bio dobar, dosta dobar. A protiv Dortmunda u finalu nije dugo briljirao, ali je onda napravio 2 vrlo bitna poteza i učestvovao kod golova.
Iako i Muller i Schweini bi se mogli nazvati igračima sezone. Inače je poznato da Mullera smatram jednim od najbitniji naši igrača, jedan jako bitan kotača. Još šta je čovjek sve zabio ove sezone, te proigravao, te sva ta trka, veliki doprinos. Schweini opet bio motor ekipe. Mnogi su odigrali i podjednako dobro, teško je nekog izdvojit. Ali ipak bi za jednu malu nijansicu stavio Riberyja kao igrača sezone i malo ispred ostalih.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 09 lip 2013, 15:11

Po meni su Schweini , Muller , Robben zbog cijele sezone i zbog važnosti pogodaka i njohovih doprinosa kroz čitavu sezonu glasao sam za Svinju jer je on naš vođa bio kroz čitavu sezonu
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 09 lip 2013, 15:19

Švajni ili Miler, ne mogu baš da se opredijelim. Ali, neka bude za Milera, jer mi je najdraži naš igrač. Prava pozitivna faca i možda najinteligentniji fudbaler današnjice. :)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Axe » 09 lip 2013, 16:11

Ribery definitivno, iako je Muller najkorisniji igrac ako gledamo statistiku.

Mulcu kapa do poda, ali Francuz je motorna snaga Bayerna.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 09 lip 2013, 16:30

teško je birati igrača sezone jer znamo da su apsolutno svi bili na nivou i bayern nije ekipa koja toliko ovisi o pojedincima kao neke druge, al eto ako već nekom moram dati glas onda će to biti muller. odigrao je sezonu karijere i završio sa strašnom statistikom.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 10 lip 2013, 07:57

teško za odlučiti, kada je kolektiv napravio povijesni uspjeh.

Bayern bi mogao igrati solidno da se recimo Müller ozljedio u sezoni, ili Schweini, ali da je se Ribery ozljedio mislim da bismo imali većih problema!

Ne znam tko je zaslužio taj naslov,

ali u anketi sam izabrao Schweinsteigera. Uzimam novi dres Bayerna s brojem 31 na leđima !!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 10 lip 2013, 09:04

cruz napisao:teško za odlučiti, kada je kolektiv napravio povijesni uspjeh.

Bayern bi mogao igrati solidno da se recimo Müller ozljedio u sezoni, ili Schweini, ali da je se Ribery ozljedio mislim da bismo imali većih problema!

ja bih baš suprotno rekao

kao primjer uzmi utakmice protiv Arsenala i Barcelone, prva protiv Arsenala, Ribery odigrao nikako - zato ga je i mjenjao Robben nakon 50-60 minuta ako se ne varam, i apsolutno nije nikakve razlike bilo

utakmica prva protiv Barce, Mulac sudjeluje u akciji kod sva 4 gola!
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la cruz » 10 lip 2013, 09:58

panda napisao:
cruz napisao:teško za odlučiti, kada je kolektiv napravio povijesni uspjeh.

ja bih baš suprotno rekao

kao primjer uzmi utakmice protiv Arsenala i Barcelone, prva protiv Arsenala, Ribery odigrao nikako - zato ga je i mjenjao Robben nakon 50-60 minuta ako se ne varam, i apsolutno nije nikakve razlike bilo

utakmica prva protiv Barce, Mulac sudjeluje u akciji kod sva 4 gola!

ne slažem se

ne znam koliko dugo pratiš Bayern
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 lip 2013, 11:54

Pored ove kolektivne igre takom cjele sezone jedini koji se moze istaknut tj da malo strsi je nas mulac..iza njega su neuer,dante najbolji stoper,odlicni lahm te u 2 djelu sezone fenomenalni martinez i schweini...đilkos je isto bio jako dobar kroz sezonu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 10 lip 2013, 16:28

cruz napisao:ne slažem se

ne znam koliko dugo pratiš Bayern

pratim dovoljno dugo, iako ne znam kakve to veze ima sa time, raspravljamo o igraču sezone, ne o igraču desetljeća

ne vidim gdje se to Franck ovu sezonu iskazao kao igrač kojeg se ne bi moglo zamjeniti, a pri tome sam ti naveo i primjer gdje ga se i jest zamjenilo!

pogledaj cijelu utakmicu protiv arsenala (onu prvu), Ribery nije napravio apsolutno ništa, zato ga je i Jupp mjenjao tijekom utakmice (što nije radio tako često)

zato bih prije rekao da su Schweini i Mulac bili nezamjenjivi

Švajni iako nije dao toliko golova da bi se to prikazalo, zato je sa Martinezom čistio sredinu terena odlično, nemoj zaboraviti da je samo 18 primljenih golova i dio njihove zasluge

za Mulca pak dovoljno njegova statistika govori - BuLi 13 golova + 11 asistencija, CL 8 golova + 2 asistencije i još 2 asistencije u kupu

i kao što već napisah, kao primjer najbolji je utakmica protiv Barcelone (prva), sudjelovao je u akciji kod sva 4 gola...
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva