In memory of Neutral napisao:Novi će doći ako Bog da, barem se tako nadam![]()
Let's make history before become history

The Scarface napisao:Od 5 najnovijih članova samo je jedan ostavio više od 1 posta, ne znam koji se vrag ljudi registriraju na forum ako neće pisati.
Nije sad da toliko kvalitetno pišemo pa se samo informiraju.
Miki napisao:Prvi sam zbog nekih izrečenih stvari zaslužio isključenje sa foruma i brisanje profila. Svjestan sam da nisam zlatan, ali se trudim da budem korektan prema svima i aktivan na forumu.
Osnovni motiv ulaska na neki forum treba da bude uključivanje u teme o kojima se raspravlja i davanje nekih svojih komentara, prijedloga, sugestija i slično. Malo sam pregledao ko se sve registrovao na forum i primijetio sam da ih ima dosta koji su se davno registrovali, a nisu napisali nijedan post. Zbog toga ne vidim smisao njihovog boravka na forumu, te predlažem da se razmisli o brisanju tih profila. Šta se neko učlanjuje bezveze, a ne napiše bukvalno ništa? Možeš biti i gost na forumu, pa da pročitaš ako te nešto zanima, ako ne želiš da i ti nešto napišeš. A, ne da bezveze praviš profil i ništa ne napišeš.
Ovo je samo sugestija, bez ikakve zle namjere.
p.s. Inače, zna li neko zašto odavno nema žena koje su se registrovale na forum? Sonya Erisccon i Red Angel.

panda napisao:e moj miki, postoji bitna razlika između onog što si ti napisao i onog što je scar napisao
ti si pisao o tome da se ti profili brišu, scar to nije spomenuo

ivan_zaprešić napisao:Moje ime je Ivan dolazim iz Zaprešića navijam za bayern aktivno pratim moj omiljeni klub a i ostale lige u svijetu nadam se ugodnom druzenju s vama a mozda i odemo na koju utakmicu u Munchen sto bi bilo ostvarenje mog zivotnog sna da i ja vidim Allianz Arenu!

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju