CHAT

Sve i svašta...

Re: CHAT

PostPostao/la doro » 02 sij 2014, 15:16

sve najbolje svima uz ponovno osvajanje buli i lp-a ove godine :logo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 sij 2014, 15:24

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NO5I8LMbozM[/youtube]

:P
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la marac » 04 sij 2014, 00:30

da ne skrecem tamo s tema, reci cu to ovdje - muka mi je od mikijevog nacionalizma i teorija zavjera :roll:

dodem nakon par dana tu procitat nekaj, nadajuci se konkretnim vijestima i nekoj raspravi i doceka me musliman-dzamija-shiptar-kosovo prica u kombinaciji s namjestenim SP u Brazilu ... *ebeni racQ
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 04 sij 2014, 19:52

meni je odavno muka od tog prepiranja oko nacionalizma, vjere i svega ostalog sto nema veze sa Bayernom tako da vec dugo vremena samo naletim vidjet sta ima i onda kad vidim to sto vidim, samo ugasim i dosta.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 04 sij 2014, 21:41

A kaj se more, neki ljudi očito još žive u 90-ima, il još gore 45-oj. Onda bi po takvom i mi trebali diskriminirat Mikija il ostale dečke koji su po nacionalnosti Srbi, jer su - Srbi. I svim Srbina zabranit registraciju na forumu. A ja ga osobno, a vjerujem i svi ostali gledaju kao na kolegu, forumaša, frenda iz foruma isto kao i npr. Scara il Tile-a il ostale.

Ne razumijem i nikad nebudem, rat je prošao prije 20 godina, ne kužim zakaj neki žive još u tim zaostalim vremenima?

I da, ljudi se ne dijele na Hrvate/Bošnjake/ Srbe, il na katolike, muslimane itd, već na dobre i zle. Bar ja tako dijelim, Tolko od mene.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 05 sij 2014, 22:26

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 05 sij 2014, 22:27

Als Stürmer-Star Robert Lewandowski seine Unterschrift unter einen 5-Jahres-Vertrag beim FC Bayern setzte, schrieb „bettyschlange77“ bei Twitter: „Ja genau. Einfach mal alles einkaufen was evt. Gegner bedeutet.“

Dabei ist völlig wurscht, wer „bettyschlange77“ sein mag – er oder sie beschreibt nur sehr klar das größte Vorurteil, das dem FC Bayern seit Jahrzehnten anhaftet.

Und das sieht ungefähr so aus: Einmal im Jahr schaut man sich in München die Tabelle an. Man überlegt, wer einem möglicherweise gefährlich werden könnte. Schwups, kauft man diesem Klub den besten Spieler weg. Und schon ist die Meisterschaft auch fürs nächste Jahr gesichert...

Vergrößern Durch die Bäckerei zum Vertrag: Lewandowski: Irres Versteckspiel am ersten  Bayern-Tag
Von Dortmund zu den Bayern Das ist Robert Lewandowski

Noch Gegner, ab nächster Saison Mitspieler: Lewandowski und Bayern- Verteidiger Jerome Boateng beim 3:0-Sieg der Bayern in Dortmund am 23. November 2013

vorheriges Element nächstes Element
Foto: Getty
1 / 24

Ist das so einfach?

In den Goldenen 70er- Jahren der Bayern brauchen wir nicht nachzuschauen. Die ganz Großen wie Maier, Beckenbauer, Schwarzenbeck, Breitner, Hoeneß oder Gerd Müller kamen aus München oder der näheren Umgebung. Ähnliches traf auf den großen Rivalen Gladbach mit den „Fohlen“ Netzer, Vogts oder Heynckes zu.

Ausnahme: 1980 kaufte Bayern den Gladbachern aus strategischen Gründen den Flügelflitzer Calle del Haye weg – um ihn in München auf die Tribüne zu setzen...

Der HSV konnte sich dagegen Anfang der 80er Jahre noch relativ unbehelligt zum Bayern-Gegenspieler aufschwingen. Jedenfalls ist nicht bekannt, dass Magath, Kaltz oder Hrubesch Millionen-Angebote aus München ausgeschlagen hätten...

Erst anschließend begann man bei Bayern, in großem Stil in der Bundesliga zu „wildern“.
Hintergrund
1
Bastian Schweinsteiger trainiert erstmals wieder mit dem Ball
Bayern-Trainingslager Schweini kickt wieder

Bastian Schweinsteiger ist nach seiner Verletzungspause erstmals wieder mit Ball beim Bayern-Training. mehr...

Um andere zu schwächen? Oder sich selbst zu stärken? Hätten die Bayern etwa auf Kahn und Scholl (aus Karlsruhe), Matthäus und Effenberg (aus Gladbach), Basler und Klose (aus Bremen) verzichten sollen?

Ein einziges Mal gab eine Groß-Aktion gezielt gegen einen Konkurrenten. Als Dortmund Mitte der 90er immer stärker wurde, machten die Bayern den Leistungsträgern Sammer, Reuter und Freund Phantasie-Angebote.

Der BVB wollte dagegenhalten, legte noch mehr Geld auf den Tisch, brachte sein Gehalts-Gefüge komplett durcheinander. Es gab zwar noch Erfolge – und einen finanziellen Niedergang, der fast im Konkurs geendet hätte.

Gibt es heute Spuren solch gezielter Aktionen?
Hintergrund
12
Die schöne Frau Lewandowski: Bayern kriegt eine Karate-Queen
Anna Lewandowski Bayern kriegt eine Karate-Queen

Robert Lewandowski spielt ab der kommenden Saison für die Bayern. Im Gepäck hat er seine schlagkräftige Frau Anna. mehr...
640
Robert Lewandowski Irres Versteckspiel am ersten  Bayern-Tag

Die dicksten Transfers innerhalb der Bundesliga waren Neuer (mindestens 27,5 Millionen) und Götze (37 Millionen). Beide sind für Bayern Riesen-Verstärkungen. Nicht nur Star-Trainer Felix Magath behauptet aber, sie hätten Schalke und Dortmund in eine Krise gestürzt.

Mit weniger Getöse (und Folgen) wechselten innerhalb der Bundesliga nur noch Dante (Gladbach), van Buyten (HSV) und Mandzukic (Wolfsburg).

Weitere spektakuläre Transfers wurden im Ausland getätigt: Ribéry (Marseille), Robben (Real), Martinez (Bilbao), Thiago (Barcelona), Shaqiri (Basel).

Als Eigengewächse müssen gelten: Contento, Badstuber, Schweinsteiger, Müller, Alaba, Lahm und Kroos.

Das alles klingt nach einer ziemlich professionellen und erfolgsorientierten Transfer-Politik.

Und jetzt noch Lewandowski! Sein Vertrag läuft aus, er kostet keine Ablöse. Bayern hatte alle Möglichkeiten, Dortmund keine Chance. BVB-Boss Watzke schätzt realistisch ein: „Ein völlig normaler Vorgang.“

Vergrößern Im Sommer 2013 lief der Vertrag von Alexander Madlung beim VfL Wolfsburg aus. Jetzt hat Eintracht Frankfurt den routinierten Innenverteidiger unter Vertrag genommen
Bundesliga-Saison 2013/14 Die fixen Bundesliga-Transfers im Winter

Im Sommer 2013 lief der Vertrag von Alexander Madlung beim VfL Wolfsburg aus. Jetzt hat Eintracht Frankfurt den routinierten Innenverteidiger unter Vertrag genommen

vorheriges Element nächstes Element
Foto: dpa
1 / 16

Was er sagen will: Nicht nur der FC Bayern, sondern auch die Spieler haben die Bundesliga im Griff. Mario Götze verlängerte im März 2012 seinen Vertrag in Dortmund bis 2016 und gab nur Monate später seinen Wechsel nach München bekannt.

Auf Schalke hat Julian Draxler bis 2018 verlängert – bei einer festgeschriebenen Ablöse von 45,5 Millionen. Es gibt jedoch niemanden, der wetten würde, dass Draxler Silvester 2018 in Gelsenkirchen feiern wird. Es geht nur noch darum, wie teuer die Schalker ihn abgeben (müssen).

Letztlich, „bettyschlange77“, sind es die Spieler und ihre Berater, die den Turbo-Kapitalismus im Profi-Fußball mehr und mehr beschleunigen. Weil sie die Macht haben, die Vereine gegeneinander auszuspielen. Sogar mehr noch als der FC Bayern...

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 06 sij 2014, 01:42

Isto mi je malo žao pčelica.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 sij 2014, 02:05

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6ledhEA4gbs[/youtube]

Pjevat će se u Dortmundu.

btw. Admin drugog Bayernovog foruma je tu razvaljivao po Twitteru.

https://twitter.com/BayernForumCom/status/419513749326671872

https://twitter.com/BayernForumCom/status/419517505007140866

https://twitter.com/BayernForumCom/status/419547668981874688

https://twitter.com/BayernForumCom/status/419550197765517312

https://twitter.com/BayernForumCom/status/419552038565847040

https://twitter.com/BayernForumCom/status/419559940504567808

https://twitter.com/BayernForumCom/status/419561375325642752

Uglavnom... Sve što je dobro kratko traje. Pa tako i Borussia Dortmund. Ekipa se lagano raspada bez ikakvih avionskih nesreća poput onih u periodu između 50-ih i 80-ih, srčanih i ostalih tragičnih nesreća, niti su rezultatski radikalno posrnuli, niti odlaze u bankrot...

Turbo kapitalizam ih ubija totalno.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 06 sij 2014, 10:30

FCB_general napisao:Uglavnom... Sve što je dobro kratko traje. Pa tako i Borussia Dortmund. Ekipa se lagano raspada bez ikakvih avionskih nesreća poput onih u periodu između 50-ih i 80-ih, srčanih i ostalih tragičnih nesreća, niti su rezultatski radikalno posrnuli, niti odlaze u bankrot...

Turbo kapitalizam ih ubija totalno.

Meni je njih istinski žao. Taman smo dobili 2 jaka BL kluba i sada u jednom od njih slijedi postepeni raspad sistema. Otišao je Gece, odlazi Levandovski, Gundogan ne želi da produži ugovor. Sljedeći je Rojs, pa Subotić. Šteta, stvarno šteta. Ja se nadam da će naći koliko toliko adekvatne zamjene među mlađim igračima. Levu može da zamijeni mali Mitrović, napadač u ekspanziji. Samo se bojim da će nakon svega i Klop dići ruke i krenuti put Madrida i sličnih destinacija.

Ljudi nisu svjesni da bez jake BL nema ni konkurentnog Bajerna za osvajanje LŠ. Vidite li da smo postali najbolji onda kad je Borusija bila najjača? Upravo smo tada igrali finala, izbacili Real, Barselonu, Arsenal, Juventus. Ne računam ono finale 2010. koje smo izborili na guzove krađom protiv Fiorentine i srećnim prolaskom protiv Junajteda.

Ne kapiram kako neko može da želi nesreću Borusiji? Bajern je veći klub 5 puta, tako da ne vidim razlog čemu taj strah od Borusije. Pa šta ako su se njihovi navijači napalili da su bolji? Vi ste im reakcijom na te prozivke dali povod da oni to stvarno misle. Sami ste povećali veličinu BvB-a i učinili je većom nego što jeste, umjesto da ste ćutali na to i vodili brigu samo o Bajernu, jer svi znaju, pa i BvB, da se sa Bajernom niko u Njemačkoj ne može mjeriti po veličini. Možda DA po formi u određenom trenutku, ali po veličini nikako. Neki to ne kapiraju, izgleda.

Bez jake BL nema ni ovako jakog Bajerna, ZAPAMTITE TO! Mi smo sada super jaki, ali ako se Borusija, kao klub koji se od ostatka BL najviše držao pored Bajerna, oslabi onda će i sam kvalitet lige polako da pada. Sve manje zvijezda će dolaziti u ostale klubove, jer ja stvarno ne vidim potencijal da Šalke i Kuzen izbace jedan Real ili pobijede jedan Arsenal kao što je to BvB uradio. BvB je imao taj kapacitet, najvjernije navijače u Evropi, sjajne igrače, odličnog trenera, ali ih nažalost "sila jačeg" polako čerupa. Da mi nismo uzeli ovu dvojicu, uzeo bi Real, Mančester, Barselona. Samo je njihovim navijačima još bolnije što je to taj isti Bajern koji im je uzeo i klempavka ispred nosa.

To je slično onom kad Atletiko nije dozvoljavao Falkau da pređe u Real. Nadam se da će se izdići iznad ovih problema, da će naći neke mlade, dobre igrače i od njih napraviti nešto kao što su sa Geceom, Levandovskim, Rojsom, Gundoganom, itd. I da nauče važnu lekciju kad je pravi trenutak da se sa nekim igračem produži ugovor, a ne da ti najbolji odu bez žute banke. :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 sij 2014, 10:39

Aj bola Miki libo me tuki za Borussiu žižku !!!
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 06 sij 2014, 10:41

UltrasMentalita napisao:Aj bola Miki libo me tuki za Borussiu žižku !!!

Ako tebe boli ona stvar za njih, mene ne boli. Ok? ;)
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 06 sij 2014, 12:43

UltrasMentalita napisao:Aj bola Miki libo me tuki za Borussiu žižku !!!

Ovo je forum Ultras, namjenjen za ovakve rasprave.

Miki je jednostavno iznio svoje mišljenje, ako imaš drugačije viđenje situacije napiši

ali ne u stilu u kojem si napisao :roll:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 06 sij 2014, 13:55

Mikić, jebiga. Igrači Dortmunda se s tobom i njihovim navijačima ne slažu. Njihovi menadžeri također. :smile30:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z6FhkCO3xFg[/youtube]

Oni imaju drugačije poglede i zamisli. Get rich or die tryin'. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 06 sij 2014, 14:01

Ultras / melodyne dajte pliz prekinite provocirati Mikija.

Miki ima svoje ispade, i ako će ih imati opet bit će kažnjen, ali jednako toliko ste krivi vi koji ga provocirate.

Sad ću zamoliti, idući put neću.
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara