Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

PostPostao/la dbriseva » 28 tra 2014, 14:12

kog boli k za double, dao bih 3x double za jednu ligu prvaka
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 28 tra 2014, 14:18

U slučaju prolaska u finale LP-a možemo očekivati slično finale kupa kao i 2012. pošto se igra tjedan dana prije finala LP-a. Igračima bi opet finale LP-a bilo u glavi pa bi to protiv BVB-a naj. opet mlako izgledalo. Ne mora značiti da bi spušili, ali ne vjerujem da bi mogli odigrati kako znamo.

Ulaskom u finale LP-a je sezona i više nego uspješna bez obzira na utakmicu u kupu.
Ispadanjem u polufinalu LP-a nam je potrebna pobjeda u finalu kupa jer bi inače u sjećanju ostalo samo ispadanje protiv Reala i poraz protiv BVB-a pa bi ostatak sezone bio neuspješan.

Srećom je prvenstvo već osvojeno tako da nam se ne može ponoviti 2012. i vize-sezona gdje smo u svim natjecanjima bili drugi. :cry:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 28 tra 2014, 14:22

The Scarface napisao:
Ispadanjem u polufinalu LP-a nam je potrebna pobjeda u finalu kupa jer bi inače u sjećanju ostalo samo ispadanje protiv Reala i poraz protiv BVB-a pa bi ostatak sezone bio neuspješan.

Srećom je prvenstvo već osvojeno tako da nam se ne može ponoviti 2012. i vize-sezona gdje smo u svim natjecanjima bili drugi. :cry:

Upravo to sam te htio i pitat, tvoju prvu rečenicu koju si dao ko odgovor.

A ovo drugo, ako bi se dogodilo da izgubimo kup i LP u polufinalu, sezona je po meni i gora nego 2012. makar imamo Buli jer za mene je veći uspjeh biti u finalu LP nego osvojit Buli, znam da dosta vas ne misli tako jer trofej je trofej - al eto to je po meni.

Eto došli smo do toga da moramo ili osvojit kup ili ući u finale lp. Teško ćemo, ali kamo sreće da učinimo to oboje. Ili triple obranimo. :smajl007:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 28 tra 2014, 14:29

Lennon napisao:A ovo drugo, ako bi se dogodilo da izgubimo kup i LP u polufinalu, sezona je po meni i gora nego 2012. makar imamo Buli jer za mene je veći uspjeh biti u finalu LP nego osvojit Buli, znam da dosta vas ne misli tako jer trofej je trofej - al eto to je po meni.

S ovim se ne bih složio.

Kako se ono kaže :
"Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani."

2012. smo ostali bez ičega jer smo se isključivo na finale Dahoam fokusirali. Poraz u kupu i nije toliko strašan, ali način na koji smo spušili je bio izrazito bolan. Da smo te godine osvojili LP-a bi mogli reć da je sezona bila uspješnija.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 28 tra 2014, 14:46

Naravno da je lakse osvojiti trofej LS nego ga odbraniti. Logicno je da je lakse nesto jednom osvojiti, a ne dvaput. :bravo: Naravno da se u svakoj godini Pepovog mandata zahtijeva osvajanje BL, jer smo za najmanje 2 klase iznad rivala.

Svake sezone pojacavamo kadar. Otisli su Timoscuk, Gustavo, Gomez, ali su tu Martinez, Gece, Tijago, Mandzukic, stize nam i Levandovski, kao i novi vrhunski stoper. Ne pravi se greska kao 2001. kada se nismo dodatno pojacali nakon trijumfa u LS.

Sa ovakvom timom se ocekuje barem polufinale LS narednih godina i makar jos jedna titula u tom takmicenju u naredne 3 godine. Slazem se sa Scarom za Kup, mada smo ubjedljivo najjaca ekipa u Njemackoj. Tu nam jedino BvB moze zapapriti ili ako nas bas ne bude htjelo pa da ispadnemo.

Imamo super jaku ekipu, trudimo se da je pojacamo sto vise mozemo, imamo odlicnog trenera, osvojili smo sve, savrseno poslujemo. Kad se sve to uzme u obzir, logicno je da ocekivanja navijaca budu velika. S' razlogom, rekao bih, jer koji jos klub moze da se pohvali sa svim nabrojanim?! 8-)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2014, 15:14

Karl-Heinz Rummenigge: "Mario sagte mir kürzlich in einem Gespräch ganz klar, dass er bleiben möchte. Damit ist alles geklärt"

Prevod: Mario mi je skoro u jednom razgovoru jasno rekao da zeli da ostane. Time je sve reseno.

Mandzukic je pobednik zato nikad nisam ni sumnjao da ce da ostane, jos da se produzi ugovor. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 28 tra 2014, 15:24

melodyne napisao:Karl-Heinz Rummenigge: "Mario sagte mir kürzlich in einem Gespräch ganz klar, dass er bleiben möchte. Damit ist alles geklärt"

Prevod: Mario mi je skoro u jednom razgovoru jasno rekao da zeli da ostane. Time je sve reseno.

Mandzukic je pobednik zato nikad nisam ni sumnjao da ce da ostane, jos da se produzi ugovor. :bravo:

Melo, daj prevedi onu Rumenigeovu izjavu u vezi Pepa. :roll: Najmanje 10 puta je objavljeno kako je ovaj ili onaj iz Bajerna izjavio da Mandžukić ostaje, tako da ne vidim potrebu da se jedno te isto objavljuje više puta, bez uvrede. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2014, 16:48

melodyne napisao:Rummenigge: Ich glaube, es wird länger mit Pep gehen, als mancher denkt, weil er die Kultur FC Bayern schnell verinnerlicht hat.

:logo: :pep: :chears:

Prevod: Mislim da cemo sa Pepom da radimo duze jer se u kulturu Bayerna brzo integrisao... (Otprilike ;))
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 28 tra 2014, 17:11

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 28 tra 2014, 17:33

TiLe napisao:OTTO BARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU 'Iskreno, ovo što Bayern i Barcelona igraju je obično drk...'

Ottek se raspizdio :lol:
Očekujem još Židakovu stručnu analizu.

Ključaj forum, gasi sve.

Sutra niti ne moramo gledati utakmicu kad je herr Otto Barić rekao da nemamo šanse.

Ajde da čovjek nije provalio barem 5 gluposti u ovom članku možda bi ga neko i ozbiljno shvatio.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2014, 18:56

Sto svi serendaju da smo oterali Juppa?! :smajl006: Koliko samo neznalica ima. Uff...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 28 tra 2014, 19:26

Gundogan je bolji od svih Bayernovih veznih igrača, o Reusu da i ne govorimo. A, ruku na srce, i Jürgen Klopp je bolji trener od Guardiole...

Kad je Herr Otto tako rekao, mora da je točno :harakiri:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2014, 13:47

Lennon napisao:Eto ja u prvoj godini očekujem i zadovoljan sam s polufinalem LP od Pepa, druge godine očekujem ljestvicu više - finale, a treće godine da osvojimo. Naravno svake godine Buli + kup. Velika očekivanja - ali imamo i veliku momčad! Možda i najbolju u povijesti Bayerna Jel to puno?

Sad slijedi pitanje Antonu - jesu li to realna očekivanja? Govoriš o nekakvom mitu nepobjedivosti i "ciganu" Pepu koji je nakon nepobjedivog Juppa došao "uništit" Bayern, s čime se slažem jer bilo ko da je došao nebi bio nakon nepobjedivog Juppa prihvaćen.
Ali koji su dometi ove momčadi i Pepovog mandata? Što ti očekuješ zapravo? Čime da se navijači zadovolje? Jel imamo pravo od njega i ove momčadi očekivat ligu prvaka, ili finale tj - da izbacimo ovaj (ipak slabiji od nas) Real Madrid već i ove godine? Jel imamo to pravo?
Jel imamo pravo očekivat u tri godine da ova, jedna od najboljih momčadi svih vremena osvoji s - ni manje ni više najboljim trenerom svih trenera, ligu prvaka, jednom u tri godine? Ja mislim da da.

Postoji ono što se zove trenutno ne/zadovoljstvo i povijesni uspjeh.

Kada pričamo o trenutnom ne/zadovoljstvu ako Bayern sada ispadne od Reala i neosvojimo kup ja ću biti iznimno nezadovoljan kao što bi trebao biti svaki navijač. Dogodi li se ista stvar slijedeće sezone ja ću opet biti nezadovoljan. No onda postoje dva scenarija u 3. sezoni. Prvi je da se opet osvoji liga, ispadne u 1/2 finalu LP-a i izgubi finale kupa. Svaka ta sezona imati će gorak okus, ovisno o tome sa kolko bodova osvojimo LP, od koga izgubimo u 1/2 finalu LP-a i finalu kupa. No kad se sve zbroji Bayern će u 3 sezone imati 3 titule BUNDESLIGE, 3 finala kupa i 3 1/2 finala LP-a. Koliko je to ustvari neuspjeh i kako ćemo to mjeriti za par godina ne znam.

No postoji i drugi scenarij. Bayern u 3. sezoni ne osvoji prvenstvo, ne osvoji Kup, ali osvoji LP. Tada mi svi bacamo drkicu i pričamo o najboljoj momčadi svih vremena u nogometu. Zašto? Pa zato što je u 5 sezona ta momčad 3 puta igrala finale LP-a i dva puta to natjecanje osvojila. Prvenstva i kupovi u našim glavama neće imati ulogu, nego će samo biti broj 5 Bundesliga 2 kupa, 2 Lp-a i određeni broj finala i 1/2 finala. No nemoj zanemariti činjenicu da ćeš ti tokom te 3 sezone non stop pljuvat po Bayernu, Pepu, igračima, taktici. Jel to logično? Jel to odgovor na tvoje pitanje?

Nije poanta u onome što da ti očekuješ ili ne, već o tome što će povijest reći i ćemu ćeš se ti pokloniti. Danas si ti nezadovoljan ako ispadnemo od Reala, no bitno je da ima onih poput ultrasa koji će biti zadovoljni ako ispadnemo a odigramo utakmicu kao što smo odigrali protiv Chelsea u 2012....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 tra 2014, 14:49

Neću biti zadovoljan ako ispadnemo , nego kažem ako već moramo ispasti volio bi da ispadnemo na Panzerski način da preoremo teren a ne da se drkamo s loptom i da pritom ne stvorimo 3 izgledne šanse
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la ivan » 29 tra 2014, 16:15

UltrasMentalita napisao:Neću biti zadovoljan ako ispadnemo , nego kažem ako već moramo ispasti volio bi da ispadnemo na Panzerski način da preoremo teren a ne da se drkamo s loptom i da pritom ne stvorimo 3 izgledne šanse

Nije ti to tako jednostavno. Možemo mi stvorit 5 šansi onakvih kao što je Gotze imo u prvoj tekmi i ne zabit niti jednu, a zbog toga primit 3 gola iz kontri i spušit doma 3-0. Jel bi onda bio zadovoljan? Za nas navijače Bayerna, ili barem za mene, dovoljna je srčana borba, da se kidaju na terenu za svaku loptu i obavezno da damo gol. Bez gola jednostavno ne prolazi pod pozitivno nikakva izvedba. A za sve ostale i da damo 5 golova, a primimo 5 ili 4 pa opet ispadnemo, bit ćemo kita jer naravno svi jedva čekaju da izbace bayern. A Real i da osvoji ove godine, mislim da nagodinu nitko neće bit na njih tako nabrijan jer ruku na srce, ne ostavljaju tako strašan dojam kao mi prošle godine. Isto kao što se nitko nije bojao Chelsea ili Intera godinu poslije...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva