Da i ja nesto napisem o jucerasnjim dojmovima.
Sveukupno gledajuci nismo sinoc zasluzili taj poraz, mi smo u prvom djelu bili bolji a HSV u nastavku. Sto mene jako zabrinjava je da mi i nakon sedmog kola nemamo igru i jos uvijek se trazimo. Sto se tice taktike koju Gaal preferira ona mi se uopce ne sviđa, iskreno nikad je nisam ni volio. Ali ako vec igras tu taktiku onda Olic nema sta traziti u napadu. To mora biti mrcina od igraca tipa Gomez ili Toni. Brijem da je jucer Gomez poceo od pocetka da bi se u prvom poluvremenu zgnojio barem jedanput, spremio bi neki odbijanac u mrezu. Ne kazem da Olic nije zasluzio da igra u prvih 11 nego da bi se Gomez ili Toni tu puno bolje snalazili.
Međutim, sto je najgore, mi tu taktiku jednostavno moramo igrati iz vrlo jednostavnog razloga a on je Robbery od kojeg kako i sam Haris kaze nismo jos nista specijalno vidjeli od utakmice s "vukovima".
E sad da se dotaknem i Tyomschuka, istina je da nije jucer briljirao i da je "popio" zuti ali ne mozes mi njega vaditi iz igre i ubacivati mulca Ottla!

Iako se ne vidi na terenu njegov ucinak on puno posla odrađuje i pomaze obrani. Nakon njegovog izlaska vezni red je oso u kurac a da ne pricam da smo nestali s terena nakon primljenog gola.
I onda se tu pljuje po Gomezu i sl. Pa covjek nije dobio kvalitetne lopte a ruku na srce mi nismo uspjeli sloziti akciju kako spada.
I na kraju moram pohvaliti Brenu, odigrao je cisto solidno sinoc i brijem da bi u nastavku prvenstva trebao dobivati priliku ispred "Lost in Space" ili ti Pranjica.