Bundesliga Saison 2013./2014.

Arhivirane teme...

Re: Bundesliga Saison 2013./2014.

PostPostao/la panda » 15 ožu 2014, 22:19

effe__sa napisao:Meni je Hertha najdraža poslije Bayerna, pa i zato ih hoću tamo... :D Iako je za sada dovoljno da su se stabilizovali u ligi.
Ma Hertha bi se dobro prezentovala, može proći grupu sigurno. Nikad Berlinci nisu razočarali u Evropi.
Wolfsburg ako bi otišao u EL, od njega bi naravno najveća očekivanja bila. Očekivali bi se daleki dometi, pa možda da konkuriraju i za finale, osvajanje....

Dobro, ja sam poprilično indiferentan što se tiče Herthe, ali svejedno, nije dobar znak dok doma izgubiš od ekipe koja ima najgoru statistiku igranja u gostima u ligi (Hannover).
Rekoh, ako iduće godine opet budu tu gdje jesu, onda nema frke, dotle, mislim da bi BMG, Mainz i Wolfsburg bili bolji pickovi za EL. (iako i Wolfsburg igra toplo-hladno kao što su prikazali danas, a Mainz zna primiti totalno glupe golove, ali znaju se od toga i vratiti kraljevski)

Bayernu je pa odlično došao poraz BVBa, 25.03. bi prvenstvo moglo biti riješeno.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la effe__sa » 16 ožu 2014, 00:05

panda napisao:Dobro, ja sam poprilično indiferentan što se tiče Herthe, ali svejedno, nije dobar znak dok doma izgubiš od ekipe koja ima najgoru statistiku igranja u gostima u ligi (Hannover).
Rekoh, ako iduće godine opet budu tu gdje jesu, onda nema frke, dotle, mislim da bi BMG, Mainz i Wolfsburg bili bolji pickovi za EL. (iako i Wolfsburg igra toplo-hladno kao što su prikazali danas, a Mainz zna primiti totalno glupe golove, ali znaju se od toga i vratiti kraljevski)

Ma Hertha je danas razočarala skroz i ispoljila je mnoge slabosti. Dobro je da su stabilizovali u ligi, a Evropa možda zaista dolazi za nju prerano. Dugo vremena je Hertha pokazivala dobar fudbal, a sada ima strašan problem da dobije utakmice kući, tu su u jednoj strašno lošoj seriji.

BMG i Wolfsburg su kvalitetne ekipe. BMG-u se dese te neobjašnjive crne serije, ali to je kvalitetna ekipa, dovoljno kvalitetna za EL. LP bi za njih npr bila trenutno prevelik zalogaj, ali u EL bi mogli nešto napraviti i u prošlom nastupu su bili solidni s tim plasmanom u šesnaestinu.
Wolfsburg ima dobru ekipu, a kad njih sam pomislio da se sve posložilo i da će uvjerljivo bar peto mjesto uzetil. Međutim, sada su u jednoj lošoj seriji i ova današnja utakmica te utakmica protiv Hoffenheima prije 2 kola zaslužuju samo kritiku. Takve utakmice Wolfsburg mora bolje odigrati. A danas sam i ovu utakmicu gledao kao ostale kombinovano i moram priznati da su djelovali dosta mrtvo.
panda napisao:Bayernu je pa odlično došao poraz BVBa, 25.03. bi prvenstvo moglo biti riješeno.

Volim što smo izdominirali ove dvije sezone, prošla me već sezona u svemu zadovoljila, pa sad još kada je došla dominacija i u ovoj sezoni, onda je to sada potpuno ispunjenje pa i preko toga. A vrhunac bi bio odbraniti titulu u LP.
Samo sada skoro da sam i poželio malo više uzbuđenja u borbi za titulu.
Nekako se ipak čini da ćemo na uzbudljivije utrke morat i pričekat još koju sezonu jer imamo prejaku ekipu. Ekipa je vrh, kvalitet, širina, sve je pristuno. Samo se nadam da će BVB i posebno Wolfsburg napraviti pravu transfer ofanzivu na ljeto, kako bi onda na pravi način napali naredne sezone, pa možda prvenstvo bude i uzbudljivije. Bar što se titule tiče, jer što se borbe za Evropu i opstanak tiče, tu uzbuđenja sekunde ne manjka....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 22 ožu 2014, 18:20

Raspored do kraja:

Slika

Gostovanje u Augsburgu i derbi sa Kloppovom družinom su jedine opasne utakmice.
Rušimo rekord cool0044
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 ožu 2014, 18:29

TiLe napisao:Raspored do kraja:

Slika

Gostovanje u Augsburgu i derbi sa Kloppovom družinom su jedine opasne utakmice.
Rušimo rekord cool0044

Već sam Mikiju jednom rekao, ali ja fakat ne bih samo tak otpisao gostovanje u Hamburgu, pogotovo ako će im to utjecati na moguće ispadanje iz lige.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 22 ožu 2014, 18:42

panda napisao:Već sam Mikiju jednom rekao, ali ja fakat ne bih samo tak otpisao gostovanje u Hamburgu, pogotovo ako će im to utjecati na moguće ispadanje iz lige.

To možemo izgubiti jedinom ako im pustimo.
Njima je svaka utakmica u proteklih 10-ak kola borba za ostanak, ali svejedno gube od Stuttgarta, Braunschweiga i sličnih pacijenata.
Ako se u takvim mečevima ne uspijevaju iščupati onda ne vidim kako bi nama mogli praviti probleme.
Čuda su moguća, ali sumnjam...
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 23 ožu 2014, 22:37

Sutra se u DFLu u Frankfurtu glasa za uvođenje goal-line tehnologije sa početkom sezone 2014./2015.

Prema upitima Skya, 8 bundesligaša misli glasati ZA i 4 PROTIV. Za uvođenje bi od ostalih 6 još barem 4 kluba trebalo glasati ZA da bi se dobilo potrebnih 66%.

U drugoj ligi se najvjerojatnije uvodit neće, jer je 8 od 11 upitanih klubova reklo da će glasati protiv.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 23 ožu 2014, 23:18

Trebali bi oni napraviti reformu kod sudenja nadoknada. Dovoljno je sto igraju 4 utakmice manje od ostalih liga, ne trebaju jos i od svake utakmice otkidati 5 minuta.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 23 ožu 2014, 23:22

The Scarface napisao:Trebali bi oni napraviti reformu kod sudenja nadoknada. Dovoljno je sto igraju 4 utakmice manje od ostalih liga, ne trebaju jos i od svake utakmice otkidati 5 minuta.

Trebao bi im poslati dopis u kojem to predlažeš :lol: :lol:

U svakom slučaju, mislim da su šanse da se GL tehnologija uvede male. Eto u drugoj ligi uvođenja najvjerojatnije neće biti (ako izglasaju tak kak su se izjasnili za Syk), a u prvoj ligi isto veoma mala vjerojatnost. Treba im još 4 od 6.

Bit će još to zanimljivo :a045:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 23 ožu 2014, 23:40

BL je nazadna što se tiče nekih stvari, ne treba uvijek kaskati za svime i protiviti se tehnologiji. PL je opet prva učinila iskorak i uvela gol tehnologiju, nadajmo se da će i druge lige slijediti primjer.

Kakav gol majke ti mile :
http://gfycat.com/DeafeningSameAxolotl

Obožavam ovakva štopavanja, podsjeća me na onaj Makaayev gol.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 ožu 2014, 13:25

panda
Admin
Admin

PostPostao/la Speedy » 25 ožu 2014, 15:12

Reko, fino cu zasjest veceras i pogledati derbi kad ono ES2 prenosi Hertha - Bayern pored derbija? Mutavi Eurosport! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 25 ožu 2014, 15:18

Speedy napisao:Reko, fino cu zasjest veceras i pogledati derbi kad ono ES2 prenosi Hertha - Bayern pored derbija? Mutavi Eurosport! :neee:

A tek mutavi DFL koji je stavio obje tekme na isti dan.

Ne zanima me toliko Ruhr derbi, škicnit ću malo na Manchester derbi da vidim kako to naš sljedeći protivnik u LP-a hendla.
Zadnja izmjena: The Scarface; 25 ožu 2014, 15:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 25 ožu 2014, 15:26

Speedy napisao:Reko, fino cu zasjest veceras i pogledati derbi kad ono ES2 prenosi Hertha - Bayern pored derbija? Mutavi Eurosport! :neee:

A jebo ga ti, slavimo naslov prvaka. Neš valjda radije gledat mutavog Kloppa pored, okupanog u pivi, Pepa :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 25 ožu 2014, 18:52

Lennon napisao:

A jebo ga ti, slavimo naslov prvaka. Neš valjda radije gledat mutavog Kloppa pored, okupanog u pivi, Pepa :mrgreen:

Upravo radi moguceg slavlja se prenosi ta tekma a ne derbi...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 25 ožu 2014, 19:20

c007

Ja cu radje pogledati derbi u Manchesteru.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva