CHAT

Sve i svašta...

Re: CHAT

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 20:16

I zakaj onda braniš Ibru i govoriš o njegovoj strani priče ako potvrđuješ činjenice?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 pro 2013, 20:17

Ma nisi negirao ali kazes da zvucimo ko budale koje vjeruju svemu sto procitaju. Pa ako nisi negirao to onda vjerojatno i ti u to vjerujes. Onda nema druge strane price.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 20:21

Već sam ti jednom prije napisal Lennon da ideš iz posta u post ideš iz krajnosti u krajnost (rasprava o robbenu :mig: )

reći da je ibra "dno dna od čovjeka", "i tako (pre)malen čovjek da se ne isplati trošiti riječi na njega" ako ne znaš za sve činjenice iz priče

mislim, jel' si ti taj dan bio sa Ibrom pa da znaš da namjerno nije došao pa da ga opravdano nazivaš smećem itd. ?

Dobili smo tužnu priču sa jedne strane - da je mali bolestan, da je čak i do Pariza došao, ali nije se to desilo

ali od kud tebi informacije zašto Ibra taj dan nije mogao doćI?

nemoj me krivo shvatit, ni ja ne podnosim ibru, nimalo

ali hajka koja se diže, i gluposti koje se pišu na Ibrin račun, to je već borderline bullshit
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 pro 2013, 20:27

Panda jel ovo po tebi opravdan razlog da se nije dosao upoznat s djetetom na samrti?

Najveće je razočaranje uslijedilo kad su Thea i Naida saznale da je Ibrahimović taj dan igrao tenis s Novakom Đokovićem, a meč se čak prenosio na televiziji, prenosi Slobodna Bosna.

Dakle igrao je tenis, pretpostavljam da ne postoji druga strana price kad je cak i TV prenosila to. Dakle razlog je igranje tenisa s Djokovicem. Ja bi mogao razumit da je imao smrtni slucaj i slicno, ali covjek je igrao tenis.

Snimka na YT, upisi:

Novak Djokovic invite Zlatan Ibrahimovic à faire quelques échanges.
Zadnja izmjena: HolgerBadstuber; 22 pro 2013, 20:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 20:28

pokaži mi tu sliku i onda je govno od čovjeka

ali mogu i ja reć da me snimila kamera na utakmici od Bayerna, ali to ne znači da je to istina
panda
Admin
Admin

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 pro 2013, 20:29

panda napisao:pokaži mi tu sliku i onda je govno od čovjeka

ali mogu i ja reć da me snimila kamera na utakmici od Bayerna, ali to ne znači da je to istina

Gore ti ovo za upisat u YT, ne zeli mi prihvatit link, ne znam zbog cega. Na kraju krajeva, da je to laz da je igrao tenis, pa zar ne mislis da bi netko iz Ibrine PR ekipe se nasao to osporit?
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 20:30

Čovjek koji je zdrav i pokretan, čovjek dok ima love i autoritet u Parizu (ako su mu slučajno treneri il uprava branili u što sumnjam) nema nikakvog opravdanja. Što je on taj dan mogo radit taj dan? Mali je bio i na stadionu, nije mogo doć posle tekme gore do njega?

Ajde razumijem da nije mogo u Bosnu, mada i to nisam al realnije je nek ovo. Al mali je bil na stadionu PSG-a?? Za to nema nikakvo opravdanje!!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 pro 2013, 20:34

Utrčavanje vjeverice na travnjak izazvalo je opću euforiju među navijačima koji su joj počeli skandirati. S tribina se začulo 'jedan je Luis Suarez', a navijači su jasno aludirali na fizički izgled napadača Liverpoola, ali i njegovu sklonost da grize protivnike (op.a. Suarez je bio kažnjen jer je ugrizao braniča Chelseaja Branislava Ivanovića).

:haha: :haha: :haha:
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la HolgerBadstuber » 22 pro 2013, 20:36

Inace, fotogalerija malog u Parizu, na utakmici, u gradu, u klubu...

http://www.24sata.hr/galerija/news/hajr ... 471/817175
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 20:54

I dalje ne štima računica ;)

citiram:

http://www.vecernji.hr/nogomet/bolesni- ... vio-902067
PSG nam je osigurao ulaznice za susret s Lorientom, koji se igrao u petak 1. studenog, a mali Hajrudin sav je sretan zajedno s majkom krenuo na put.

Ibra je igrao tenis sa Đokovićem 02.11.

Nole je pozvao Ibru na teren nakon polufinala sa Federerom, a ne nakon četvrtfinala Wawrinkom, četvrfinale je igrano 01.11. :mig:

opet su ga mediji uspjeli zajebat do bola, what a freaking wonder :roll:

dalje ?
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 20:57

I nije mogo doći posle tekme u ložu k malome? Jebenih 20 metara ???
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 20:59

Lennon napisao:I nije mogo doći posle tekme u ložu k malome? Jebenih 20 metara ???

Ibra nije ni igrao protiv Lorienta, tak da kakvih vražjih 20 metara ?

ti rantaš cijelo vrijeme, a zapravo s nikakvim činjenicama ne raspolažeš

jesus...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 21:05

I nije bil na tekmi? I nije bil u klubu? I nije bio u Parizu? Ma daj.. ko da s zidom raspravljam. Neznam kaj opće trošim riječi i vrijeme. Da mene, Štromara Igora traži mališan na samrti iz Bosne, potegnuo bi do Bosne riskirajući vjeroatno otkaz. Al to sam samo ja.. i tu diskusija nestaje.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 pro 2013, 21:05

Mali dječak je mrtav, ne vidim što se tu ima uopće raspravljati. Nekome je želja upoznati prije smrti Ibrahimovića, a nekome sutra da pojede nešto i popije vode kako bi preživio. Ne mogu svi dobiti što žele ma koliko se nekad jednostavno činilo.

Pustite priče koje ništa neće promijeniti. Svijet je sve gadnije i gadnije mjesto unatoč tome što nema stalnog ubijanja i ratova na nekim kontinentima.

Mislim, ajde sjetite se samo onog mrtvaca na Jadranu prije 3-4 godine gdje su svi samo mrtvi-hladni se kupali pored leša, apsolutno se nisu obazirali kao da su pas ili mačka u pitanju i još su se čudili što bi trebali. A ni na njih ne ostaneš baš imun kad ih vidiš crknute kako leže.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 21:09

Lennon napisao:I nije bil na tekmi? I nije bil u klubu? I nije bio u Parizu? Ma daj.. ko da s zidom raspravljam. Neznam kaj opće trošim riječi i vrijeme. Da mene, Štromara Igora traži mališan na samrti iz Bosne, potegnuo bi do Bosne riskirajući vjeroatno otkaz. Al to sam samo ja.. i tu diskusija nestaje.

A od kud ti znaš da čovjek npr. nije bio u Švedskoj jebote ?

Mislim, lagano sad tu prozvat Ibru govnom, smećem ništarijom od čovjeka itd., ali ponavljam po 555 puta, ako ne znaš cijelu priču, onda bolje šuti

uostalom, razmisli malo o tome sa strane neke poznate ličnosti, nije sve samo crno ili bijelo

FCB_general napisao:Mali dječak je mrtav, ne vidim što se tu ima uopće raspravljati. Nekome je želja upoznati prije smrti Ibrahimovića, a nekome sutra da pojede nešto i popije vode kako bi preživio. Ne mogu svi dobiti što žele ma koliko se nekad jednostavno činilo.

Pustite priče koje ništa neće promijeniti. Svijet je sve gadnije i gadnije mjesto unatoč tome što nema stalnog ubijanja i ratova na nekim kontinentima.

agreed
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara