The Scarface napisao:
Ispadanjem u polufinalu LP-a nam je potrebna pobjeda u finalu kupa jer bi inače u sjećanju ostalo samo ispadanje protiv Reala i poraz protiv BVB-a pa bi ostatak sezone bio neuspješan.
Srećom je prvenstvo već osvojeno tako da nam se ne može ponoviti 2012. i vize-sezona gdje smo u svim natjecanjima bili drugi.

Lennon napisao:A ovo drugo, ako bi se dogodilo da izgubimo kup i LP u polufinalu, sezona je po meni i gora nego 2012. makar imamo Buli jer za mene je veći uspjeh biti u finalu LP nego osvojit Buli, znam da dosta vas ne misli tako jer trofej je trofej - al eto to je po meni.

melodyne napisao:Karl-Heinz Rummenigge: "Mario sagte mir kürzlich in einem Gespräch ganz klar, dass er bleiben möchte. Damit ist alles geklärt"
Prevod: Mario mi je skoro u jednom razgovoru jasno rekao da zeli da ostane. Time je sve reseno.
Mandzukic je pobednik zato nikad nisam ni sumnjao da ce da ostane, jos da se produzi ugovor.
melodyne napisao:Rummenigge: Ich glaube, es wird länger mit Pep gehen, als mancher denkt, weil er die Kultur FC Bayern schnell verinnerlicht hat.
![]()
![]()

TiLe napisao:OTTO BARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU 'Iskreno, ovo što Bayern i Barcelona igraju je obično drk...'
Ottek se raspizdio![]()
Očekujem još Židakovu stručnu analizu.

Koliko samo neznalica ima. Uff...
Gundogan je bolji od svih Bayernovih veznih igrača, o Reusu da i ne govorimo. A, ruku na srce, i Jürgen Klopp je bolji trener od Guardiole...

Lennon napisao:Eto ja u prvoj godini očekujem i zadovoljan sam s polufinalem LP od Pepa, druge godine očekujem ljestvicu više - finale, a treće godine da osvojimo. Naravno svake godine Buli + kup. Velika očekivanja - ali imamo i veliku momčad! Možda i najbolju u povijesti Bayerna Jel to puno?
Sad slijedi pitanje Antonu - jesu li to realna očekivanja? Govoriš o nekakvom mitu nepobjedivosti i "ciganu" Pepu koji je nakon nepobjedivog Juppa došao "uništit" Bayern, s čime se slažem jer bilo ko da je došao nebi bio nakon nepobjedivog Juppa prihvaćen.
Ali koji su dometi ove momčadi i Pepovog mandata? Što ti očekuješ zapravo? Čime da se navijači zadovolje? Jel imamo pravo od njega i ove momčadi očekivat ligu prvaka, ili finale tj - da izbacimo ovaj (ipak slabiji od nas) Real Madrid već i ove godine? Jel imamo to pravo?
Jel imamo pravo očekivat u tri godine da ova, jedna od najboljih momčadi svih vremena osvoji s - ni manje ni više najboljim trenerom svih trenera, ligu prvaka, jednom u tri godine? Ja mislim da da.
UltrasMentalita napisao:Neću biti zadovoljan ako ispadnemo , nego kažem ako već moramo ispasti volio bi da ispadnemo na Panzerski način da preoremo teren a ne da se drkamo s loptom i da pritom ne stvorimo 3 izgledne šanse

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju