melodyne napisao:Zanima me da li mogu da igram sa Bayernom II a da ne vodim Bayernovu prvu ekipu?
Lahm napisao:melodyne napisao:Zanima me da li mogu da igram sa Bayernom II a da ne vodim Bayernovu prvu ekipu?
Koliko se ja sjecam, nazalost ne.

melodyne napisao:
E jbgKoju ekipu da uzmem? Kreno sam sa Ajaxom ali nesto nisam raspolozen

Lahm napisao:Ako je tako, onda Athletic Bilbao.
Imaju novaca, ali ne previse, neces ici s njima lako u minus.
Imaju par odlicnih igraca, ja cu navesti sedmoricu :
- Munian - Covjek moze igrati na lijevom krilu, kao desetka i kao napadac. Ima jos mnogo prostora za napredak, bit ce zvijer u RL, a u FM je predobar. Jos jedna velika prednost, ima 19-20 god
Herrera - Nesto slicno kao sto je kod nas Kroos. Moze igrati desetku, moze i sesticu, ogroman potencijal, takodjer je mlad.
Suaseta - Apsolutni vladar na desnom krilu kod Bilba-a. Moze igrati i lijevo krilo.
Ibai Gomez - vladar lijevog krila
Enric Saborit - uz pravilni trening, moze biti kao Alaba na lijevom beku.
de Gallareta - odlicna mlada nada, igra na poziciji sestice, moze i desetku.
San Jose - apsolutni vladar obrane. Predobar igrac, jak u skok igri
Imaju dobre facilities, naravno vremenom ces ih morati nadograditi, klub tesko da ces do bankrota, jer je fino sredjen.
Ja sam s njima igrao osam sezona, i u petoj sam uspio srusiti dominaciju Barcelone i Reala, treba puno muke i truda, ali kada krenes s njma, zavolis taj klub, i njihovu tradiciju.
Ako pak ne zelis s njima, posto si ogranicen samo na Baske, onda preporuka je Southampton. Ima dosta mladih igraca u ekipi, a i omladinskom pogonu ima par dobrih buducih igraca za prvu postavu.
Da sam na tvom mjestu, uzeo bih Bilbao.
Sigurno neces pozaliti.
Javim se uskoro 
Lahm napisao:Dobar je tekst.![]()
Zbilja su poseban klub.![]()
Nego, kako ide ?
Kakvu taktiku koristis ?

melodyne napisao:
Dobri su. Jos su mi simpaticniji zbog Lizarazua i Martineza
Igr'o sam samo par minuta sinoc. Imaju potencijala. Smara me sto Llorente odlazi u Juventus sledece sezone...A necu imate neke opcije u napadu.
Da li moze neki savet?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost