Europa i Konferencijska liga 2025./26.

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Europska liga

PostPostao/la katsche » 17 ruj 2009, 21:41

Murta napisao:Aj da i Dinamo ima malo sreće, igra s Ajaxom i Anderlechtom. Nije baš ni lagana grupa, ali bolje nego recimo s Valencijom i Lillom ili Evertonom i Benficom.
Još se jedan protivnik čeka.

a jest jadan ovaj naš klupski nogomet.....
fala Bogu da to ne pratim a kamoli gledam uživo na telki
:mrgreen:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 02 lis 2009, 08:29

Odlično kolo ne znam od kud da počnem:

Valencia 3:2 Genoa -super utakmica, gledao sam sažetke stvarno jedna dobra utakmica za gledatelje

Werder Bremen 3:1 Athletic Bilbao-vrijedna pobjeda Werdera

HSV 4:2 Hapoel-još bodova za Njemački nogomet, 6 golova

Timsoara 0:3 Dinamo-konačno i pobjeda za Dinamo, sad se još nadam da možemo proć grupu

Celtic 1:1 Rapid-i oni došli na svoje, sad je Rapid prvi u skupini s 4 boda i ako još dva puta pobjedi Hapoel ima realne šanse proć dalje, gol Jelavića
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 06 stu 2009, 09:30

Group A

Ajax 8
Anderlecht 8
Timişoara 2
Dinamo Zagreb 0

Očekivano.

Group B

Lille -7
Valencia -6
Genoa -6
Slavia Praha -2

E u ovoj skupini buju se još tukli i to gadno! Borba za prolazak dalje bi se trebala odvijati u zadnjem kolu kada Valncia gostuje u Genoi. Slijedeće kolo Valencija doma dočekuje Lille , a Genoa ide u goste Slaviji...Kaj god da se dogodi opet će zadnje kolo odlučivati ko ide dalje. Pošto Lille igra u zadnjem kolu sa Slavijom doma oni će najvjerojatnije proči dalje.

Group C

H. Tel-Aviv -9
Hamburg -7
Rapid Wien - 4
Celtic -2

Ko bi reko čuda da se dese pa hapoel bude nakon 4 kola 1. u skupini. hapoel i HSV prolaze sam je još pitanje ko će bit prvi a ko drugi...

Group D

Sporting -10
Hertha -4
Heerenveen -4
Ventspils -3

S ovom pobjedom gnojevi iz Herthe su maximalno zakomlicirali skupinu - Hertha još igra sa ventpilisom u gostima i sa Sportingom doma koji je već osigurao 1. mesto u skupini. Od ova 3 smeća dalje moreju svi!

Group E

Basel - 9
Roma -7
Fulham -5
CSKA Sofia -1

iako sam se ko svaki normalan čovjek nado da Roma neće proč ovu skupinu, ko je ikada vidio korist od Engleza u Kupu UEFA, Roma prva, Basel 2.

Group F

Galatasaray -10
Panathinaikos - 9
Dinamo Bucureşti -3
Sturm

Sam preostaje borba za 1. i 2. mesto!

Group G

RB Salzburg -12
Villarreal - 6
Lazio -6
Levski -0

E ovo bu gadno, sad bar vidimo od koga je Diname ispo u LP 8) . Znači digići iz Lazia gegen Villareal! Ova zadnje razaranje Lazia u zadnjem kolu moglo bi biti presudno u borbi za prolazak. Lazio ide sada u goste RB S koji je već prošo skupinu a Villareal gostuje kod levskoga, u zadnjem kolu Levski dolazi na Olympico a Villareal ugoćščuje RB S. Ak bu sve po planu Lazio ispada :mrgreen: Ali kada je sve po planu kada Ghnoj stupi na snagu! :(

Group H

Fenerbahçe - 9
Twente -7
Sheriff - 4
Steaua - 2

E da ovaj 3. klub nije Šerif...

Group I

Benfica - 9
Everton - 6
BATE - 4
AEK -4

Hmmm. Po mome AEK ili ovaj truli Everton. Slijedeće kolo AEK gegen Everton i tu se već sve more odlučiti naravno ako Everton izvuče dobar rezultat, ali bolje ne, koja je korist od Engleza u kupu Uefa?

Group J

Shakhtar -12
Brugge -7
Toulouse -4
Partizan

Bitno je da četnici nemaju boda! :mrgreen: U zadnjem kolu igraju Briž protiv Tuluza i to je to!

Group K

PSV -8
Sparta Praha - 7
København -4
CFR Cluj -3

Sparta bi uz PSV tu trebala ić dalje jer u zadnjem kolu igraju doma protiv Kopenagena!

Group L

Werder -10
Athletic -7
Nacional -2
Austria Wien -2

Bez veze skupina, jedino kaj preostaje je da bumen skuplja WICHTIGE PUNKTE!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 06 stu 2009, 11:57

..Kako mi je bilo žao kad sam čul da je uefa uzela bodove dinamu, ali sad kad sam gledal jučerašnju igru.....pa to je katastrofa!! Dinamo nema apsolutno ništa kaj se igre tiče, Ajax je slab u pm, ali Dinamo, to je sramota za cjelu Hrvatsku..još da ne govorim o sucima koji nas namjerno izbacuju, ali to je normalno, pa niko nas neće u europi! :cry:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ankujund » 06 stu 2009, 13:25

FCB m@niac napisao:..Kako mi je bilo žao kad sam čul da je uefa uzela bodove dinamu, ali sad kad sam gledal jučerašnju igru.....pa to je katastrofa!! Dinamo nema apsolutno ništa kaj se igre tiče, Ajax je slab u pm, ali Dinamo, to je sramota za cjelu Hrvatsku..još da ne govorim o sucima koji nas namjerno izbacuju, ali to je normalno, pa niko nas neće u europi! :cry:

ne da mi je za sta su im uzeli bodove,nego mi je za sta ih nisu odma diskvalificirali. 5 eutopskih utakmice,oni 5 gradova demoliraju i onda govore HR je balkan,di nece kad vide te budale.i uopce me ne cudi sta su bili crveni da nas zele izbacit, moraju se manje mislit oce li bit nereda il ne.

valjda ce se i sad te budale sta ide radit nerede bar malo opametit pa vidit sta rade,nek se tuku u ulici
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 06 stu 2009, 14:16

ankujund napisao:
FCB m@niac napisao:..Kako mi je bilo žao kad sam čul da je uefa uzela bodove dinamu, ali sad kad sam gledal jučerašnju igru.....pa to je katastrofa!! Dinamo nema apsolutno ništa kaj se igre tiče, Ajax je slab u pm, ali Dinamo, to je sramota za cjelu Hrvatsku..još da ne govorim o sucima koji nas namjerno izbacuju, ali to je normalno, pa niko nas neće u europi! :cry:

ne da mi je za sta su im uzeli bodove,nego mi je za sta ih nisu odma diskvalificirali. 5 eutopskih utakmice,oni 5 gradova demoliraju i onda govore HR je balkan,di nece kad vide te budale.i uopce me ne cudi sta su bili crveni da nas zele izbacit, moraju se manje mislit oce li bit nereda il ne.

valjda ce se i sad te budale sta ide radit nerede bar malo opametit pa vidit sta rade,nek se tuku u ulici

..ma da je Hr vlada reagirala na način da te glupane idiotske huliganske sve po zatvara nakon prvih nereda, dinamo opće sad nebi moro najebat....ali tak ionak ne vjerujem da bi prošo skupinu....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Murta » 06 stu 2009, 15:15

Dinamo-očekivano.
Al Rapid me totalno razočarao. Pa pobjede HSV, remi s Celticom i onda onakva 2 poraza od Happoela. Aj još od Beitara ili Maccabija, al Happoela. :lol: :? :cry: :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 03 pro 2009, 16:17

Opet report kola od mene, jbg kad mi je zanimljivija EL, nego LP.

Grupa B
Valencia, Lille, Genoa, Slavija
Jedna zanimljiva grupa, Valencia je očekivano prva, a ja se nadam da Lille može skinut Genou i malo smanjit Tal. koeficijent.
Grupa C
Čitaj post gore, od prije 3 tjedna. Mislim da je sve jasno. Rapid je počel super, al onda katastrofa. Nek dobe bar Celtic u zadnjem kolu.
Grupa G
Svaki put kad ja ovo vidim, ja ne mogu vjerovat. Red Bull prvi, nažalost. Al prvi je. Matershitz je konačno(nažalost) uspio. JBG
PS. http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=16000
Grupe H i I
Očekivano, Fener i Panathinakos/Benfica i Everton.
Grupa A
Ovo sam ostavil za kraj. Ja sam jednostavno znao da će Dinamo pobjedit. Kak? Od početka nije igro Pap. :mrgreen: Sad ima šanse, ali Ajax mora dobit Anderlecht. Il će Nizozemci pustit, il će Dinamo usrat. Dajem nam 15% šanse.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 03 pro 2009, 20:46

PPS. Ako onaj Lukaku ima šesnaest godina, onda bi ja trebal ić u vrtić. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 04 pro 2009, 09:34

Još jedno kolo ostalo je do kraja pa da vidimo:

U skupini A Ajax je osigurao prolazak dalje, a Anderlecht i Dinamo se bore za 2. mjesto. Stvar je ovakva - Ajax mora dobiti Anderlechta, a Dinamo doma Temišvar da bi Dinamo prošo dalje. U svim ostalim kombinacijama Anderlecht ide dalje.

U skupini B još ništa nije rješeno. Genoa i Valencia igraju međusobno za prolazak dalje - Genoa MORA dobiti Valenciu da bi išla dalje, Valenciji naravno odgovara remi. Lille igra doma sa slabašnom Slaviom i ako ih pobjede osigurali su si prolaz. Znači sva 3 kandidata sami odlučuju o svojoj sudbini

U skupini C HSV i Hapoel Tel Aviv idu dalje. U zadnjem kolu ta dva kluba igraju međusobno za prvo i drugo mjesto. Hapoel-HSV - Hapoel mora dobiti da bi bili prvi.

U skupini D Sporting je osigura 1. mjesto. U zadnjem kolu igraju Hertha i Sporting, te Herenveen i Ventpilis. Herthi je dovoljan remi da prođu dalje. Ako Hertha izgubi a Herenveen pobjedi, Herenveen ide dalje.

U skupini E Roma je prošla dalje. U zadnjem kolu Basel – Fulham igraju za prolazak dalje.

U skupini F Galatasary je osigurao 1. mjesto. U zadnjem kolu Panathinaikos – Dinamo B, Dinamo B mora tu tekmu pobijediti ali moraju dati najmanje 2 gola u svojoj pobjedi da bi išli dalje.

U skupini G RB Salzburg prvi, Villareal drugi.

U skupini H Fenerbahce prvi, u zadnjem kolu Fener – Sheriff, Steaua – Twente . Sheriff mora dobiti ovu tekmu dok Twente mora izgubiti ili odigrati remi da bi Sheriff išao dalje. U svim ostalim kombinacijama Twente prolazi.

U skupini I Benfica prva, Everton drugi.

U skupini J Šahtjor prvi. Blub Brugge – Touluse u zadnjem kolu igraju međusobno za prolazak dalje. Touluzu samo igra pobjeda da bi išli dalje.

U skupini K PSV prvi. Sparta Prag – Kopenhagen igraju za drugo mjesto. Sparta MORA dobiti da bi išla dalje.

U skupini L Athletic Bilbao – Werder igraju za prvo mjesto u skupini. Athletic bi morao dobiti sa 2:0 ili ostvariti bilo koju drugu pobjedu sa 3 razlike da bi bili prvi u skupini.

Zasad su dalje prošli:

Ajax, HSV, Hapoel Tel, Sporting, Roma, Galatasary, RB Salzburg, Villareal, Fenerbachce, Benfica, Everton, Šahtjor, PSV, Werder, Athletic Bilbao.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la AK47 » 08 pro 2009, 23:07

anton 1983 napisao:U skupini A Ajax je osigurao prolazak dalje, a Anderlecht i Dinamo se bore za 2. mjesto. Stvar je ovakva - Ajax mora dobiti Anderlechta, a Dinamo doma Temišvar da bi Dinamo prošo dalje. U svim ostalim kombinacijama Anderlecht ide dalje.

Sve mi se čini da će si Ajax i Anderlecht namignut prije tekme onak: "Nerješeno?" -"Može!" ;) i zajedničkim snagama izbacit modre iz Europe. Jel trebam spominjat zavjeru UEFA-e protiv Dinama? :twisted:
AK47

PostPostao/la Murta » 02 tra 2010, 07:14

HSV bi morao ovo proć. Identičan rezultat su uspjeli obranit i od PSV-a, a vjerujem da ćete se složiti da je PSV ozbiljnija momčad od Standarda. Jedini problem je Labbdadia čija je obrana duplo lošija od Klinsmannove. :neee:

Wolfsburg ima dobar rezultat. 2:1 nije nenadoknadivo, ali moraju svih 90 minuta bit koncentrirani. Protiv Rubina bilo je dosta oscilacija, a Fulham će to znati kazniti.

Ne vjerujem da će L'pool biti u finalu. Oni imaju težak uzvrat doma, ali i onda igraju protiv jedne španjolske momčadi koje ih mogu uništiti ili će njih L'pool. Nažalost, ne vidim ni Benficu u finalu jer oni su pobjedili samo zbog sudaca. Pitam se bi li to isto sudili za Benficu na Anfieldu. :?:

Niti Valenciji niti Alteticu ne bi dao prednost. Obje su momčadi jake, a rezultat prve utakmice je otvoren.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 02 tra 2010, 11:41

Njemce čekaju teške tekme al to moraju jednostavno proč jer su daleko kvalitetnije ekipe a i moramo imat 1 sigurnog finalistu :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 12 svi 2010, 10:07

danas finale patetiko protiv fulhama sta mislite ko ce dobit, ja mislim kraj 1:1 pa produzetci i kraj 2:1 za fulham
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 12 svi 2010, 11:20

CroCHEF napisao:danas finale patetiko protiv fulhama sta mislite ko ce dobit, ja mislim kraj 1:1 pa produzetci i kraj 2:1 za fulham

Najgore finale kaj se moglo dogodit :neee: al kad već je ja sam za fulham jer su simpaticni a atletico mi smeče od kluba uvjek bio i ostao :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja