Lucimar napisao:miki obrati paznju sta te pitam
jeste, sumnjivo izgleda, ne vide se ruke, listici savijeni...
ali kome se tu namjestalo, u ciju korist ?
to me zanima

panda napisao:Znači, Belgija i Kolumbija recimo, dobiju dosta jednostavne grupe, ali to je čista slučajnost jerbo nemaju nikog u višim rangovima FIFA-e i UEFA-e, ali kod Švicaraca / Francuza (iako nemaju baš toliko jednostavnu grupu) je to namještanje zato jer je Platini Francuz, a Blatter Švicarac
zanimljivo, uistinu zanimljivo![]()

Miki napisao:Za te dvije reprezentacije je očigledno namještanje. Sjeti se sada kako je Francuska otišla na EP 2012 onom rukom Anrija, pa su nedavno protiv Ukrajinaca dali gol iz ofsajda. Pomaganje se nastavilo i na žrijebu.

Miki napisao:Lucimar napisao:miki obrati paznju sta te pitam
to me zanima
Prije svega u korist Blaterove Švajcarske i Platinijeve Francuske. Zar nije previše sumnjivo da se obe te ekipe nađu u tako lakoj grupi? Mada, Francuzi koliko su glupavi, ne bi me čudilo da ispadnu. Onda Argentina sva 3 meča igra blizu granice sa domovinom, kako bi imala što veću podršku, itd.

panda napisao:Meni osobno jedino smeta kaj u finalu LPa trofej više ne dodjeljuju kao prije na podestu (kao šalataru u BuLi recimo), nego na tribinama

Lucimar napisao:Miki napisao:Lucimar napisao:miki obrati paznju sta te pitam
to me zanima
Prije svega u korist Blaterove Švajcarske i Platinijeve Francuske. Zar nije previše sumnjivo da se obe te ekipe nađu u tako lakoj grupi? Mada, Francuzi koliko su glupavi, ne bi me čudilo da ispadnu. Onda Argentina sva 3 meča igra blizu granice sa domovinom, kako bi imala što veću podršku, itd.
stani ba, tebi je cile "krunski dokaz"
pitam te za cile, u ciju korist je ta grupa namjestena ?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju