SP 2014. Brazil

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: SP 2014. Brazil

PostPostao/la Lennon » 16 pro 2013, 18:26

Zbog naših prokomunjarskih medija. Da nisu dizali takve hajke od toga nebi bilo ništ. Očito im je u interesu oslabit nas da bi mogli srat u 6. mjesecu.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 16 pro 2013, 18:30

a ono, nije ni da je Šimunić najsvjetlija karika obrane :lol:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 16 pro 2013, 19:00

Ovo igrački i nije neki problem jer je ionako bolje da Lovren igra.

Problem je u tome što se uspjelo izlobirati ovakvu kaznu i što će srpski, engleski i ostali mediji dobiti materijal da seru o velikim fašistima u Hrvatskoj.
Vjerujem da je ministar također imao veliku ulogu u lobiranju.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... stave.html
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 16 pro 2013, 19:05

Kakav god da je al je bolji bar od ovog nesportskog Ćorluke. Ili bar u rangu :D
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 16 pro 2013, 19:20

panda napisao:Šimunić popljugo 10 utakmica kazne od FIFA-e

kraj karijere očito :lol: :lol:

Tako mu i treba kad se "pravi pametan". 8-)

Sad je stvarno za dom spreman. :lol: :lol: :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2013, 22:33

Moralo je to tako biti i bit će uvijek za nas. Ne vrijedi trošiti riječi kad je svima sve jasno.
Sve smo mi dosad u HR vidjeli tko je na kojoj strani, suvišno je bilo što raspravljati. Daleko od toga kako hvalim i branim Šimunića, no sve sam vidio kod utakmice u Grčkoj u prošlom ciklusu EP 12' što su radili Grci drugima, što je bilo na Marakani u zadnjem susretu s Hrvatskom na tribini, što je bilo u Poljskoj na utakmici CL i u još nekim državama. Suvišno je i besmisleno bilo što reći. Samo ću reći: get used to it.

Corruption always wins! 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 16 pro 2013, 22:57

A u vezi toga, već sam se izjasnio u vezi Šimunića al nakon kaj sam pročital još o tim pozdravima citirat ću jednog forumaša : Josip Simunic= 10 utakmice kazne 30.000 franaka + zabrana ulaska na stadion za vrijeme prvenstva.

Di Canio fasisticki pozdrav-tetovaza musolinija = 10.000 eura kazne
Zarate fasisticki pozdrav = 10.000 eura kazne(opravdanje-ponijela ga atmosfera)
Di Canio drugi puta fasisticki pozdrav = 1 utakmica kazne + 10.000 eura (opravdanje ne zna sto znaci taj pozdrav)

S time da svi znamo da "Za dom spremni" nije izvorno ustaški pozdrav.

Složio bi se s zadnjom rečenicom FCBGenerala - Corruption always wins! 8-)
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 16 pro 2013, 22:59

Jel ostale kažnjavala FIFA ili Talijani?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2013, 23:04

Lennon napisao:Složio bi se s zadnjom rečenicom FCBGenerala - Corruption always wins! 8-)

See: Qatar slavery for WC 2022. pa i to kako inozemne igrače drže u zatočeništvu, ne plaćaju ih i ne mogu iz zemlje otići. Ima na engleskom Spiegelu to. Baš kao i ti nesretni radnici koji su došli raditi i zaraditi, a dobili su robovlasnike koji ih tuku, drže ko životinje neuhranjene, ne puštaju iz države itd. Sve to FIFA zna i vidi, ali čuj... Oni su dobili ogromne novce za to.
Meanwhile, Hollande i Merkelica neće na OI u Rusiju jer su Rusija, Kremlj, Putin i Medvedev uveli zabranu javnog propagiranja peder propagande, kaznili divljanje u pravoslavnoj crkvi, ali to ne spriječava euro vođe da idu u te islamske države gdje takve ubijaju, spaljuju žive, koriste robove itd.
Sve jasno i čisto, Rusija ne može :<: , barbarske vukojebine pješčane - YES THEY CAN! :mrgreen: :zivio:

What a wonderful world. :O:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 16 pro 2013, 23:05

Murta napisao:Jel ostale kažnjavala FIFA ili Talijani?

Zašto ih nije Fifa? Šimunića je ionako Hrvatska isto kaznila. Zašto ih nije UEFA?
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 16 pro 2013, 23:34

Pa Šimunić je igrao u FIFA-inom natjecanju, ne u UEFA-inom?! (Iako UEFA to organizira, dužnost je FIFA-ina)
Kad si napisao Zaratea i Di Canija, pretpostavio sam da je to zbog fašističkog kluba Lazija i vjerojatno u Seriji A, a ne EL.

Zato te pitam tko je dao kaznu? Ako su oni to napravili u Seriji A, onda kažnjava Talijanski savez. Kazna FIFA-e bi bila intervencija jer oni nemaju veze s organizacijom utakmica Serije A. (koji je popustljiv prema svojima)

Ako je to bilo u EL, onda su kazne debelo premale.

A zašto je Šimunića kažnjavala R. Hrvatska? Zato jer je on napravio kazneno djelo prema hrvatskom zakonu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2013, 23:40

Murta napisao:A zašto je Šimunića kažnjavala R. Hrvatska? Zato jer je on napravio kazneno djelo prema hrvatskom zakonu.

Prosvijetli nas. Ako je sud 2011. u Kninu donio presudu kako to nije ono što je, kako može biti kažnjen za nešto što je dokazano kako nije prekršajno ili kazneno djelo. :? Mislim, u Apsurdistanu je sve moguće. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la HolgerBadstuber » 16 pro 2013, 23:42

Murta napisao:Pa Šimunić je igrao u FIFA-inom natjecanju, ne u UEFA-inom?! (Iako UEFA to organizira, dužnost je FIFA-ina)
Kad si napisao Zaratea i Di Canija, pretpostavio sam da je to zbog fašističkog kluba Lazija i vjerojatno u Seriji A, a ne EL.

Zato te pitam tko je dao kaznu? Ako su oni to napravili u Seriji A, onda kažnjava Talijanski savez. Kazna FIFA-e bi bila intervencija jer oni nemaju veze s organizacijom utakmica Serije A. (koji je popustljiv prema svojima)

Ako je to bilo u EL, onda su kazne debelo premale.

A zašto je Šimunića kažnjavala R. Hrvatska? Zato jer je on napravio kazneno djelo prema hrvatskom zakonu.

Iako smo stali s tom temom na chatu jednostavno moram pitati - koje kazneno djelo prema zakonu RH je on pocinio?

Jedino je pozitivno sto ce Lovren igrati, nije mi jasno da je on bio na klupi a Simunic u prvih 11. Mladji je, bolji, brzi, jaci, igra u jacoj ligi...
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 16 pro 2013, 23:50

Krivo sam to rekao jer se ostavlja dojam da se ja slažem s tim. Reći ću to ovak - sudac koji je donio tu presudu je mislio da je to kažnjivo zakonom. Nemam pojma kojim i baš me briga.

Samo želim reći da je to državni, a ne nogometni okvir.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 16 pro 2013, 23:57

Pala mi je na pamet jedna usporedba razlike Šimunić u reprezentaciji i nekoga u domaćoj ligi.

2012. je UEFA drastično kaznila HNS (mislim da je 80 000 €) zbog hukanja Balotelliju, dok je HNS kaznio Dinamo s 35 000 kn iste godine za hukanje Belleu, a Hajduku je kazna od 80 000 kn za isto potpuno ukinuta.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil