VfB Stuttgart

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Vfb Stuttgart

PostPostao/la bavarac » 27 ruj 2009, 13:20

Al ono kaj je mene :shock: ...je što su igrala neka dječica...a standardni su se čuvali za Unireu.... :? ...svaka čast Babbelu na petlji......ovo će ih malo dići.....uoči gostovanja u Rumunskoj.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 30 ruj 2009, 07:16

Ponovno blijedo izdanje Stuttgarta u Europi, opet su vodili 1:0 i završili 1:1. Ma, bit će dobro ak oni tu skupinu prođu uopće. Imaju sreće sa ždrijebom i činjenicom da Rumunji i Rangersi nisu neke prekvalitetene ekipe, pa se možda i zgnoje sa jako malo bodova i prođu skupinu. Ako ništa drugo bar neka bude miliona, ako već nemože biti "punkti"! Sa 2 bijedna boda oni su sada 2. u skupini, te su dvije najteže tekme pred njima, tu će morat uzet bar 3 boda ako žele ić dalje - bit će teško...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2009, 19:08

Pošto je Stuttgart u banani, njemački mediji su počeli špekulirati o novom treneru i sada je glavni kandidat Klinsi - krepo bi od smeha da se to dogodi! :mrgreen:

Al brijem da bi se posle plako....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 07 lis 2009, 19:11

Mislim da Babbel jos uvijek nije rekao posljednju! 8-)

anton 1983 napisao:Al brijem da bi se posle plako....

Zasto? Brijes da bi Klinsi mogao udarati mrkvicu s "Svabama"? :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 07 lis 2009, 19:20

Bilo bi mi baš drago da Klinsi nađe novi posao, ali Stuttgart, ne, to nije za njega. Za njega je Red Bull Salzburg ko stvoren. :mrgreen: Nije on za odgajanje igrača. Al bilo bi mi i žao Babbela, stvarno je dobar posao napravio u prošloj sezoni. Ja sam prvi kritizirao njegov izbor, ali me pozitivno iznenadio. Ne znam što je Pogrebnyaku, ko da je drugi čovjek od onog koji se hrvao s Legrottaglieom i treso mreže iz svake pozicije. :?:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2009, 19:21

Ja ga sigurno nebi volio vidjeti na klupi Stuttgarta kao našeg konkurenta ;)

Stuttgart je očito klub koji svaku sezonu mora imat 2 trenera.

To ide ovak:

Na početku sezone sjebe trener koji je prošlu sezonu super odradio ( Veh), onda dođe Babbel, odradi ostatak sezone prejebeno i slijedeće na početku ponovo zajebe i dobije otkaz - sad po svim pravilima mora doč novi koji će ponovo dignut Stuttgarta i na početku slijedeće sezone zajebat!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 17 lis 2009, 20:17

Opet poraz i to još na domačem terenu - bojim se da babbel mora otić! I to još sada dok ima nade da se bar spasi ovo sezona u Europi! Ak on ostane bojim se da će zasrat i jedno i drugo!

Stuttgart je bio i zakinut za jedan gol - sudac je sviro faul Schiebera na Zambranu ili Howedesu ( nis ziher) a faula nije bilo! To bi taman bio gol za 2:2 kak je bilo i realno stanje na terenu - bar po meni!

Inače Schieber je možda i bio najbolji "švaba" i upiso asistenciju kod Cacauovog gola....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2009, 19:34

Mene sad nervira kaj će Stuttgart sisnut doma od Seville i slijedeći vikend u BL i onda bu Babbel dobil otkaz - ja to već sad znam i problem je kaj će si sa ovim porazom od Seville sjebat u Europu - morti se nekaj dogodi pa Babbel već sutra dobi otkaz, ali još nije dovoljna medijska hajka oko njega se digla da bi on "na vrijeme" dobil cipelu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 19 lis 2009, 22:44

....opće me strah za švabe sutra. Sevilja će ih satrt!! :cry:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 24 lis 2009, 18:47

Sad sam baš gledao sažetke sa današnje Stuttgartove tekme. Jednostavno nemaju sreće je najbolji komentar. Bili su bolji čitavu tekmu, ne nešto drastično bolji, ali u svakom slučaju bolji. Pogodili su stativu dva puta, a primili gol iz ofsajda. Postigli su također gol iz ofsajda, no njima je poništen za razliku od Hannoverovog. Uz to, nisu im igrali Khedira i Cacau zbog povrede, a ni Pogrebnyak koliko sam mogao vidjeti, budući da je usamljenu špicu igrao neki debil kojem ni ime nisam zapamtio a koji je u 2-3 situacije pokazao nevjerovatno sebičnost i intelektualnu nazadovanost.

I da, menadžer Heldt je za ARD potvrdio da smjena Babbela nije nikakva tema.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 11:15

haris mene ti to niš ne čudi - oni jednostavno zakon BL ne žele slušat - dok Babbel ne dobi otkaz to nebu bolje il buju ga držali u nedogleda a počet će bit bolje kad bu prekasno...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 26 lis 2009, 09:16

Taj Stuttgart meni nije jasan. Ove sezone su dobili laganu grupu u LP, nek bar sad odu u Europsku Ligu onda ću bit koliko-toliko zadovoljan. Ako budu 4. onda je to blago rečeno sramota za cijeli Njemački nogomet. Njima bi netko poput Magatha pasao za trenera, ali prvo se moraju rješiti truleži u napadu(ponajprije Marice). Cacau nije niš posebno, za klub tipa Bochum. Oni bi napravili super posao kad bi vratili Kuranyia i napravili razmjenu Šeštak<->Cacau. Onda bi već na nešto ličili.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2009, 09:18

Murta napisao:Taj Stuttgart meni nije jasan. Ove sezone su dobili laganu grupu u LP, nek bar sad odu u Europsku Ligu onda ću bit koliko-toliko zadovoljan. Ako budu 4. onda je to blago rečeno sramota za cijeli Njemački nogomet. Njima bi netko poput Magatha pasao za trenera, ali prvo se moraju rješiti truleži u napadu(ponajprije Marice). Cacau nije niš posebno, za klub tipa Bochum. Oni bi napravili super posao kad bi vratili Kuranyia i napravili razmjenu Šeštak<->Cacau. Onda bi već na nešto ličili.

mesni su oni kristalno jasTni, ali to je razočaravajuče - ja sam znao da sam Pogrbnyak njima neće moči zamjeniti Gomeza. Problem je u tome što su oni trebali uzet još jednog napadača i to dosta boljeg koji bi sa Rusom gradio napad. Umjesto toga oni su uzeli zadnjeg veznog i sad u ovom trenutko to nije to kaj je njima trebaloo, a nije da se nema para...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 11:01

VfB: Im Winter soll ein Stürmer kommen Der VfB Stuttgart will auf seine sportliche Krise reagieren und in der Winterpause wohl einen neuen Stürmer verpflichten. „Wie es im Moment aussieht, wird das eine ganz wichtige Frage sein“, sagte Präsident Erwin Staudt in den Stuttgarter Nachrichten. Trainer Markus Babbel würde den Zugang eines neuen Angreifers begrüßen. „Das freut mich natürlich, dass wir handeln können, wenn ein Stürmer zu haben ist, von dem wir überzeugt sind“, wird Babbel zitiert. Als Kandidaten gelten Kevin Kuranyi von Schalke 04, der vom ZSKA Moskau an SE Palmeiras ausgeliehene Brasilianer Vagner Love sowie der offensive Mittelfeldspieler Milan Jovanovic (Standard Lüttich), an denen der VfB bereits im Sommer interessiert war.

Vele u Stuttgartu da će morti po napadača na zimu - kasno ljudovi moji, kasno - trebali ste vi to hapiti prije sezone, ali šparanje je navek n adjelu kad su u pitanju švabi.

Spominju se Kuranyi, Vagner Love i onaj Jovaniovič, kojeg su već šteli hapiti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 04 stu 2009, 09:59

Evo i novog kandidata za Stuttgart. Đuka Tore se nesto spominje! :mrgreen: Iako su vec izjavili da je nerealno za ocekivati da ce ga uspjeti dofurati nikad ne znas. Iako se navodi da posudba ne dolazi u obzir...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi