Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2009, 16:43

jednostavno nemrem vjerovat - osto šokiran! brijem da je cijeli svijet na kladi popušio sada radi njih.

Bio bi zahvalan sa postavom, zamjenama i brojem gledatelja na stadionu ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 14 ruj 2009, 18:18

anton 1983 napisao:jednostavno nemrem vjerovat - osto šokiran! brijem da je cijeli svijet na kladi popušio sada radi njih.

ja nisam......
:mrgreen:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 ruj 2009, 16:34

Piza poludio! Opet je dva gola stepo!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nokia » 26 ruj 2009, 16:37

Joj ovog Kelna Boze dragi. Taman covjek pomisli da su malo dosli sebi, a oni me zajebu. (na listicu naravno, zadnji mi par bili jebem ih nesposobne :D ) Nece me nesto ovih dana.

Pogledajte prvi gol Wolfsburga, da vidite kako Miske razvaljuje kamere postavljene u gol :lol:
nokia

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 10:31

Bumen udara mrkvicu! 8)

Prvi gol remek djelo Bumenove dece - MARIN, BANGFREDE - HUNT . Dubinska lopta Marina za Bangfredea, povratna lopta Bangfredea za Hunta i Hunt trpa. Marin je odigro jebenu tekmu i sve više i više dokazuje da se novac koji se u njega uložio isplačuje. Piza je stepo dva gola sa glavom i to na ubačaj oba beka - prvi mu je sa desne strane namjestio Passanen a drugi sa lijeve strean, Boenisch...

Bumen se sa ovom pobjjedom vratio u gornji dio ljestvice i izgeldaju sve bolje i bolje - 3. tekma zaredom u BL bez primljenog gola!!! WTF!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 27 ruj 2009, 13:24

najveće pojačanje ove sezone za Thomasa Schaffa...je kupnja Pizzara...ako je samo zbog toga morao otić diego dobro je učinio...lik je kao preporođen....ovaj mu igra Werdera leži sam tak... 8-) ...nije uopće bitm+no tko igra u sredini i tko nabacuje u 16m...ovaj će ga zabit... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 29 ruj 2009, 08:16

Poglečte vi ovo:

Slika

Ovo je presmješno - Werder bi slijedeće sezone mogo biti nositelj u LP ako se uspiju kvalificirati za LP! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 29 ruj 2009, 08:32

To je ono glupo i nejasno u sustavu koeficijenta. LP i EL se boduju jednako, a kvale s boduju nejednako(mkar su kvale za EL čak i teže). Werder bi mogo do četvrtfinala bez problema i onda bi bili jedni od nositelja u LP. Zamislite si ovaj scenarij: Bayern prvak i ima 25 bodova više od Werdera u Bundesligi, a Werder iduće godine ima status nositelja u Ligi Prvaka dok Bayern nema. :haha: :sick: Al teško da će skinut Bayern, ako netko padne to će bit Milan.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 02 lis 2009, 08:10

Jučer je Werder stavio Athletic na klocne. Stavrno je bila milina gledati kako kombiniraju u napadu. Ova taktika sa jednom špicom u kojoj Ozil i Marin udaraju mrkvicu im baš fino leži. Neznam koji je ljepši gol, volej Hunta ili fina akcija Fringsa, Pizarra i na kraju Nalda. Werder je počeo ispunjavati moja očekivanja, igraju sve bolje i bolje, melju u europi i mislim da će tako nastaviti i u BL. Evo golova pa se odlučit, stvarno se isplati pogledati!

Werder-Athletic
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2009, 08:11

Werder udara mrkvicu! Na početku sezone je to malo teže išlo ali sada kad su našli formu, kad su se Marin i Ozil uigrali, djeluju maestralno i postaju kandidati za prva 3 mjesta kako samo ja i od njih očekivo. Najbitnije je bilo da se potpiše ugovor sa Pizarrom i sa njim Werder ima ubojicu u napadu koja im je trebala da se bore za sam vrh. Sada u vezi imaju 2 super igrača umjesto samo Diega pa je protiv Werdera sada teže igrati. Marin je počeo i više nego opravdavati onih 8 milja kaj se u njega uložilo i ako ovak nastavi, bit će to još jedan VOLLTREFFER Werderove uprave! Sada se tu pojavio i Hunt koji igra sve bolje i bolje i prestaje biti vječiti talent. Ustalio se u prvih 11 i u super je formi, em što dobro igra, također i zabija golove. Čini mi se da je u zadnje 4 tekme zabio 4 gola. Dobra je stvar što je Schaaf uočio kakvo je smeće Timbo Tambo i izbacio ga iz startne postave. Ofenzivnu liniju Werdera sada čine redom klinci koji uživaju u haklu i pozitivna činjenica je da im sve ide ko po loju. Marin - Ozil, Bargfrede, Hunt - sve deca, ispred njih Pizarro, a iza njih kaptan Frings. Ono kaj je najčudnije, Werder više neprima golove. Sada imaju razliku 14 - 6 dok su isto vrijeme prošle godine primali golove ko na traci! Nakon 8 kola u prošloj sezoni Werder je imao gol razliku 22:19.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 lis 2009, 10:49

Nesto se Liverpool povezuje s Huntom! :lol: Fakat me fascinira kak taj klub uvijek zna pronaci pravog igraca! :mrgreen: Taj mali ak ima ista u glavi nikad nece otic tamo!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2009, 10:50

Speedy napisao:Nesto se Liverpool povezuje s Huntom! :lol: Fakat me fascinira kak taj klub uvijek zna pronaci pravog igraca! :mrgreen: Taj mali ak ima ista u glavi nikad nece otic tamo!

Da, ali ak im daju Babbela u zamjenu kak se priča ja sam za! Treba imati na umu da Huntu na kraju sezone istiće ugovor...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 lis 2009, 10:58

anton 1983 napisao:Da, ali ak im daju Babbela u zamjenu kak se priča ja sam za! Treba imati na umu da Huntu na kraju sezone istiće ugovor...

Ma daleko od toga, ja sam samo gledao na sve to iz njegove perspektive! :lol: Ak on ode tamo propast ce ko zeton! :mrgreen: Fakat mi nije jasan taj Livergnjoj, dofuraju igraca za 18 milja i sad se hoce trampati za igraca kojem sljedece godine istice ugovor...

Meni je taj Babbel jeben igrac samo sto nikad nije dobio pravu priliku kod Benteza. Ako Werder uspije ovako sta ostvariti bit ce to jeben transfer za Bundesligu!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 07 lis 2009, 19:42

Zamjena Hunt<->Babbel-pa to bi Werder trebo molit na koljenima Liverpool da im tak neš ponudi. Ipak smatram Babbela boljim igračem+Huntu istiće ugovor 2011.
Stvarno im je obrana super ove sezone. Već mjesec dana(29.8.) nisu primili gol. Čudo, čudo neviđeno ljudi. :lol: Al je najbitnije da im napad ne pati previše zbog toga.
Werder se diže u formi, a dva teška gostovanja(Munchen, Leverkusen) su već odradili. Ne bi se čudio da Bremen bude Herbmaister. Makar ima još puno vremena, neke kockice se slažu. Jedina utakmica gdje je Werder bezveze izgubio bodove je ona protiv Hannovera u Bremenu. Prvo kolo ne računam jer je ipak prvo.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la werder13 » 20 lis 2009, 17:36

Ovu subotu opet pobjeda , protiv hoffenheima 2-0 , i opet petu utakmicu zaredom bez primljenog gola :shock: iako su hofenhajmci imali penal ( koji je usput bio kur.ac od penala ) ali je Wiese obranio 8-) , u prvih 25 minuta je sve bilo riješeno sa golovima Pizarra , njegovim šestim golom u bundesligi i Mertesackera , oba dva puta je asistirao Ozil . Drugo poluvrijeme je bilo rutinsko odrađivanje posla do kraja bez nekih prevelikih šansa za oba dvije ekipe . Wiese nije primio gol 619 minuta u bundesligi 8-) . Znate kad je primio zadnji gol u bundesligi - u drugom kolu od Gomeza . Mertesacker odigrao savršeno ovu utakmicu i definitivno je bio igrač utakmice . Evo i postave:

--------------------Wiese------------------------
Fritz---------Merte--------Naldo------Boenisch
--------------------Frings------------------------
--Bagfrede-----Hunt------Ozil----------Marin--
--------------------Pizarro-----------------------

Golovi:
18. minuta - Pizarro , asist Ozil
22. minuta - Merte , asist Ozil

Gledatelja: 33916

Highligtsi:

http://videos.sapo.pt/DpqFUCLbw9mA1SCkWLV6
werder13