Najveće je razočaranje uslijedilo kad su Thea i Naida saznale da je Ibrahimović taj dan igrao tenis s Novakom Đokovićem, a meč se čak prenosio na televiziji, prenosi Slobodna Bosna.

panda napisao:pokaži mi tu sliku i onda je govno od čovjeka
ali mogu i ja reć da me snimila kamera na utakmici od Bayerna, ali to ne znači da je to istina

PSG nam je osigurao ulaznice za susret s Lorientom, koji se igrao u petak 1. studenog, a mali Hajrudin sav je sretan zajedno s majkom krenuo na put.

Lennon napisao:I nije mogo doći posle tekme u ložu k malome? Jebenih 20 metara ???

Lennon napisao:I nije bil na tekmi? I nije bil u klubu? I nije bio u Parizu? Ma daj.. ko da s zidom raspravljam. Neznam kaj opće trošim riječi i vrijeme. Da mene, Štromara Igora traži mališan na samrti iz Bosne, potegnuo bi do Bosne riskirajući vjeroatno otkaz. Al to sam samo ja.. i tu diskusija nestaje.
FCB_general napisao:Mali dječak je mrtav, ne vidim što se tu ima uopće raspravljati. Nekome je želja upoznati prije smrti Ibrahimovića, a nekome sutra da pojede nešto i popije vode kako bi preživio. Ne mogu svi dobiti što žele ma koliko se nekad jednostavno činilo.
Pustite priče koje ništa neće promijeniti. Svijet je sve gadnije i gadnije mjesto unatoč tome što nema stalnog ubijanja i ratova na nekim kontinentima.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost