doro napisao:Mulac ja sam reko da 40 milja nitko ne vredi a pogotovo on a ne kaj ce nam on..kaj ste mutavi danas svi
doro napisao:Cijela je priča vrlo jednostavna a to je da on vredi samo trečinu transfera plačenog a i to mora dokazat kao svaki drugi igrač stranac pogotova kaj nije igro nikad u njemačkoj..po meni on je kupljen samo da pokažemo da imamo bubnut para ak hočemo nekaj..čisti trend i šminka al i to ima smisla samo kaj nama normalnim ljudima je to ponekad teško shvatit.

doro napisao:Reci to pepinju
JM8 napisao:kak se vama sve ovo čini? meni se nikako ne sviđa ova igra s "lažnim" napadačem... konkrento, jučer protiv Citija mi se činilo u više navrata da kad dođu pred protivnički 16erac ne znaju šta bi s loptom, bili su više navrata sami protiv 3-4 citijevih igrača... meni je falio napadač, ako ništa drugo da odvuče par igrača za sobom... ne znam, možda će to kad se priključi Gotze funkcionirat jer s Mullerom mi se to ne čini nešto... svakako, treba uzet u obzir i da je to bio City, da će bit drugačije kad s druge strane budu neke manje kvalitetne ekipe ali opet...
Druga stvar, Kroos mi je u ove dvije utakmice bio neprepoznatljiv... Thiago najlošiji na terenu, em nema rizika, gura loptu prvom do sebe, nema probojnosti, ničega... ne znam iskreno kakva je njegova uloga...
Ne znam zašto Pep daje tolko prilike Rafinhi i gura Lahma naprijed, ponekad mi Lahm izgleda izgubljeno, djeluje kao da ni sam ne zna gdje bi... mislim da je na beku puno korisniji nego ovako...
Kao pozitivno istaknuo bi svakako Martineza, je da je kiksao jučer ali i Dante je promašio loptu par sekundi prije ali unatoč tome izgledao je dosta dobro na stoperu... malo mi je žao što će Pep razbit na zadnjem veznom kombinaciju Schweini-Martinez jer je to zasigurno najbolji par zadnjih veznih danas u nogometu... bio sam malo skeptičan prošle godine nakon njegovog transfera ali mislim da se itekako isplatilo, odličan je igrač koji može pokrit više pozicija i kad se privikne na poziciju stopera ne sumnjam da će bit odličan... i druga pohvala, Shaq... prodoran, brz, odličnog udarca, jučer je fino potegnuo 2 puta s 20-25 metara, ne znam koliko će ozbiljno računat na njega pored svih veznih igrača ali svakako zaslužuje više prilike...
Ne treba sudit nakon par utakmica, vidjet ćemo šta će bit tijekom sezone ali za sad nisam baš oduševljen kako to sve skupa izgleda... u ove dvije utakmice, gdje je počeo sa 4-1-4-1 puno bolje je funkcioniralo ono što izgleda kao 4-3-3 u drugom poluvremenu...ne znam šta misli s Thiagom, najlošiji je, u superkupu je izgubio lopti kolko Martinez nije prošle cijele sezone, ni jučer nije ništa pokazao... no vidjet ćemo, ovo je početak, treba se prilagodit... uglavnom, meni se puno više sviđa opcija s pravim napadačem (mada i one priče o lažnom su li-la jer je Muller zapravo napadač), puno bolje izgleda kad su Mandžo ili Pizza u igri...

CroCHEF napisao:utakmica je u 16h

,legend is born...uskoro pjesma by Bavarac o majstoru... 
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju