Prijateljske utakmice

Arhivirane teme...

Re: Prijateljske utakmice

PostPostao/la JM8 » 02 kol 2013, 15:57

kak se vama sve ovo čini? meni se nikako ne sviđa ova igra s "lažnim" napadačem... konkrento, jučer protiv Citija mi se činilo u više navrata da kad dođu pred protivnički 16erac ne znaju šta bi s loptom, bili su više navrata sami protiv 3-4 citijevih igrača... meni je falio napadač, ako ništa drugo da odvuče par igrača za sobom... ne znam, možda će to kad se priključi Gotze funkcionirat jer s Mullerom mi se to ne čini nešto... svakako, treba uzet u obzir i da je to bio City, da će bit drugačije kad s druge strane budu neke manje kvalitetne ekipe ali opet...
Druga stvar, Kroos mi je u ove dvije utakmice bio neprepoznatljiv... Thiago najlošiji na terenu, em nema rizika, gura loptu prvom do sebe, nema probojnosti, ničega... ne znam iskreno kakva je njegova uloga...
Ne znam zašto Pep daje tolko prilike Rafinhi i gura Lahma naprijed, ponekad mi Lahm izgleda izgubljeno, djeluje kao da ni sam ne zna gdje bi... mislim da je na beku puno korisniji nego ovako...
Kao pozitivno istaknuo bi svakako Martineza, je da je kiksao jučer ali i Dante je promašio loptu par sekundi prije ali unatoč tome izgledao je dosta dobro na stoperu... malo mi je žao što će Pep razbit na zadnjem veznom kombinaciju Schweini-Martinez jer je to zasigurno najbolji par zadnjih veznih danas u nogometu... bio sam malo skeptičan prošle godine nakon njegovog transfera ali mislim da se itekako isplatilo, odličan je igrač koji može pokrit više pozicija i kad se privikne na poziciju stopera ne sumnjam da će bit odličan... i druga pohvala, Shaq... prodoran, brz, odličnog udarca, jučer je fino potegnuo 2 puta s 20-25 metara, ne znam koliko će ozbiljno računat na njega pored svih veznih igrača ali svakako zaslužuje više prilike...

Ne treba sudit nakon par utakmica, vidjet ćemo šta će bit tijekom sezone ali za sad nisam baš oduševljen kako to sve skupa izgleda... u ove dvije utakmice, gdje je počeo sa 4-1-4-1 puno bolje je funkcioniralo ono što izgleda kao 4-3-3 u drugom poluvremenu...ne znam šta misli s Thiagom, najlošiji je, u superkupu je izgubio lopti kolko Martinez nije prošle cijele sezone, ni jučer nije ništa pokazao... no vidjet ćemo, ovo je početak, treba se prilagodit... uglavnom, meni se puno više sviđa opcija s pravim napadačem (mada i one priče o lažnom su li-la jer je Muller zapravo napadač), puno bolje izgleda kad su Mandžo ili Pizza u igri...
JM8
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la mirko0410 » 02 kol 2013, 17:04

Više volim formaciju sa klasičnim napadačem, u ovom trenutku je to Manđo sigurno zaslužil igrati,ne znam zakaj ga neki baš ne vole. Dečko je takav kakav je i njegov posao je da zabija golove a to radi dobro.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Miki » 03 kol 2013, 09:35

doro napisao:Mulac ja sam reko da 40 milja nitko ne vredi a pogotovo on a ne kaj ce nam on..kaj ste mutavi danas svi :lol:

Da, u pravu si. Za koji će nam kurac takav igrač, koji nam je trebao da uzmemo triplu krunu. Stvarno si u pravu, kako nismo ranije skontali tvoju genijalnost u procjeni!? Jeb'o triplu krunu, kad bezveze pukosmo 40 miliona. :(

doro napisao:Cijela je priča vrlo jednostavna a to je da on vredi samo trečinu transfera plačenog a i to mora dokazat kao svaki drugi igrač stranac pogotova kaj nije igro nikad u njemačkoj..po meni on je kupljen samo da pokažemo da imamo bubnut para ak hočemo nekaj..čisti trend i šminka al i to ima smisla samo kaj nama normalnim ljudima je to ponekad teško shvatit.

Ovdje se "jasno vidi" da ti govoriš da niko ne vrijedi 40 miliona. :lol: I sam si priznao da ti je neke logične stvari teško shvatiti, konkretno da Martinez vrijedi svaki cent od tih 40 miliona. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 03 kol 2013, 09:42

Reci to pepinju :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 kol 2013, 09:43

doro napisao:Reci to pepinju :lol:

Druga je stvar što ga ovaj forsira na jebenom štoperu. To je već druga priča, gdje se ne slažem sa tolikim eksperimentisanjem. Kad je čovjek među najboljima na svijetu na svojoj poziciji, šta se tu ima dirati!? Konkretno mislim na Martineza i Lama.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la bavarac » 03 kol 2013, 12:29

JM8 napisao:kak se vama sve ovo čini? meni se nikako ne sviđa ova igra s "lažnim" napadačem... konkrento, jučer protiv Citija mi se činilo u više navrata da kad dođu pred protivnički 16erac ne znaju šta bi s loptom, bili su više navrata sami protiv 3-4 citijevih igrača... meni je falio napadač, ako ništa drugo da odvuče par igrača za sobom... ne znam, možda će to kad se priključi Gotze funkcionirat jer s Mullerom mi se to ne čini nešto... svakako, treba uzet u obzir i da je to bio City, da će bit drugačije kad s druge strane budu neke manje kvalitetne ekipe ali opet...
Druga stvar, Kroos mi je u ove dvije utakmice bio neprepoznatljiv... Thiago najlošiji na terenu, em nema rizika, gura loptu prvom do sebe, nema probojnosti, ničega... ne znam iskreno kakva je njegova uloga...
Ne znam zašto Pep daje tolko prilike Rafinhi i gura Lahma naprijed, ponekad mi Lahm izgleda izgubljeno, djeluje kao da ni sam ne zna gdje bi... mislim da je na beku puno korisniji nego ovako...
Kao pozitivno istaknuo bi svakako Martineza, je da je kiksao jučer ali i Dante je promašio loptu par sekundi prije ali unatoč tome izgledao je dosta dobro na stoperu... malo mi je žao što će Pep razbit na zadnjem veznom kombinaciju Schweini-Martinez jer je to zasigurno najbolji par zadnjih veznih danas u nogometu... bio sam malo skeptičan prošle godine nakon njegovog transfera ali mislim da se itekako isplatilo, odličan je igrač koji može pokrit više pozicija i kad se privikne na poziciju stopera ne sumnjam da će bit odličan... i druga pohvala, Shaq... prodoran, brz, odličnog udarca, jučer je fino potegnuo 2 puta s 20-25 metara, ne znam koliko će ozbiljno računat na njega pored svih veznih igrača ali svakako zaslužuje više prilike...

Ne treba sudit nakon par utakmica, vidjet ćemo šta će bit tijekom sezone ali za sad nisam baš oduševljen kako to sve skupa izgleda... u ove dvije utakmice, gdje je počeo sa 4-1-4-1 puno bolje je funkcioniralo ono što izgleda kao 4-3-3 u drugom poluvremenu...ne znam šta misli s Thiagom, najlošiji je, u superkupu je izgubio lopti kolko Martinez nije prošle cijele sezone, ni jučer nije ništa pokazao... no vidjet ćemo, ovo je početak, treba se prilagodit... uglavnom, meni se puno više sviđa opcija s pravim napadačem (mada i one priče o lažnom su li-la jer je Muller zapravo napadač), puno bolje izgleda kad su Mandžo ili Pizza u igri...

:bravo:

p.s. pogledaj moj post ovdje par stranica unazad...malo je poduži ,al eb ga... :D

al sad da pomognem:

lažna devetka...Muller je dosta tu izgubljen,jer ima automatizam da mjenja strane s krilima...a to 9-ka ne smije radit,al opet ima i visinu i skok da zabija i glavom sto je rijetkost kod takvih laznih 9-ki jer su oni uglavnog nizi i okretniji,prodorniji i teh.potkovaniji,al ak bi Muller uspio izbacit taj segment igre iz svoje igre,onda bi to bilo perfektno...za sad nije tip -top u tome...s druge strane kad je Robben to igrao u 2 pol. vs BvB..i zabio na taj nacin 2 gola i imao jos par prilika...to je bilo sjajno...ali opet onda ostajemo na tome tko ce igrat na desnom krilu...očito je da čekamo Goetze-a da vidimo kak ce se on snaći u toj ulozi (koju je btw i igrao u Elf-u) i ima sve tjelesne predispozicije za nju ) kao i tehniku i prodor...nakon sto on se vrati onda ce mo svi mi bit pametniji...

kak trenutno stojo stvari ja bi Radije Robbena na lažnoj 9-ci nego Mullera,Mandzu ili Pizzara...

@ Anton :mrgreen:

sto u slucaju preranog raskida ugovora sa Pep-om..kolika mu je odšteta ak klub zatrazi suradnju...jel mu se mora isplatit puna cijena ugovora na 3 god) ili ima neku drugu...jer cak i da ne osvojimo ni Bundesligu,ne vjerujem da ce dobit otkaz,zbog te financijske zavrzlame (previse novaca)

Opet nije ni Jupp dobio otkaz nakon neuspjesne 2012 i nece ni on,jer tako Bayern to radi...tako da vjerujem da je on šef i da igrac koji njemu nije po volji,neposlusan,odlazi 99 % ,jer je previse toga (novca) u igri...

zato mislim da je Đilkošu bolje da ćuti i igra inače ode ća... :mrgreen:

sto se tiče Pep-a Guardiole i njegovih sposobnosti kao trenera...taj lik u jednoj tekmi promjeni 7 formacija tokom 90-min... :D

Zadnju god u Barci ,iako nije uspio osvojit primeru jer je Real osvojio 100 bodova,on je doslovce promjenio Barc :D in sistem i igru na bolje...jer je vidio nakon ispadanja iz LP , da su ga ekipe prokuzile..i počeo je forsirat 3-4-3 i druge formacije tokom sezone...na srecu nismo docekali to da proigra u Barci...al zato cemo dozivjet u Bayernu... 8-)

@ ostatak ekipe

Barca je igrala 6 1/2 lige prvaka zaredom....ja vjerujem da bi oni radije da su osvojili jedan vise a ispadali 2 u 1/4 finalu...isti slucaj je i kod nas..barem za mene...boli me kur..za 1 /2 trofej je ono sto se broji..a ne polufinale,jedino sto je relevantno je samo medalja oko vrata,druga je stvar da pricamo o klubu poput Dortmunda kojem 6 1/2 donosi financijsku korist,al to kod nas nije toliko bitno..kao ni kod Barce,Reala i sl klubova...

za mene cak i da ne osvojimo bundesligu (sto je jako tesko) zbog sireg kadra...i manjeg umora opet nisam razocaran i zelim Pep-a da vodi i narednu sezonu nas...al da nece osvojit ni jedan trofej 5 u igri je ravno NULI...!!!

Pravog trenera treba cekat,slucaj Ferguson... :mrgreen:

sto se tice prvih 11 u ekipi...to nije moguce jer imas u ekipi barem prvih 14 a i objavljivanjem tih prvih 11,neki igraci ce se osjecat manje cijenjenim,ovako je najbolje za obije strane,igrace i trenera...kad budemo igrali vs neki jaki klub u LP-a...vjerujem da ces vec u tekmi ranije se vec znati tko ce bit starter u idece tako sto ce u toj tekmi odmarat,a tko ce dobit prednost prednost,odlučit ce Pep sto mu je potrebnije u toj tekme,napad,obrana,posjed lopte,brzina,snaga,probojnost,skok igra...itd...i na taj način si dobio mašinu...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la CroCHEF » 11 kol 2013, 14:18

Starke - van Buyten, Thiago, Martínez, Shaqiri, Rafinha, Kirchhoff, Weiser, Mülller, Contento, Derflinger

Klupa
Neuer - Ribéry, Götze, Lahm, Alaba, Bastian & Tobias Schweinsteiger, Strieder, Schmitz, Fischer.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 11 kol 2013, 14:57

CroCHEF napisao:utakmica je u 16h

i opet ništa

edit - nema od ovog ništa definitivno.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lahm » 11 kol 2013, 15:30

Malo je nedostajalo da Stallone zabije.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la CroCHEF » 11 kol 2013, 15:35

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 11 kol 2013, 15:36

Dobra prilika Derflingera, Bit će nešto od njega.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la panda » 11 kol 2013, 16:25

evo ga, ulaziiiiiiii
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 11 kol 2013, 16:27

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 11 kol 2013, 16:28

i tako je sve počelo... :smile10: :smile10: :smile10: ,legend is born...uskoro pjesma by Bavarac o majstoru... :D

koja lakoca pokreta... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 11 kol 2013, 16:29

Godller -kombinacija... :smile10:
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva