evo i mene.....ma nemreš mi to radit.....

...taman kad sam očekivao da spušimo i pošaljemo Gaala u niskozemsku on se izvuče........i to zahvaljući kome....jer je ispao pametan...i odlučio igrat konačno sa dva napadača....

...i jer je Toni odigrao skoro 90min

...tj. cijelu tekmu...

...dalje očito je čitao forum naš kad sam napisao da je Bastian najbolji i da mu treba dat slobodu....(nek Tymo i Mulac trče malo za njega....

)....i bio je opet naš najbolji igrač na terenu....
ajmo sad o taktici.....
dakle kako je rekao Tun halali smo 4-1-3-2....
sam kaj je meni u toj formaciji jedino Bastian igrao na svojoj poziciji (najboljoj)...da bi izvukli maksimum iz svih igrača mi smo jučer morali igrat ovako...
----------bastian------------------
mvb---------------------muller----
--------------tymo------------------
a ne ovako...
muller----------bastian--------tymo
------------------mvb-----------------
jer bi tako dobili pomoć lahmu na lijevom beku...i nebi gledali opet zbunjenog Tyma na krilu....i nevidljivog Mullera na lijevom krilcu....a sad malo o igri.....dakle najjeebenija stvar je bello Impossiblle....ta kmica mora igrat svaku tekmu 90min...a rotiraj Gomeza i Klosea...i nek se tuku za mjesto u prvih 11....boli me kur. jer je jedan plaćen 30+...a drugi startni elf švabo...kad uđu u top formu onda more Toni iz ekipe,kolo ili dva....odmorit malo...a dotad...Toni mora igrat....
koliko je on borben...koliko se razumije sa Kloseom...kako je ubitačan za braniče...kako je gnjio pred golom..koliko je gladan za gol....

...situacija Bastian ubacuje na 16m...i ovaj ima Klosea samog na povratnoj....(iz sl smo zabili kad je njemu Klose vratio vs Freiburg (otpadak Mullera)...a sad ga je kmica baš htijela zabit....i neka je....
a sad o igračima...
Butt---------nezaposlen....uspavan....imao jednu jeb. intervenciju kod 1-1 reze....
Lahm.....gore -dole...gore-dole...do sutra.....bez prestanka....maestralno startovi na krila....
stoperski par.....bez posla....nema ocjene
pranjić............odigaro dosta solidno....imao dosta izleta u prazno i protivnik nam opet radio dar-mar po njegovoj strani...razlog Mullac lijenčuga...i kapetanska kriva dodavanja...(opla....kako s centra pogodit protivnika u noge i otvorit im polukontru....

)....
Mvb..........meni je zlo kad vidim da on igra 90-min tekmu...iako je miljama daleko od forme i tjelesne spreme...još ktome je kapetan ekipe...a tek oni stavovi na terenu...raskoračni stav na centru i širenje ruku...kao da je prometni policajac na raskrižju....

užas...najlošiji naš igrač na terenu bez premca...
Mulac....mali mora na tečaj lijepog ponašanja i tjelesne spreme...džabe njemu nos za gol i gužve kad mi se malo kreće i glumatara stalno...
Tymo.....da je on igrao 90min....umjesto Mvb mi bi ove nakraju unakazili nakon 1-1....nakon bastiana i Tonca naš treći man of the mach....
Bastian....alfa i omega...das špek.....das Bayern kapetan....das švabo...das Bastian bez pritiska i defanzivnih zadataka....das is weltklase fudbaler....ajd da ne pretjerujem više....
Toni.....starhi trepet za stopere...on je životinja koja je držala Eintraht u svome 16-cu....bez ofsajda....

...on je igrač koji nama omogućio simultanku i viktoriju na protivnički gol....on je igrač koji je Gaalu promjenio poglede na igru Bayerna...on je igrač koji mu je nakraju krajeva produžio radni vijek u Bayernu.....on je igrač koji treba bit primjer svim našim igračima...da se sa borbenošću za klub i bez 100% forme i spreme more polučit dobra igra i dobar rezultat....
Toni----das numero uno in Bayern attack....
Klose....trka,požrttvovnost,nesebičnost,dosljednost.....sve to ima oduvijek samo mu fali fizička sprema....
Gomez.....djoker s klupe....spasio Gaala blamaže....i more mu ljubit dupe do kraja sezone....kakav Robben....on je samo pijun koji se našao tamo....

...to je Gomezov gol...
Robben.......lik je otišao ne lijevu stranu.....

...jebote ta nam je strana i tako bila preofanzivna...Mulac,pranjić...i kaj Gaal radi.....stavlja tu još Robbena (nevraćam se preko centra )....

...sva sreća pa nas je BUtt spasio da ne odemo na 1-2.....
Zaključak....
narednu tekmu...želim ovakav sastav....
butt
lahm--------buyten---------micho--------pranja
-----------------------tymo-------------------------
----------robben---------------mvb----------------
--------------------bastian--------------------------
----------toni-----------------gomez----------------
zakaj........obrana nam ni netreba jer će divovi drćžžat protivnika u 16m....

.....Mvb nek čuva leđa pranjiću...dok centrira, a robben nek se ugleda na bastiana i doda koju loptu prizemnu a ne samo 1-3 i centrirat u 16....
nažalost ja sam još uvijek skeptičan što se tiče Gaala i njegovog ostanka...jer mi opako smudi da će nas koštat 1/8 finala u LP-a.....