24.10.09 15:30 FC Bayern München : Eintracht Frankfurt

Rezultat utakmice

Anketa je završila: 24 lis 2009, 18:16.

Bayern uvjerljivo pobjeđuje, izlazi iz krize i korača prema naslovu
5
29%
Bayern se izvlači u 94' i nastavlja niz neuvjerljivih utakmica pod van Gaalom
10
59%
Remi na žalost svih, i pobornika i protivnika sadašnjeg trenera
0
Nema glasova
Frankfurt igra bunker i jednom kontrom riješava utakmicu, sudbina trenera upitna
1
6%
Frankfurt pobjeđuje s 3 razlike i van Gaal dobiva otkaz
1
6%

Ukupno glasova : 17

Re: 24.10.09 15:30 FC Bayern München : Eintracht Frankfurt

PostPostao/la Lizarazu » 24 lis 2009, 23:37

sve ste rekli, sta jos dodati? Koliko su kritike upucene Mulleru opravdane, ne znam. Samo sam vidio da je kod oba pogodka bio ucesnik ili indirektni 'krivac" za Bayernove golove. Je l' to zanemarljivo u tolikoj mjeri, pa da ga odmah saljemo na klupu, da se malo odmori :mrgreen: ha-ja, drugi vise pokazali, pogotovu svinjce.
klose je propao, njegovo vrijeme je proslo, isto tako i tonijevo. hebem ti napad kad je smotani van buyten najbolji strelac.
prodati matoru kljusad, ako su vec spiskali toliku lovu za osrednjeg igraca gomesa, njega forsirat, pored mullera.
razocaran sam tymoshchukom, ocekivao sam vise od njega. imao je prilike, ne moze se reci da mu sansa nije pruzena, gotovo na svakoj poziciji koju je kadar igrati. pogotovo, dok se kapetan kuk nije vratio, e sada nek' se salta gdje mu gaalonja kaze.
gaal rekao da gomes i tymo nisu njegove zelje, ali doveo je brafonju i pranjica koji ocito ne mogu ispuniti ocekivanja jednog ovakvog kluba. poznato je da trener ima problema sa zvijezdama, ustvari on ih ne priznaje.

situacija je mogla kulminirati sa evt. danasnjim neuspjehom, evo sada malo mira u kuci a dokle ne znamo.
u srijedu ponovo protiv eintrachta u dfb pokalu, pa onda ranjenim svabama u goste. onda predstoje dvije uzastopne domace tekme na areni, protiv S04 i Bayera...u medjuvramenu ce biti i revans protiv francuza, tako da nas ocekuje buran period, poslije cega ce biti mnogo toga jasnije.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 08:15

doro napisao:Ovakve tekme a pogotovo doma mi nemožemo igrat sa dve 6-ce čak bi rekao skoro 3 jer je gujda isto poludefanzivac....tu se opet javlja problem kaj ova munja ne voli tymu a forsira svog cigana....da je igrao umjesto bommela(smeče) 1 ofenzivniji i kreativniji igrač(sosa,baumjohan) mi bi dali gol u 1 pol. i pobjedili sa više razlike....a ovak smo se jedva izvugli iako se mora priznat zalaganje u 2pol. i vidlo se u zraku da bu se ta tekma preokrenula....međutim kaj bu sa jačim klubovima od eintracha :?: :!:

Sam treba imat na umu da je to bilo malo drugačije. I ja tvrdim da ako nema ROBBERYA da Bommel i tymo nebi trebali igrat u ekip (smjeti je već druga stvar). Sam bi štel da ovo znate. Nama za razliku od Freiburgove i Borodove tekme je veza bila totalno drugačije i ofenzivnije postavljena. U prethodne dvije tekme mi smo igrali ovak, otprilike (shema je da su bila 3 igrača u vezi defanzivnije postavljena:

------------Muller

--Schweini--Bommel--Tymo

Dok smo jučer sa istim igračima igrali:

----Muller---Schweini----Tymo

-------------Bommel

I sad u teoriji meni je ova taktika fenomenalna al je glupo da ti ovu poziciju igra Tymo. S tim da ja jučer LvG i nemrem preveč zamjerit jer kad sam skužil kaj dela "podržo" sam ga - on je po mom naputku izvadil Tyma i ubacil Robbenna i to još dok je bilo 0:0 i dobil na probojnosti - ja sam ziher da bi mi igrali u istoj formaciji sa samo jednim "defanzivcem" da je Robben bio zdraF i ja se na igru ne žalim jer bez obzira kaj su igrali i Tymo i Bommel samo je Bog zaustavio Bayern da ne vodimo sa 2 razlike na poluvremenu ;)

ankujund napisao:al vidilo se koliko smo samo opasniji kad robben igra

Ankujund nam je otkrio toplu vodu! :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 08:24

Murta napisao:Sad ispada da moramo plakat za Olićem. Napadači nam nisu zabili gol od ko zna kad. Klose propao, al totalno. Gomez, što reći, da taj 1000 puta gađa gol, kad mu ne ide, ne ide. Toni se trudi, bori, al mu ne ide ko Gomezu. Međutim pored svih ovih propaliteta nek igra. Šta ovaj van Gaal lupit i ostat živ strašno je. Nek Buyten igra u napadu, pa prvi nam je strijelac. Napad Toni-Buyten-Gomez. :yeee: Nemojte mislit da ja ovo ozbiljno. :mrgreen:
Muller totalno izgubljen, odsutan duhom, a k tome još igra na groznoj poziciji. Onog Lowa treba pošteno natuć. Lijepo su KHR i UH govorili, al ne, njemu treba opravdanje da ne zove Kiesslinga. :neee:
Kak bi ja rado vidio Kroosa umjesto MvB-a. :D

:lol: Ma ko to molim te plaće za Olićem? :D

Ovaj komentar mi se nesviđa iz par razloga, a najbitniji je onaj, da ja smatram da ovako piše navijač koji baš ne razmišlja sa glavom nego sa srcem!

1.) Pljuješ po Kloseu. E sad ako si navijač Bayerna i samo se vratiš jednu sezonu unazad i pogledaj Klosea i uoči razliku - NEMA JE! Klose je i prošlu sezonu počeo katastrofalno - tek kad smo iznudili penal protiv on je zabio gol i to zato što mu je Toni dao da puca - o PROPALILALELU Klosea ja ne želim pričati - druge stvari su tu posrijedi.

2.) Gomezu i Toniju ne ide - pa po zakonima nogometa njima nesmije ići zbog stalne rotacije, nesigurnosti i mutavog trenera. Normalno je da Toni ne Trpa kad nije igro nogomet 100 godina ui uvijek mu fali taj centimetar 2 - ali ako se lvG sad doluči nastavit igrat sa ovom taktikom od 2 napadača - GOMEZ I TONI su moj prvi izbor a njima kad tad mora krenut, a kad im krene onda doro više neće pitati kako će mi sa jačim klubovima od Eintrachta, onda će se doro derati - DAJ NAM BARCU DA SE IGRAMO! :D Nemožemo mi očekivati da ćemo nakon samo 3 dana poslije katastrofalne igre igratu BOMBAnogometa, ali napredak u ovoj tekmi se sigurno vidio i ja vam velim da smo mi odigrali 3-4 puta bolje nego kaj sam ja očekivo - napredak preko neći je jedino moguč ako se vrati ROBBERY u istoj tekmi jer onda smo mi viša klasa.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 08:30

Haris napisao:Ajmo sad malo ozbiljno. Šta je to toliko dobro bilo u našoj današnjoj igri. Ništa.

Eto ga još jedan! :neee: Ti sad nisi komentiro samo jučerašnju tekmu nego si sav jad od proteklih par tekmi prenio na ovu, a to nije točno!

Kada su u 60-oj minuti izvršene dvije izmjene dogodile su se dvije velike stvari. Prva, odmah se moglo vidjeti da Van Bommel na zadnjem veznom nije ni za kurac. Od tog momenta kada je ostao bukvalno sam na toj poziciji, rusvaj. A druga stvar, čim je Robben podigao tempo ove naše neopisivo trome i bezidejne igre, postali smo opasniji po gol.

Da mi mislimo da je Tymo na toj poziciji bolji od Bommela to stoji, al on nakon 60 minute nije bio loš na toj poziciji zato kaj je loš, nego zato kaj nas je gol iz nićega šokiro pa je normalno da kada je klub u ovakvoj situaciji da nam treba vremena u tekmi da dođemo sebi - pa sam si zamisli što je igračima u tom trenu prošlo kroz glavu ;)

Što se tiče Gomeza, moram spomenuti jednu sitnicu. Nepunih 10 sekundi nakon što je ušao u igru, Toni mu namjesti fenomenalnu loptu da je samo zakuca u gol sa 5 metara, a ona se njemu od prsa odbije kao od silikonske sise veličine E. I on se pri tome naravno smondrlja na pod kao da je na ledu trčao.

+ svi fale Robbena a da nije bilo Gomeza mi jučer nebi niti zabili za 1:1 - to isto dodaj kad ideš pljuvat po nečem šta nebi smio...

Svinjko je bio najgori, apsolutna katastrofa u svakom pogledu.

ISUSE!!!! PA ja i ti nismo gledali situ tekmu - Schweini je bio FENOMENALAN!!! I to ne samo u defanzivnom djelu nego i ofenzivnom. u 5 akcija di smo mi "trebali" zabiti gol on je bio DIREKTAN pokretač - ja nemrem vjerovat da si ti SCHWEINIJA popljuvo! :evil:

Robit napisao:ja sam se htio plakat kad ja van buyten postigo gol, od srece i naravno kad su prikazali van gaala kako slavi,kao da je sovojio ligu prvaka a ne samo 3 boda na domacem terenu. igra uzasna , svinja me vise nemoze iznenadit,mislim da nemoze nize pasti njegov nivo igre. katastrofa. ako se nesto brzo ne promijeni necemo mi dalje od skupine u LP.

Još jedan frustrirani navijač :evil: Jučer se dapače vidio napredak u igri jer smo iz igre bili PK opasni za razliku od protekle dvije tekme - a SCHWEINIJU treba kunu dat za jučerašnju tekmu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 08:54

stinkenfinger napisao:sve ste rekli, sta jos dodati? Koliko su kritike upucene Mulleru opravdane, ne znam. Samo sam vidio da je kod oba pogodka bio ucesnik ili indirektni 'krivac" za Bayernove golove. Je l' to zanemarljivo u tolikoj mjeri, pa da ga odmah saljemo na klupu, da se malo odmori :mrgreen: ha-ja, drugi vise pokazali, pogotovu svinjce.

To Za Mullera nije ništa čudno da sad malo lošije odigra, ali on sigurno nije bio tak loš da ga zbog igra treba staviti na klupu. On malo treba na klupu da se PSHIČKI odmori a ne fizički. Teško je to sada kad se on pretvorio u našeg "najbitnijeg" igrača a javnost jedva čeka da propadneš pa da te razore u dupe!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 25 lis 2009, 09:56

Aj jebem ti, ne znam šta je tebi čovječe. Schweinsteiger je bio jednostavno katastrofalan, a potvrda za to su komentari i na tm.de i još nekolicini drugih Bayernovih foruma. Nisam još jedan jedini komentar pročitao u kojem se tvrdi da je Schweinsteiger jučer bio ISPODPROSJEČAN. BIO JE KATASTROFALAN.

Što se tiče taktike, također se ne bih složio jer mislim da smo igrali klasični romb, ne može biti očigledniji. Schweinsteiger je igrao playmakera i odigrao je dakle ispod svakog nivoa.

Mene zaboli ona stvar što je Nikolov proletio zrakom kao mamena krava i što se tu igrom slučaja našao Gomez, a ne Toni npr., to ne čini Gomezovu utakmicu dobrom. Nemotje biti tako zatupljeni i svršavati na glupu statistiku.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TulE » 25 lis 2009, 10:12

Ne znam zasto pljujete po swein.
Bio je dobar.
GOMEZ I TONI su moj prvi izbor a njima kad tad mora krenut, a kad im krene onda doro više neće pitati kako će mi sa jačim klubovima od Eintrachta, onda će se doro derati - DAJ NAM BARCU DA SE IGRAMO!

Slazem se :)
Inace Gomez-a nisam volio u prijasnjim utakmicama, al mislim kada bi TONI i GOMEZ bili u tandemu bilo bi dosta golova.
Obojica visoki i jaki :mrgreen:
Volio bi kada bi gaal dao obojici sansu od pocetka do kraja iduce utakmice. I to u formaciji 4-4-2. ili u 4-3-3 al da je mali muller bude malo vise istaknut na sredini terena naprijed.
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 10:48

Haris napisao:Aj jebem ti, ne znam šta je tebi čovječe. Schweinsteiger je bio jednostavno katastrofalan, a potvrda za to su komentari i na tm.de i još nekolicini drugih Bayernovih foruma. Nisam još jedan jedini komentar pročitao u kojem se tvrdi da je Schweinsteiger jučer bio ISPODPROSJEČAN. BIO JE KATASTROFALAN.

Ok ja nemislim tak - angažirano je igro, Uvijek je išo po loptu i otvaro se da mu se može dodat lopta, bio je lider na terenu i pokrenul je 5 akcija iz koje smo mi mogli poentirati - za ljude koji ga mrze naravno da je truba jer nije 18 ljudi ko Robben naredal i zabil 3 gola ;) Ja znam kad je on MENi dobar i kad on dobro igra, a jučer je igro dobro.

Schweini nabacuje idealnu loptu na glavu Tonija i Toni promašuje cjeli gol

Na nabac Pranjića Schweini proslijeđuje s PETOM loptu Kloseu i gura ga u 100% šansu ali Nikolov skida

Schweini nabacuje loptu u 16 terac iz tog smeća Toni gađa stativu

Schweini gura idealnu loptu u 16 terac Kloseu ali on neuspijeva niti pucat niti dodat loptu Toniju

Schweini iz gužve puca pored gola!

Shvatite da Schweini nemora odigrat SAVRŠENU utakmicu da bi se reklo da je dobar a večinom Schweinija se nikada realno neprosuđuje jer ga velinom Bayernovi navijači smatraju smećem i ne vole ga...

Što se tiče taktike, također se ne bih složio jer mislim da smo igrali klasični romb, ne može biti očigledniji. Schweinsteiger je igrao playmakera i odigrao je dakle ispod svakog nivoa.

nemorš se ti složit, al ja sam tu u pravu milijardu posto. Pa sama činjenica da ti je Tymo bježo jako puno puta na krilo ti to govori a i dobro se vidi ako si daš truda da smo mi stajali na terenu 4-1-3-2 jer se očito vidi da je Bommel stajo puno, puno, puno defanzivnije od Mullera i tyme - tebe jebe to kaj je Muller igro ofenzivnije od Tyma pa to nevidiš - da je igro umjesto Tyma neko drugi tipa Sosa onda bi ti to bolje uoči (Tymo ne zna igrat tu poziciju) - ja sam čak i napiso da je meni trebalo 10 minuta da ja skužim koju mi taktiku igramo jer zbog ofenzivnosti Muller i defanzivnosti Tyme to je znalo dosta puta izgledati ovak dok se Tymo nije sjetil da MORA ić naprijed.

Mene zaboli ona stvar što je Nikolov proletio zrakom kao mamena krava i što se tu igrom slučaja našao Gomez, a ne Toni npr., to ne čini Gomezovu utakmicu dobrom. Nemotje biti tako zatupljeni i svršavati na glupu statistiku.

Pogledaj naše udarce i akcije po golu do Eintrachtovog gola, pa mi onda zbog te jedne nesmotrenosti pričaj kak smo mi gnjili - kad Eintracht iz prvog udarca zabije gol onda ta ista teorija vrijedi al kad treba pričat u našu korist onda ona nevrijedi, e moj Harise.... :roll:

GOMEZ je jučer dobro odigro i ja ti velim da trebaš više drkat na njega nego na Robbena ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 10:50

TulE napisao:Ne znam zasto pljujete po swein.
Bio je dobar.

:good:

Slazem se :)
Inace Gomez-a nisam volio u prijasnjim utakmicama, al mislim kada bi TONI i GOMEZ bili u tandemu bilo bi dosta golova.
Obojica visoki i jaki :mrgreen:
Volio bi kada bi gaal dao obojici sansu od pocetka do kraja iduce utakmice. I to u formaciji 4-4-2. ili u 4-3-3 al da je mali muller bude malo vise istaknut na sredini terena naprijed.

Da da 4 - 1 - 3 - 2 - isto ko i sad protiv Eintrachta ali samo Tymo ili Bommel na zadnjem veznom i nek si zmisli koje hoće desno krilo ( Robben zasad još klupa ) i napad Toni - Gomez pa da vidimo pošto pusa dere jarca!

Polagano se moremo okretat slijedećoj tekmi sa Eintrachtom... :D

PS: jedva čekam svog NEMESISA! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 25 lis 2009, 11:49

evo i mene.....ma nemreš mi to radit..... :banned: :neee: :neee: :sick: ...taman kad sam očekivao da spušimo i pošaljemo Gaala u niskozemsku on se izvuče........i to zahvaljući kome....jer je ispao pametan...i odlučio igrat konačno sa dva napadača.... :lol: :lol: :lol: ...i jer je Toni odigrao skoro 90min :( ...tj. cijelu tekmu... :mrgreen:...dalje očito je čitao forum naš kad sam napisao da je Bastian najbolji i da mu treba dat slobodu....(nek Tymo i Mulac trče malo za njega.... 8-) )....i bio je opet naš najbolji igrač na terenu.... :cool: :fcb: :naprijed: :logo: :legendo:

ajmo sad o taktici.....

dakle kako je rekao Tun halali smo 4-1-3-2....

sam kaj je meni u toj formaciji jedino Bastian igrao na svojoj poziciji (najboljoj)...da bi izvukli maksimum iz svih igrača mi smo jučer morali igrat ovako...

----------bastian------------------
mvb---------------------muller----
--------------tymo------------------

a ne ovako...

muller----------bastian--------tymo

------------------mvb-----------------

jer bi tako dobili pomoć lahmu na lijevom beku...i nebi gledali opet zbunjenog Tyma na krilu....i nevidljivog Mullera na lijevom krilcu....a sad malo o igri.....dakle najjeebenija stvar je bello Impossiblle....ta kmica mora igrat svaku tekmu 90min...a rotiraj Gomeza i Klosea...i nek se tuku za mjesto u prvih 11....boli me kur. jer je jedan plaćen 30+...a drugi startni elf švabo...kad uđu u top formu onda more Toni iz ekipe,kolo ili dva....odmorit malo...a dotad...Toni mora igrat.... 8-)

koliko je on borben...koliko se razumije sa Kloseom...kako je ubitačan za braniče...kako je gnjio pred golom..koliko je gladan za gol.... :D ...situacija Bastian ubacuje na 16m...i ovaj ima Klosea samog na povratnoj....(iz sl smo zabili kad je njemu Klose vratio vs Freiburg (otpadak Mullera)...a sad ga je kmica baš htijela zabit....i neka je.... 8-)

a sad o igračima...

Butt---------nezaposlen....uspavan....imao jednu jeb. intervenciju kod 1-1 reze.... 8-)

Lahm.....gore -dole...gore-dole...do sutra.....bez prestanka....maestralno startovi na krila.... 8-)

stoperski par.....bez posla....nema ocjene

pranjić............odigaro dosta solidno....imao dosta izleta u prazno i protivnik nam opet radio dar-mar po njegovoj strani...razlog Mullac lijenčuga...i kapetanska kriva dodavanja...(opla....kako s centra pogodit protivnika u noge i otvorit im polukontru.... :lol: :lol: )....

Mvb..........meni je zlo kad vidim da on igra 90-min tekmu...iako je miljama daleko od forme i tjelesne spreme...još ktome je kapetan ekipe...a tek oni stavovi na terenu...raskoračni stav na centru i širenje ruku...kao da je prometni policajac na raskrižju.... :hehe: :hehe: :hehe: užas...najlošiji naš igrač na terenu bez premca...

Mulac....mali mora na tečaj lijepog ponašanja i tjelesne spreme...džabe njemu nos za gol i gužve kad mi se malo kreće i glumatara stalno...

Tymo.....da je on igrao 90min....umjesto Mvb mi bi ove nakraju unakazili nakon 1-1....nakon bastiana i Tonca naš treći man of the mach.... :D

Bastian....alfa i omega...das špek.....das Bayern kapetan....das švabo...das Bastian bez pritiska i defanzivnih zadataka....das is weltklase fudbaler....ajd da ne pretjerujem više.... :naprijed: :logo: :navijac: :cool: :fcb: :legendo: :bravo:

Toni.....starhi trepet za stopere...on je životinja koja je držala Eintraht u svome 16-cu....bez ofsajda.... :shock: ...on je igrač koji nama omogućio simultanku i viktoriju na protivnički gol....on je igrač koji je Gaalu promjenio poglede na igru Bayerna...on je igrač koji mu je nakraju krajeva produžio radni vijek u Bayernu.....on je igrač koji treba bit primjer svim našim igračima...da se sa borbenošću za klub i bez 100% forme i spreme more polučit dobra igra i dobar rezultat....

Toni----das numero uno in Bayern attack.... 8-)

Klose....trka,požrttvovnost,nesebičnost,dosljednost.....sve to ima oduvijek samo mu fali fizička sprema.... :cry:

Gomez.....djoker s klupe....spasio Gaala blamaže....i more mu ljubit dupe do kraja sezone....kakav Robben....on je samo pijun koji se našao tamo.... :roll: ...to je Gomezov gol... :D

Robben.......lik je otišao ne lijevu stranu..... :shock: ...jebote ta nam je strana i tako bila preofanzivna...Mulac,pranjić...i kaj Gaal radi.....stavlja tu još Robbena (nevraćam se preko centra ).... :lol: :lol: :lol: ...sva sreća pa nas je BUtt spasio da ne odemo na 1-2.....

Zaključak....

narednu tekmu...želim ovakav sastav....

butt

lahm--------buyten---------micho--------pranja

-----------------------tymo-------------------------

----------robben---------------mvb----------------

--------------------bastian--------------------------

----------toni-----------------gomez----------------

zakaj........obrana nam ni netreba jer će divovi drćžžat protivnika u 16m.... 8-) .....Mvb nek čuva leđa pranjiću...dok centrira, a robben nek se ugleda na bastiana i doda koju loptu prizemnu a ne samo 1-3 i centrirat u 16.... :(

nažalost ja sam još uvijek skeptičan što se tiče Gaala i njegovog ostanka...jer mi opako smudi da će nas koštat 1/8 finala u LP-a..... :banned: :cry: :(
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 25 lis 2009, 11:59

Bavarac@

Ma koj krvavi micho i bommel u start elfu kaj ti je.....stoperi nam odlično igraju a niskozemac je smeče ;)

Jučer je najbolji igrač bio schweini a najzaslužniji za preokret gomez(to je njegov gol a ne od malog staklenog) i naravno buyten koji igra odlično iza i napred i još je najbolji strelac......ANTONE di ti je LUCIO i kaj sam ti reko da buytenu treba dat šansu za abwerchefa pa si se smijo...HA?! :lol: :lol: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 25 lis 2009, 12:06

doro napisao:Bavarac@

Ma koj krvavi micho i bommel u start elfu kaj ti je.....stoperi nam odlično igraju a niskozemac je smeče ;)

Jučer je najbolji igrač bio schweini a najzaslužniji za preokret gomez(to je njegov gol a ne od malog staklenog) i naravno buyten koji igra odlično iza i napred i još je najbolji strelac......ANTONE di ti je LUCIO i kaj sam ti reko da buytenu treba dat šansu za abwerchefa pa si se smijo...HA?! :lol: :lol: :lol:

Micho mora ulazit u formu...a pošto smo saterali protivnika u 16m...nema potrebe da nam jedan golobradi mladić skuplja iskustvo u tekmama koje odlučuju ostanak trenera i prekretnicu sezone....kup.lp-a....jer da je micho bio umjesto badtrubera nebi ona lopta prošla... 8-) ...a Mvb....kaj ti je zanm ja da je on smeće...ali kad mora igrat ,ja sam napisao samo gdje bi njegova uloga na terenu više pridonjela timu....a Lucio....evo Shitter pliva u obrani s njim da je to strah...on je za mene uvijek bio kiks stoper....ali weltkase u svemu ostalom...a Buyten zna svoj posao..iako nezna povući loptu,dodat,nije brz...ali zabit,skočit,skršit....za to je maher.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 25 lis 2009, 12:13

Nemoj umjesto ante odgovarat bavarac ;) :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 25 lis 2009, 12:43

bavarac napisao:Toni.....starhi trepet za stopere...on je životinja koja je držala Eintraht u svome 16-cu....bez ofsajda.... :shock: ...on je igrač koji nama omogućio simultanku i viktoriju na protivnički gol....on je igrač koji je Gaalu promjenio poglede na igru Bayerna...on je igrač koji mu je nakraju krajeva produžio radni vijek u Bayernu.....on je igrač koji treba bit primjer svim našim igračima...da se sa borbenošću za klub i bez 100% forme i spreme more polučit dobra igra i dobar rezultat....

Toni----das numero uno in Bayern attack.... 8-)

meni sad srce ovako (eh,ne vidite kako masem rukama) kad neko tako prica o Toniu :)
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 25 lis 2009, 12:54

Ne mogu vjerovati šta ovdje čitam.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.