Football Manager

Sve i svašta...

Re: Football Manager

PostPostao/la HolgerBadstuber » 21 kol 2013, 22:55

Ja krenuo s Bayernom i moram reci da mi je obrana uzas. Problem je sto imam 4 visoka stopera (Javi Martinez, Van Buyten, Badstuber i Dante) a igram visoki pressing. Onda dignem obrambenu liniju na max (20 slajdera) i closing down na max (20) pa mozete mislit kako to izgleda kad na kontre Van Buyten i Dante trebaju loviti Maricu, Akpalu, Obasija, Lewandowskog, Ibisevica, Cacaua, Arnautovica, Schurrlea, Kiesslinga, Dioufa i ostale brze igrace. Svi stoperi mi imaju acceleration manje od 10 :D To bude show, no nema veze, ide se na sve ili nista.

S obzirom da igram 4-4-2 imam 2 centralna stopera, Bastia koji je vise drvosjeca i Kroosa koji je umjetnik, no i u tom slucaju sam u problemima jer Kroos igra lose pressing, prvo nije dovoljno izdrzljiv pa ga treba vadit oko 60-65. minute a i opcenito mi nije dobar za pressing, k tome jos i lose uklizava i bude ogroman broj kartona pa ga i zbog toga treba vadit iz igre. Bolje izgleda kad su centralni vezni Martinez-Basti ili Gustavo-Basti no Kroos mi je miljenik pa ga drzim u igri, a i izvodi mi kornere i slobodnjake pa ga trebam drzati u momcadi, samo na kornerima skupi 25-30 asistencija, to utrpaju DVB i Dante.

Inace evo sastava:

Neuer - Groven, Dante, DVB, Lahm - Ribery, Kroos, Basti, Robben - Mandzo, Gomez

Alabu rotiram s Grovenom, Bastia s Delapom, Robbena i Riberya s malim Cerdanom i Mullerom.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lahm » 21 kol 2013, 23:09

Probaj 4-2-3-1 Jupp style.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la HolgerBadstuber » 21 kol 2013, 23:19

Ne volim to, od kad igram FM nisam nikad igrao nista osim 4-4-2, bas ona klasicna staromodna SAF-ova taktika. Znaci 4 iza, 2 CM od cega jedan defanzivniji holding midfielder i jedan kreativac tipa Kroos, 2 klasicna wingera i u napadu kombinacija igraca koji je odlican u igri glavom (Mandzo) i jednog koji je solidan u brzini (Gomez, acceleration: 16, pace: 17).
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la melodyne » 22 kol 2013, 00:26

Murta napisao:Ja sam se inspiriran vašim igrama vratio svom prvom manageru - CM4. Igram s Nizozemcima, jednom sam s njima došao do 2011. i osvojio apsolutno sve trofeje.

Ovo mi je najbolji igrač iz tog savea, nažalost izgubio sam ga (možda ga nađem), tad je imao 65 nastupa i 67 golova. Sad mi je debitirao u mojoj trećoj utakmici, zabio dva gola u 45 min s klupe. I imao predasistenciju. :mrgreen:

Znam da kad vidite ocjene ne vjerujete, ne pitajte kako - ni ja ne znam. Tad su mi se ozlijedili RvN, RvP i Deneboom, posvađao sam se s Kluivertom i nije želio igrati za mene, van Hooidonk se umirovio, a Makaay je bio suspendiran, pa sam ja uzeo prvog strijelca druge lige. Ostalo je povijest. :D

Naći ću taj save, iako mislim da ga imam spremljen iz 2007. (u igrici), a ne 2011.

E kad se setim kakvu sam ekipu imao sa Bayernom na tom menadzeru auu :D postavicu sutra sliku pa da vidite masinu od ekipe :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 22 kol 2013, 10:48

kako mutava i glupa igrica i nerealna u pm. vodim 3-0 protiv citya i zgubim 5-4. vodim 2-0 protiv fulhama i zgubim 3-2. naravno imam svega 2 pobjede i u svakoj utakmici pregršt šansi, a oni iz jedne svaki put zabiju gol. sad idem to sranje obrišem
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 22 kol 2013, 12:05

i eto vodim protiv arsenala opet do 87 1-0 i naravno zgubim. i kak da ljudi imaju volje igrat? kak? debelo sam zadnji na tabeli, baš je glupa igra u pm!!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 22 kol 2013, 12:07

Lennon napisao:i eto vodim protiv arsenala opet do 87 1-0 i naravno zgubim. i kak da ljudi imaju volje igrat? kak? debelo sam zadnji na tabeli, baš je glupa igra u pm!!

Je li i ti kao Venger u prelazni rok ulaziš npr. sa 60 miliona eura, a iz njega izađeš sa 62? :lol:
Ne dovodiš pojačanja, šta si se stisk'o? :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 22 kol 2013, 12:10

kad su mi stavili 0 funti....
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 22 kol 2013, 12:27

Lennon napisao:kako mutava i glupa igrica i nerealna u pm. vodim 3-0 protiv citya i zgubim 5-4. vodim 2-0 protiv fulhama i zgubim 3-2. naravno imam svega 2 pobjede i u svakoj utakmici pregršt šansi, a oni iz jedne svaki put zabiju gol. sad idem to sranje obrišem

Bas je njesra... Ja sam vec popizdeo i obrisao... Al eto, upravo skidam ponovo :D Moram da igram nesto... :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 22 kol 2013, 15:52

Lennon napisao:kako mutava i glupa igrica i nerealna u pm. vodim 3-0 protiv citya i zgubim 5-4. vodim 2-0 protiv fulhama i zgubim 3-2. naravno imam svega 2 pobjede i u svakoj utakmici pregršt šansi, a oni iz jedne svaki put zabiju gol. sad idem to sranje obrišem

Dobrodošao u klub. :mrgreen: Desilo mi se to mali milijun puta.

Kada si već pred kraj utakmice, stavi strategy da ti bude control ili counter ovisno o kakvim se protivnicima radi i pravi zamjene pred sam kraj utakmice i dobit ćeš prolaz. :D

Ja ću navečer krenuti u svoju drugu sezonu s Gladbachom. :zivio:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 22 kol 2013, 17:04

sad sam s Dinamom vodeći, prošao sam prve dvije euro prepreke :lol:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 22 kol 2013, 19:31

Da li se 13 može igrati i online ? Ako može, mogli bi nabaciti koju ligu ili nešto slično ? :)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 kol 2013, 20:29

melodyne napisao:

Bas je njesra... Ja sam vec popizdeo i obrisao... Al eto, upravo skidam ponovo :D Moram da igram nesto... :D

Ja sam odigrao 4 sezone s Valenciennesom, klub je jedan od najgorih, Media Prediction 18-19 pozicija, bez novaca, veliki kredit, bez pojacanja, slaba momcad.

Slika

Uzeo klub i pokraj ovih bogatasa PSG-a i slicnih uzeo 4 naslova u 4 godine a ocekivanje uprave je bilo samo da ne ispadnem iz lige, tj ne da ne ispadnem nego da pokusam ne ispasti.

S kupovima/liga kupovima/super kupovima sam kombinirano uzeo 9 naslova u 4 sezone.

Inace odustao od Bayerna za sada, u 12 utakmica imao sve pobjede, svega 2 primljena gola (shvatio sam kako popravit obranu), a u tih 12 utakmica je i pobjeda nad Dortmundom 6-0 u Superkupu.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la melodyne » 22 kol 2013, 20:50

HolgerBadstuber napisao:
melodyne napisao:

Ja sam odigrao 4 sezone s Valenciennesom, klub je jedan od najgorih, Media Prediction 18-19 pozicija, bez novaca, veliki kredit, bez pojacanja, slaba momcad.

Slika

Uzeo klub i pokraj ovih bogatasa PSG-a i slicnih uzeo 4 naslova u 4 godine a ocekivanje uprave je bilo samo da ne ispadnem iz lige, tj ne da ne ispadnem nego da pokusam ne ispasti.

S kupovima/liga kupovima/super kupovima sam kombinirano uzeo 9 naslova u 4 sezone.

Inace odustao od Bayerna za sada, u 12 utakmica imao sve pobjede, svega 2 primljena gola (shvatio sam kako popravit obranu), a u tih 12 utakmica je i pobjeda nad Dortmundom 6-0 u Superkupu.

Svaka cast.

Ja sa RB Salzburgom 4-4-2 i u prvoj sezoni udjem u Champions League jedva... U grupi budem drugi i prodjem City, Juventus i PSG. Ne znam ni ja kako... i u finalu me Bayern razvali kao konja 4:0 :(

I krenem drugu sezonu ekipa realno mnogo jaca a kilava k'o kurac ne mogu nikoga da pobedim jedva sam se kvalikikovao za Champions League protiv Cluja 3:3 posle produzetaka prva tekma bila 2:2... Na sredini tebale sam u ligi... Pola ekipe ne zadovoljno hoce da ide u vece klubove... Smor sada sam poceo sa Granadom... :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 23 kol 2013, 10:56

Mali problemčić na vidiku.

Ter Stegen želi u veći klub, ali je voljan potpisati novi ugovor.

Plaća nije problem, klub ima love, no frajer želi u ugovoru klauzulu po kojoj može otići za pišljivih 14.25 milijuna eura. :neee:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara