anton 1983 napisao:Sad mi je žal kaj nisam imal vremena i mogučnosti da ti mam odgovorim, sad bumo se bezveze nateravali i nije to to!
Onaj prvi dio koji je vezan uz Mullera ti nem odgovaral jer je očito došlo do nesporazuma i ja nisam skužil da to nije bilo vezano za ovu tekmu i temu!
Ne jebem te!

Brijem da si ti čak i sam, bar iz ovog djela kaj si napisal skužil da je bilo Božično drFce u pitanju al ti to još uvijek nije jasTno! Eto pogle kak smo mi igrali
-----------------Toni
-------Muller-------------Klose
---Schweini---------------Tymo
----------------Bommel
Schweini je kak si reko imo neku ulogu Pirla on čak i nije ordiniro skroz uz liniju več je u sredini lijevo primo loptu, isto to je i radio Tymo ko kak je to igro Gatusso u milanu iako je Tymu kao i Bommelu glavna uloga bila obrana - nemrem skopirati to ko u milanu jer su kod njih pozicijski gledano igrači imali drugačije uloge ali smo mi igrali po postavljanju na terenu božično drfce - pa sama činjenica da su se Muller i Klose nalazili iza Tonija te se nisu izvlačili na krila ti to potvrđuje! Nemora igrač igrat "krilo" sam zato kaj igra lijevo ili desno u vezi! E sad kog se boji gaal?

Pa postava je bila najbolja moguća i meni je drago kaj je bila baš ta - ak se sečaš na početku sezone kad je Hamit dobil prednost u ekipi LvG je reko da se Tymo i Hamit za tu poziciju bore, zato je danas prednost tamo dobio TYMO - fala BOGU. Jest da bi mi rađe da su Bommel i Tymo zamjenili mjesta ali očito da LvG ispunjava želje Bommelu a ne Tymu pa daje prednost Bommelu da igra na poziciji na kojoj on to hoće. Ja čak mismim da si je LvG to zamislil tak da će Bommel dosta puta krenuti naprijed te da će Tymo ostat iza (nešto ko Pirlo i Gatusso) ali Bommel to jučer nije radio - prva tekma nakon ozlijede...
Brijem da sam bio jasTan!
ajd da ti odgovorim.....prvo i osnovno.....jep bilo je možda božićno drvce jer sam bio ponovno gledao tekmu....ali kakvo je to drvce....

..kažeš nemora se izvlačit na krilo,ako igra desno u vezi....O.K. ,ali kad mu se otvori prostor,jer moramo imat mutavog igrača koji nezna sam centrirat i odigrat,povući po krilu....ili moramo čekat da se branič (Lahm) pridruži napadu.......
a ovo za usporedbu s Milanom....
-----------gatusso-----pirlo------ambrosini-------
-------pato(abate)-----------------------------seedorf(jankulovski,ronaldinho)-----
--------------------inzaghi-----------------------------------
kao što i sam vidiš nisu krila ,ali znaju ubacit loptu i sami i povući po krilu....
ako stavimo to u Bayernovu taktiku to bi trebalo ovako izgledat....
---------tymo-------------bastian------------mvb-------------
-----klose-----------------toni-----------------muller-----------
i pazi sad u toj formaciji ni jedan igrač nije u svojoj prirodnoj(najboljoj) poziciji.....

....a ovo za kretnje naših Klosea i Mullera....recimo kod gola prvog...Lahm ubacuje...tymo čuva mu leđa.....Klose je ispred Tonija i vraća mu povratnu loptu u 16m.....A muller je tik iza njega...to je za mene u tom trenutku klasična 4-4-2 Romb formacija....dalje.....koliko puta je Muller probio po lijevoj strani u tekmi na dubinsko dodavanje Bastiana....a koliko je to učinio Klose s druge strane s dodavanjem Tyma ili Mvb...odgovor ni jednom.....dakle opet dolazimo do zaključka da je Klose bio 2-špica u ovoj tekmi....bez obzira što je trebao igrat desno ( na krilcu )...dalje samim tim što nije igrao tamo se otvaralo prostor za Tyma da prodire jer su stoperi čuvali dva naša napadača....(klose i Toni ).....i sad opet tko je kriv jer tymo nezna povući loptu i centrirat.....Gaal...zašto nije tu igrao MvB kojem je ta uloga poznata iz PPSV-a i koji to može igrati i više koristi ekipi...Gaal....tko je kriv jer Tymo ne igra na svojoj prirodnoj poziciji Gaal....
Sve u svemu Bayern je tako tvrdo igrao pod Ottmarom Hitzfeldom ali je igrao 4-4-2 a ne 4-3-3 ili 4-5-1...opet dolazimo do zaključka da s tim formacijama možeš kontrolirat tekmu(4-5-1 ) ali imaš problema pri realizaciji...a kod 4-3-3 je još gore stanje jer imaš problema i kod realizacije...jedan klasični napadač....a plus to slab si u obrani svog gola jer imaš preofanzivna krila i MVb na poziciji 6-ce...
E ova ti kritika nije u redu, prvenstveno zbog toga što bi mi imali drugačiju i ofenzivniju postavu na terenu da smo imali zdrave Robbena i Riberya - nije LvG kriv što su oni ozljeđeni. Problem je u tome šta našem kadru fali igrača da bi non stop mogli igrati tu taktiku u takvoj postavi, znači prirodne zamjene za ROBBERYA. Da su njih dva jučer bili FIT sigurno je da bi to drugačije izgledalo i da će to drugačije inače izgledati! Pa koga da on metne Hamita, Sosu, Baumjohanna - sve igrači za popizdit kolko su dobri! I opet ja pričam o jučerašnjoj tekmi a ti o sezoni.
Ja se nadam da je ova sezona čistka od strane LvG-a i koja će se dobrim djelom već dogoditi na zimu te da ćemo nakon ove sezone imati kadar kakav njemu odgovara...
jep...ja uvijek pričam o sezoni.....jer nemoš u 8kola u promjenit 6 taktika u ekipi...to se radi u prijateljskim i predsezoni a ne kad je sezona odmakla i u punom zamahu....ajde da igra dve taktike...ali on nema kraja njegovim glupostima....
To nikad nije pravilo

Uvijek postoje dvojica na terenu koja to rade, sam ovisi o strani sa koje se izvađa - pa Schweini ti je isto izvodio jučer prekida - ja ti velim to je zbog lijeve noge. Pa znaš dobro da je Pranjić to radio na počtku sezone (imo ulogu Braafheida) a kasnije Robben - to nije ništa čudno samo se nama bljuje kad to radi Braaf al je dobro kad radi Robben a u suštini je ista stvar. Shema je u putanji lopte kad ju izvađa ljevak te kad ju izvađa dešnjak
a zakaj mora izvodit lijevak...

....koga boli kur.....recimo nam u sezoni su do sad izvodili prekide ...Ribery,Bastian,Sosa (sa obje strane )....Robben,Pranjić,Bradfonja....meni se ne bljuje od toga tko izvodi već treba to uigravat na treningu do savršenstva sa jednim izvođačem...npr....Gerrard u Liverpoolu,Pirlo u Milanu,Xavi u Barci...Sneijder u Shitteru....svi ti igrači izvode i lijeve i desne prekide...

...bez obzira na jaču nogu...recimo prije nam je uvijek prekide izvodio Scholl....
Ja sam reko da me nemre nažiPcirati zato kaj je još mlad - ja još od njega neočekujem da on igra savršeno - premlad je i ja njegove pogreške nekritiziram ko recimo Schweinijeve. A opet Muller je kriv za oba naša gola tak da mu ja nemrem zamjerit s tim da je on jučer na terenu bio naš najexplozivniiji igrač!

ili ti tzv DAS ŠPEK!
O.K. tu se slažem...samo upravo zbog njegove gladi za dokazivanjem nama jedan napadač grije klupu...a za MUllera ima vremena...dokse kod tonija radi o narednih 8tekmi kak će odigrat u sezoni...jer mu se radi o glavi....a sem toga ne ide mu ni u prilog noi božićno drvce ni 4-3-3 taktika....

....
Ne znam kaj očekivat u Bordou zbog Robbena. I sam da ti velim jednu stvar - si ti pratio na koji truli način je Milan i MUTD došao do naslova LP - UŽAS BOŽJI OD NOGOMETA , tvrda obrana, potez genijalca i pobeda od 1:0 - tak kad bi mi naučili igrati... DAS SEX!
O.k. cilj opravdava sredstva ali mene nemoš okrenut da sa Gaalom za trenera i 4-3-3 taktikom moreš se branit 90min...i uz to zabit a ne primit...ajde da su nam krilca (robbery) malo bolja u defanzivi još i nekak ,ali s ova dva nikako

.......Bayern s 4-3-3 taktikom mora igrati za gol više a ne na gnojenje....a to gaal nezna očito...ili nema dobar kadar....ali kako god bilo najgore od svega što će lik dobit nogu do zime i nas odmaknit Km ode naslova u bundesligi....
Ali tko zna možda i uspije od tyma napravit 8-cu...Mvb-6cu...bastiana pretvorit u Matthausa,Klose postane Henry pod stare dane....i najveća zagonetka od svih....Muller bude zamjena svima koji nedostaju....