Kakva je budućnost BUNDESLIGE?

Arhivirane teme...

Jeste li za stvaranje "velike trojke" ili "velike dvojke"?

VELIKE TROJKE - BAYERN, BVB, SCHALKE
14
82%
VELIKE dvojke - Bayern, BvB
3
18%

Ukupno glasova : 17

Re: Kakva je budućnost BUNDESLIGE?

PostPostao/la Lucimar » 15 pro 2013, 16:37

i midlsbro je igrao finale kupa uefa pa sljedece sezone ispao iz PL ako se ne varam :)
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 pro 2013, 23:58

Točno to. Što reći za Villareal iz 2011/12. Mi ih natukli u 2 utakmice u skupini, a onda oni ispali u 2. ligu. Ista stvar je s R. Sociedadom prije nekoliko sezona. I tamo stalno odlaze u 2. ligu pa se vraćaju i onda opet idu u ta natjecanja i onda opet dolje. :hehe: :haha: Sad gledam Betis na 19-20. mjestu a igrao skupinu s Rijekom. Ista stvar je bila u vrijeme Mintala, Witteka i ostale kompanije iz Nürnberga prije 7-8 godina. Slučajnost? :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 02 sij 2014, 16:47

Nema opće teme o 2. i 3. njemačkoj ligi, ali ovo mi se čini kao dobra tema da smjestim ovo.

Prati li netko (osim mene :mrgreen: ) još dešavanja u tim ligama ?

Druga bundesliga je stvarno zanimljiva. Köln prvi sa 39 bodova, Fürth drugi sa 35, a FCK, KSC, Union Berlin i Pauli dijele 3. mjesto sa 31 bodom

Uglavnom, ja se fakat nadam da Fürth neće završit drugi - što se mene tiče idealno bi bilo kad bi Köln i FCK prošli direkt, a u play-off za promociju još Karlsruher ili Pauli.

za Köln i FCK navijam čisto iz 2 razloga - naravno tradicijski klubovi, šteta što takvi klubovi ne igraju u prvoj ligi, i drugi razlog su naravno stadioni koji bi uvijek bili puni :bravo:
A iz tih razloga podržavam i KSC i Pauli.

Kaj se 3. lige tiče, zanimljivo je i dalje vidjet RB Leipzig. Trenutno 2. sa 5 bodova prednosti pred trećim. Trebali bi promociju riješit bez beda. A kak će onda u 2. ligi to se i ja pitam :?
Iako, sportski direktor je Rangnick (čiji mi se stil i filozofija iskreno sviđa), pa bi uz pametne transfer rokove trebalo i to biti moguće. Ja ih uglavnom vidim kroz 3-4 godine u prvoj ligi...

btw. naletih i na zanimljivu reportažu od RB Leipzig (Koncept vs. tradicija)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3tizQL-iMOg[/youtube]
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Prethodni

Vrati se na: Arhiva