BUYTEN - ODLAZAK ILI OSTANAK!

Arhivirane teme...

Da li treba Buytenu produžiti ugovor?

DA
12
86%
NE
2
14%

Ukupno glasova : 14

BUYTEN - ODLAZAK ILI OSTANAK!

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 11:50

E da vas sad vidim. Brijem da se situacija oko tog igrača u zadnjih par tjedana tolko neobjašnjivo promijenila da je to za nepovjerovat! Buytenu na kraju sezone istiće ugovor, za čudo Božje, belgijanac razara po kvartu! U sječanju su nam loše igre i PK Kikseva ovog igrača, ali nekako je on to sve u ovoj sezoni uspio zasjeniti - bar mi se tak čini! I sad šta napraviti - pustiti ga da ode i opet otvorit jednu rupu za koju treba puno novaca da se pokrpa ili produžiti sa Belgijancem i nadati se najboljem. Dosta vas će reč treba pričekati i vidjeti kak će igrati, ali ja vas pitam kaj mislite sada jer vi morate imati nekakvo miškljenje o tom igraču. Sadašnja forma po tom pitanju ništa neznači a super primjer vam je Demichelis koji je imo jednu predobru sezonu da bi slijedeće odmah otišo u bananu, lako je moguće da se to i Buytenu dogodi!

DERITE!!!!

8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: BUYTEN - ODLAZAK ILI OSTANAK!

PostPostao/la doro » 08 lis 2009, 12:05

mislim da treba ostat jer se mališa preporodio...on je malo dete u glavi i treba mu dat šansu i podršku i on bude proigrao (dosad je bio šikaniran ili na silu guran u startelf)..upravo to se i desilo :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 12:11

moj prvi utisak na tog igrača je bio.(kad je dolazio u bundesligu )....belgijanac...koji kur. kad su oni znali igrat nogomet.... :lol: :lol: :lol:

nakon igara u HSV-u sam vidio da je u biti on stoper poput Hutha bez imalo mozga sa sirovom snagom i jakim prekidom u napadu i odličnim skokom.....pretrom za čuvanje brzanca na širokom prostoru..i to se mišljenje nije promjenilo u prvoj sezoni u Bayernu....

Dolaskom Gaala i prodajom Lucia i ozljedom Miche...Buyten je došao na svoje i nakon par kiks (gaal mu je nastavio vjerovati ) igara ustalio se u ekipi i donio potrebnu čvrstinu u obrani Bayerna i zabio nekoliko važnih golova u napadu....

e sad ako moram brat između njega i Miche kao vođu u obrani moj glas ide Gauču ,jer je agresivniji,brži,bolji u postavljanju,beskompromisniji u startovima....i opet ako ostane Buytewn to znači da će talent Brenno trunut i dalje na klupi umjesto da skuplja iskustvo....

a što se tiče Buytena...mislim da ako produžimo s njim onda nema smisla da ne bude starter jer je pokazao pod vdstvom Gaala da je vše nego dobar kad vodi glavnu riječ u obrani....)...sam tad se nameće pitanje bi li Micho mogao bit vodonoša i plesat kako Buyten svira ili dakli bi se isplatilo imat Brenna na klupi za rezerve koji nema iskustva i da ulazi kad se netko od dvojca ozljedi...

treća solucija je ...prodat Buytena...Micho glavni u obrani,a kupit špek obrambenog igrača koji će pristat bit drugi u timu i podredir se timu...ali isto tako znati da će bit ponekad rotiran s mladcima na klupi zbog skupljanja potrebnog iskustva....

zaključak....

Buyten----premalo moremo dobit za njega (novaca)..a mogli bi izgubit dobar oslonac u obrani....

Micho-----sjajnih predispozicija ima u obraanida bi sjedio na klupi...i da bi bio vodonoša nekom....

Brenno----malac je sjajan talent i šteta da ne dobija više prilike....

špek stoper....masno bi ga platili da bude vodonoša nekom od prve dvojice.....a opet nebi mogao bit sigurand a će igrat svaku tekmu....

po meni....stvarno neznam :roll: ...nekak bi radije gledao Brenno i Micho u Bayernu nego Badstuber i Buyten..... :mrgreen:

p.s ako kupimo špek stopera na zimu ta situacija će podsjećati na ovu sa napadačima.... :lol: :lol: :lol:

Toni = Lucio

Klose = Buyten

Gomez = špek stoper

Muller = Badstuber

još imaš Brenna i Michu..... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 12:17

Morti sam još pijan, pa te nisam baš sve skužil! Nekak sam dobil dojam da nisi spomenuo štoperski par Demichelis - Buyten! Ne znam zakaj misliš da je to nemoguće?

+ Buytena ziher nećemo sad na zimu prodavat, jebote led, a na kraju sezone mu istiće ugovor tako da nemremo ništa u sliučaju ako ga se želimo rješiti, zaraditi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 12:27

anton 1983 napisao:Morti sam još pijan, pa te nisam baš sve skužil! Nekak sam dobil dojam da nisi spomenuo štoperski par Demichelis - Buyten! Ne znam zakaj misliš da je to nemoguće?

+ Buytena ziher nećemo sad na zimu prodavat, jebote led, a na kraju sezone mu istiće ugovor tako da nemremo ništa u sliučaju ako ga se želimo rješiti, zaraditi!

mislim zato jer Buyten je dobar kao šef,car u obrani....a da bi bio car...moraš bit u svakom pogledu bolji od drugog.....Micho je agresivniji,brži i beskompromisan...dok je Buyten jak u skoku i postavljanju....dakle jel bi ti da si toj situaciji (Demichelis) bio u podređenom položaju u odnosu na Buytena...p.s. još imaš pun kur. veći staž u klubu od belgijanca....

nebu to štimalo....

a ovo za produženje ugovora.....ista stvar....kako mođ produžit sa njim i reći mu nežćeš bit starter.... :roll: ...lik je ipak u godinama i nevjerujem da bi pristao glumit Jeremiesa ili Linkea svojevremeno u Bayernu.....

a što se tiče prodaje....ja bih ga prodao na zimu (u dobrojje formi ,moreš sad zaradit lijepu cifru ) i doveo Alexa iz Chelsea ili pak Mertesackera iz Werdera....obojica bi bili spremni bit druga violina Demichelisu i obojica su bolji stoperi od Buytena...a i igraju sa srcem.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 12:29

bavarac napisao:
mislim zato jer Buyten je dobar kao šef,car u obrani....a da bi bio car...moraš bit u svakom pogledu bolji od drugog.....Micho je agresivniji,brži i beskompromisan...dok je Buyten jak u skoku i postavljanju....dakle jel bi ti da si toj situaciji (Demichelis) bio u podređenom položaju u odnosu na Buytena...p.s. još imaš pun kur. veći staž u klubu od belgijanca....

nebu to štimalo....

Možda nebu, ali prvu tekmu ove sezone mi smo započeli u toje postavi pa se Micho ozlijedil....

bavarac napisao:a što se tiče prodaje....ja bih ga prodao na zimu (u dobrojje formi ,moreš sad zaradit lijepu cifru ) i doveo Alexa iz Chelsea ili pak Mertesackera iz Werdera....obojica bi bili spremni bit druga violina Demichelisu i obojica su bolji stoperi od Buytena...a i igraju sa srcem.... :D

E to se traži! Ti bi njemu u biti cipelu dao! :mrgreen:

A u biti sad da i na njemu zaradimo možda i nebi bilo loše jer bi bili u istoj situaciji kao i sada - 3 štopera na raspolaganju + Brafonja!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 08 lis 2009, 12:32

anton 1983 napisao:Morti sam još pijan, pa te nisam baš sve skužil! Nekak sam dobil dojam da nisi spomenuo štoperski par Demichelis - Buyten! Ne znam zakaj misliš da je to nemoguće?

izgleda da je i on malo pijan...duo bi trebal bit mali kiks arđentinos i buyten međutim gaal nebu stavljal njih dvojicu ziher...demichelis bu mjenjal buytena s kojim treba produžit makar 1g. a brenić bude pričekal još malo s tim da mu se onda fakat da šansa a i ovu sezonu da ga se laganini gura tranu jer ovo malo kaj je igrao je bilo jako dobro...btw demichelis meni nemože biti ni pod razno gl. stoper niti bude to igdje i bio...premali je,kikser i forma mu je nestabilna on je baš stoper da pripomaže vođi ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 12:34

doro napisao:izgleda da je i on malo pijan...duo bi trebal bit mali kiks arđentinos i buyten međutim gaal nebu stavljal njih dvojicu ziher...

Zašto ne? Pa tak je i počeo sezonu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 12:36

Joj Doro....glavno i osnovno u ovoj raspravi je sljedeće...Bayern bez Gaala.... 8-) ,,,jer ako je Bayern s gaalom onda će jedan levat igrat (badstuber ili Bradfonja )...a neće igrat netko od Brenno,Micho,Buyten....tj. dvojica će bit na klupici.... :lol: :lol: :lol:

a ovo da je kikser...nije bio veći od Lucia u Bayernu.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 08 lis 2009, 12:37

Sumnjam da će Bayern ovo ljeto puno investirat u nove igrače. Mogla bi se ponovit prošla godina kad smo nakon velikih investicija doveli samo free igrače bez odštete.

Ja sam za neko sitno produženje ugovora poput Van Bommelovog na godinu-dvi. Tu nebi puno riskirali a i mogli bi potrefit sa ovim drvosječom ako napokon odigra konstantno ovu sezonu do kraja.

S druge pak strane draže bi mi bilo dovest Alexa besplatno nego imat Buytena u ekipi. Po mom mišljenju plaće bi im bile tu negdi jer ovaj Belgijanac već zarađuje masne pare u Munchenu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 12:59

bavarac napisao:jer ako je Bayern s gaalom onda će jedan levat igrat (badstuber ili Bradfonja )...

:neee:

NEMORA, to bi on htio! Pa kolko puta moram ponovit da smo mi ušli u tekmu sa Hoffenheimom sa štoperskim parom - MICHO - BUYTEN!

Puno toga je kod LvG-a ove godine MORALo, ali nije baš sve prošlo...

Inače zasad su samo 2 glasa i oba vele da mu treba produžiti! :lol: Eh da sam ovo pitanje posle Mainza postavio! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 08 lis 2009, 13:01

Van Buyten definitivno ostaje u to sam siguran, pogotovo nakon ovih sjajnih igara i uz to Gaalo mu vjeruje.

A slažem se sa Bavarcem...Breno bi trebao dobiti više minutaža....ako se to ne dogodi....mali biž iz Bayerna i nađi si neki klub di češ non stop igrat....jer takav igrač da čumi na klupi nije ljudski
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 08 lis 2009, 16:19

Definitivno ostanak. Buyten je vraski dobar odbrambeni igrac ali nazalost nikad nije imao priliku da se dokaze. Uvijek je bio u sjeni Lucia i Demichelisa i dobijao minute na kapaljku i normalno da nije bio u formi. Sad je prvi put otkad je u Bayernu dobio priliku da se pokaze i da bude komadant odbrane i to stvarno odlicno radi. Neka njega kod nas....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 10 lis 2009, 21:01

...sigurno treba produžiti, ali mislim da nećemo.Zakaj? Pa kolko vidim mi se rješavamo starijih igrača...haha
Svakak ga treba zadržati.... :D :)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 11 stu 2009, 10:05

Ja se pitam kakvi su nama sa njim planovi. Pa u medijima se uopće nespominje njegov ostanak ili odlazak. Možda to sve ovisi o Riberyu, ko će ga znat! Bespredmetno je uopće raspravljati kad ne znamo kakava nam je situacija sa trenerom jer jedan igrač mora igrati sa lijevom nogom a to nije Micho - morti baš zato Buytena steramo pa si kupimo partnera za Demichelisa, sam ja ne znam nekog kvalitetnog nizozemca da igra u obrani sa lijeviom nogom...

Treba imati na umu da on ima jako veliki ugovor, za svoju kvalitetu i ne bi se čudio da mi njemu ponudimo samo jednogodišnji sa manjom plačom, oće li na to Buyten pristati?
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva