Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la TiLe » 23 sij 2014, 13:58

Razum mi govori da se nemamo čemu nadati, ali... :D

Nemam ni ja loš osjećaj za ovu utakmicu, dapače...
Do sad smo većinom bili favoriti u polufinalima i redovno smo pucali pod pritiskom. Sada nitko ne vjeruje u prolaz tako da se može igrati opuštenije jer se nema šta izgubit.

Tko zna, možda se i Danci slome pod imperativom pobjede.
Bitno je da Alilović bude na nivou i da imadnemo još barem dvojicu ili trojicu raspoloženih uz Duleta.
Također se nadam barem koliko - toliko normalnom suđenju, jer ako nas pođu isključivati za svaki kontakt možemo se odmah pokupiti sa parketa.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 23 sij 2014, 14:06

Utakmica u isto vrijeme kad i Bayern, srećom pa mi se interes za rukometom zadnjih godina smanjio pa mogu na miru Bayerna gledati.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 23 sij 2014, 14:49

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y7HrPewFAO4[/youtube]

Svejedno, kao što Scar reće, gleda se Bayern :a045:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 24 sij 2014, 12:53

panda napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y7HrPewFAO4[/youtube]

Svejedno, kao što Scar reće, gleda se Bayern :a045:

Bi i ja al nemam di gledat Bayerna pa moram ove naše siromahe :?

slušaj vamo...stani mi tamo :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 24 sij 2014, 22:51

sportski.net:
"bravo Junaci....tako se bori za Hrvatsku"

ma koji je to bullshit....
opet popusili kad je najvaznije....Keti raus....Gobac raus
Cupic zajebu utakmicu sa svoja tri promasaja.....a Kopljar puca ko pickica, te udarce bi ja obranio

uf....ljut sam ko pas....bravo Junaci.....miljonto polufinale i oni opet nista
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 sij 2014, 22:54

+2 i 2 igrača više, a Ćupić profula 2-3 komada + sedmerac

ovaj goluža je goli kurac od trenera
panda
Admin
Admin

PostPostao/la katsche » 24 sij 2014, 23:00

panda napisao:+2 i 2 igrača više, a Ćupić profula 2-3 komada + sedmerac

ovaj goluža je goli kurac od trenera

da....profulao sedmerac i nakon toga dva put kiksao
da je to zabio bili bi na +5 i tschao

ma ko ich jebe, pederi

a goluza goli kurac od trenera...tu nemam sto dodati
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 sij 2014, 23:03

Ma samo kad sam vidio situaciju sa Alilovićem sam se prekrižio i rekao arrivederci

majku ti milu, ne brani praktički ništa, ovaj moron ga drži cijelu tekmu na golu, umjesto da ubaci jebenog Loserta u igru

Vidim neki prozivaju suđenje, ali jebote, nemožeš se vaditi na suđenje kad na +2 i 2 igrača više ti nedaš gol :a045:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la katsche » 24 sij 2014, 23:08

panda napisao:Ma samo kad sam vidio situaciju sa Alilovićem sam se prekrižio i rekao arrivederci

majku ti milu, ne brani praktički ništa, ovaj moron ga drži cijelu tekmu na golu, umjesto da ubaci jebenog Loserta u igru

Vidim neki prozivaju suđenje, ali jebote, nemožeš se vaditi na suđenje kad na +2 i 2 igrača više ti nedaš gol :a045:

sudjenje po meni je bilo sasvim ok
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 sij 2014, 23:11

Pa i meni je, doduše ja sam prek kompa pratio na SPORT1 livestreamu pa su bili švapski komentatori

ali sudeći po izjavama dori najdražeg Ćosića, mi smo pokradeni više nego Čelzi 2009. protiv Barcelone :roll: :roll: :roll:

Sve u svemu teški fuckup, sjebali tekmu protiv Francuza, sjebali i ovo. Nije da me interesira s obzirom da i ne pratim previše jer mi se ne sviđa vodeća garnitura saveza (Gobac - Goluža)
panda
Admin
Admin

PostPostao/la katsche » 24 sij 2014, 23:17

panda napisao:Pa i meni je, doduše ja sam prek kompa pratio na SPORT1 livestreamu pa su bili švapski komentatori

ali sudeći po izjavama dori najdražeg Ćosića, mi smo pokradeni više nego Čelzi 2009. protiv Barcelone :roll: :roll: :roll:

Sve u svemu teški fuckup, sjebali tekmu protiv Francuza, sjebali i ovo. Nije da me interesira s obzirom da i ne pratim previše jer mi se ne sviđa vodeća garnitura saveza (Gobac - Goluža)

ja sam gledao isto paralelno streamove Bayerna i ovo tekme.....
tako da se ja slazem s tobom sto se sudjenja tice

mora se pod hitno napraviti duboki rez.....i dovesti nekog strucnjaka na klupu....a Gobca treba poslati u onu stvar
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 sij 2014, 23:29

Kako su to suci sudili je stvarno komedija. A ovdje sam istaknuo pojam domaće suđenje koje već odavno postoji u rukometu i kojeg IHF odavno gura i podržava, gdje nitko ne smije pomisliti nešto kontra reći.

Sjetimo se Slovenije, pa i Srbije, a sad evo Danske. Prvim zlatom u Portugalu smo isto na jedvite jade uzeli to zlato protiv Njemačke gdje su suci isto masakrirali.

Ono, ma koliko god mi bili loši ili loše igrali, zabljali stvari na utakmici kao večeras, ne možeš jednostavno imati pristrano suđenje kroz utakmicu.
Ne kužim ovaj sport kako može s tim domaćim suđenjem živjeti, ali ostaje mi nejasno kako smo 2009. doma uspjeli izgubiti od Francuske na domaćem terenu finale, a suci su valjda isto gurali nas ili smo i doma bili popišani od njih. :roll:

Dočekao sam to polufinale, ali prekjučer kad sam gledao Poljsku zadnjih 15 minuta sam isto uočio probleme u našoj igri kod +5, što mi je ukazalo na velike probleme s jednim Dancima i domaćim suđenjem.

All in all, 4x bronca... Ne znam je li to ima smisla više. Bilo koja medalja je fantastična stvar, ali red je valjda i malo da bude svjetlija, srebro ili zlato. Jednostavno dalje ne možemo od polufinala.

Mislim kako je Goluža konačno potrošen izbornik. Dali smo njemu strpljenja i sve to, ako postoji neki drugi ljudi, onda je vrijeme za njih. Prvi put bronca, ok. Drugi put bronca, ajde ok... Treći put bronca, e jebiga sad više... Sad četvrti put je već monotonija koja nikome ne odgovara.

Ili je izbornik ili je kompletna ekipa ili je domaće suđenje kao prije 2 godine i ove godine. Francuska baš više nije tolika brutalna sila.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 24 sij 2014, 23:33

Oke, slažem se da je bilo stvarno nekih upitnih sudačkih odluka, ali daleko je to od velikog poguranca, ja bih rekao 55:45 za dance, ali nemože se ovakav poraz okriviti na suce, ni u kom slučaju

Goluža drži Alilovića 51 minutu u igri, a čovjek nije 3 obrane sastavio, a Losert sjedi sastrane

Glavni problem je što se tekma jednostavno ne zna privesti kraju
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 24 sij 2014, 23:41

Ma ne doživljavam to tako, ali nema smisla kad se utakmica u tako dinamičnom sportu lomi gotovo na svakoj akciji rade cirkusi i svakakve gluposti, jednoj strani puno više, drugoj nikako. Držali smo 2 razlike, ali imali smo isključenja ko u priči, ovi gotovo ništa, kao da su imali 'magnete za loptu' kako je oduzeti bez 2 minute isključenja. :lol:

Kako onda imati ukupan dojam kad netko razbija tijek utakmcie. Nije ovo prvi put, ovo je već treći put Hrvatskoj, a hvatao sam i drugim ekipama kako su isto prolazili protiv nekih domaćina u završnicama. To je krajnje sramotno i nedopustivo gurati domaćine jer je to pritisak dvorane, domaćinstva itd.

Ne može se to tolerirati u sportu. Rukomet je jednostavno takav sport i to je u njemu preočito za razliku od svih ostalih sportova.

Nema veze za ovaj poraz toliko, ne dramatiziram nego se doslovno rugam baš kad hladne glave gledam.

Finale ću svakako pogledati i baš ću pratiti još jednom što će cirkusanti izmisliti protiv Francuske za domaćine. Samo neka Francuska bude na pravoj razini i onda ćemo vidjeti do kojih granica će ići.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 24 sij 2014, 23:54

Suđenje je bilo srednja žalost, solidno, bile su 2-3 situacije u korist Danaca + Hansenova tehnička progreška s dresom. Meni je smiješno uopće kriviti suce jer smo sami krivi. Uostalom, većina naših je igrala H-BL gdje se igra značajno brutalnije. Niti blizu onome što je Ćosić prezentirao.

Mi smo izgubili utakmicu u 7 situacija + promjena napada.

7 situacija su: 3 Čupićeva zicera na početku 2. pol., 2 Duvnjakova soliranja oko 48' i 2 Štrlekova zicera na kraju. Pod promjenu napada mislim na to da su se previše bojali izgubiti loptu pa su išli samo na sigurna dodavanja na 12m (što je značilo nedostatak šansi).

Goluža čak nije toliko loš koliko je glupav, ali ja mu strašno zamjeram to što nikad ne ide na krila. Znači, svaki put kad izgubimo imamo jedno raspoloženo krilo (Horvat ili Čupić) kojemu sve ulazi (danas Horvat), ali utakmice se uvijek rješavaju šutevima izvana jer nema kreacije da se ne izgubi lopta.
To sam i Červaru zamjerao, iako je on bar trpao na Džombu dok je ovaj bio mlad. Kasnije Horvata i Čupića nije previše doživljavao.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara