Očekivo sam da će Wolfsburg biti u tzv. skupini smrti al im se osmjehnula sreća. Ušli su u skupinu koju mogu proč. Isto tako i Stuttgart je dobio skupinu u kojoj su favoriti za prolazak. Mogla bi ovo bit super sezona za BL timove u LP i da nakon jako, jako, jako dugo vremena 3 BL tima budu u 1/8 finalu LP.
Više šanse dajem Stuttgartu jer imaju više iskustva u europskim utakmicama, dapače od njih i očekujem da će proči dalje - inače slijedi pljuskanje. Kaj se tiće Wolfsburga oni su ipak novi u ovom natjecanju pa isto tako iako im je skupina po mjeri mogu lako ispast zbog prevelike želje...Nemogu procijenit šta bi Wolfsburg u LP u takvoj skupini mogo napraviti.
Glavno da su sva 3 švaba dobila skupinu koju mogu proč...
Malo smo nadoknadili zaostatak nad Talijanima u ovoj sezoni. Eh da je Stuttgart doma uspio dobit, al dobro netreba cjepidlačiti ipak je Hertha ušla u skupine
I tu sva 3 mogu proč - ZA HSV i Werder sam znao d amogu sve proč kaj god da naleti, valjda će i ovo, ali i Hertha je dobila dobru skupinu - mogu se ini nosit herenvenom sportingom i ventspilisom.
Od Talijana Genoa je dobila malo težu ali ne dovoljno tešku za moj ukus Mogli su ih rađe sa Werderom stavit
Slijedeći tjedan počinje "borba" sa talijanima. Iako neće biti niti jednog direktnog dvoboja, mi ćemo nadgledati sve dvoboje i marljivo pratiti razvoj situacije na slijedećim terenima:
VFL Gnojs burg - udaraju mrkvicu - Grafite 2 komada. Bila je tvrda tekam i onda na scenu nastupa Zvečke - kakvu je dao loptu za Grafitea, prejebeno. 2:0 također Grafite iz brutalno glupog i nepotrebnog penala, al je penal 100% - zasad sam bil u krivu u vezi njih - ufff šta mi je žao
Evo na OPET. Pa jebem ti ja taj Stuttgart! Pa kolko oni loši moraju bit ak nemreju doma dobit Rangerse. Baš sad oni moraju bit u krizi, užas - opet će osramotit BL u Ligi prvaka i još kaj je najgore sjebali su sad Koeficijent a fino su švabi mogli imat 100%-ni učinak dok bi talijani uzeli mizernih 5 bodova - ALI ne - KRETENI!!!!
Reko bi da je jako loš tjedan iza BL klubova u Europi ali unatoč tome kaj su podbacili opet su BL klubovi skupili više od talijana. Ak bi ovak do kraja onda se nebum preveč bunil
Fucking Claudio super PIzzaro......sam je dobio goste....zabio dva i namjestio penal Fringsu.....odigrao za čistu 10-ku .....nisam očekivao tri boda u ovoj tekmi,ali Pizza je još jednom pokazao zašto je nosio 5sezona Bayernov dres s brojem 14....
i sad u Kusen po šamarenje.....napad vs napad.....poslastica teška....jedva čekam.....