TiLe napisao:Je li istina ovo za Mullera da govori da je nesretan i da bi mogao otići ili se opet izmišljaju gluposti?
van Gaal ga otkrio.
Postat ce trener Uniteda. Britancima proradila masta.
TiLe napisao:Je li istina ovo za Mullera da govori da je nesretan i da bi mogao otići ili se opet izmišljaju gluposti?

Gute Nachrichten: Manuel Neuer hat seinen Vertrag vorzeitig bis zum 30.06.2019 verlängert! // Manuel Neuer has agreed an early contract extension, keeping him at the club until 30.06.2019!
Gute Nachrichten: Manuel Neuer hat seinen Vertrag vorzeitig bis zum 30.06.2019 verlängert! // Manuel Neuer has agreed an early contract extension, keeping him at the club until 30.06.2019!

mirko0410 napisao:Puno toga o momčadi Bayerna u novoj sezoni znati ćemo nakon finala u Berlinu. Mislim da u novu sezonu krećemo ili bez Pepa ili mu treba dati mogućnost izbora igrača a to znači barem 3-4 nova igrača po njegovom izboru. Definitivno je da on vrti svoj film u glavi i ako ostane treba mu dati i igrače po njegovom izboru. Kod Pepa su po meni samo Neuer, Lahm i Robben zadovoljili a puno ih se na kraju izgubila u rasporedu i rotacijama. Dva najskuplja igrača Martinez (40 mil.) i Goetze (37 mil) nisu se baš naigrali. Pitanje je sad dali treba Bayern promjeniti svoj prepoznatljivi nogomet, krenuti drugim putem u rekonstrukciju momčadi i što će ostati nakon 2-3 godine kad Pep jednom ode. Sad je finale kupa postalo veliki imperativ jer samo pobjedom u finalu kupa Pep kupuje mir.

TiLe napisao:
Iako ne vjerujem da će biti većih promjena u kadru.
Ako na Lahma ne računa kao beka onda onda bi tu valjalo nekoga dovesti. Govori se da je Rode možda predodređen za tu poziciju, al to mi je sve klimavo.
Novi stoper je MUST.
Sve ostalo je jako dobro pokriveno i nema potrebe za pretumbavanjem ekipe.
Uprava sigurno razmišlja i tom scenariju da bi Pep mogao failat pa zato i ne vjerujem da će mu dopustiti da dovodi ili prodaje koga hoće.
A i ne trebaju. Ako sa ovim kadrom nije sposoban ostvariti zacrtane ciljeve onda ni ne zaslužuje biti na kormilu kluba.
Kratko i jasno

TiLe napisao:Osobno -
Top: Robben, Lahm, Thiago
Flop: Boa, Schweini, Gotze, Shaq
Ovo kod nas je sviranje kurcu. Od wunderkinda koji je kostao 37 miliona i koji navodno prima 12 miliona godisnje sam daleko vise ocekivao.

Lennon napisao:Novi stoper?
Iskreno počeo sam razmišljat o toj opciji. I dalje stojim kod teze da puno i nisu krivi Boa i Dante kod utakmice s Realom jer nema stopera koji može zaustavi Ronalda il Bale-a u kontri, kad nam ekipa ostane tako visoko naprijed.
Isto tako, prošle sezone mislio sam da boljeg stoperskog para od njih dvojce nema. Bezgrešno, dominantno i pouzdano su odradili povjesnu sezonu. Al opet, i Van Buyten koji je stup žešći je u toj momčadi odlično izgledao.
Neznam, mislim da u tom stilu Pepa treba dovest stopera kojeg on želi. Javi mi nekako nije za stopera, a i trebamo ga u vezi. Možda ipak taj famozni Luiz nebi loše došao.
Osim toga, primjetio sam da Pep želi dovest neke svoje igrače. Neloša opcija, treba svježe krvi, al jedna stvar mi bode u oči.
Neko je napisao da Muller u Pepovom Bayernu nema mjesta, jednako kao i Mandžo. Pogotvo kad se uigra Gotze i kad dođe Lewa. Jednostavno nije tip igrača koji se uklapa. Možda se i slažem, al bez Mullca si ne mogu i ne želim zamislit Bayern. Bez Mandže još i da al bez Mullera - NE.
Vidjet ćemo što nosi sljedeća sezona.

melodyne napisao:Gotze flop na kvadrat.Kako je igrao u Dortmundu uff.
Ovo kod nas je sviranje kurcu. Od wunderkinda koji je kostao 37 miliona i koji navodno prima 12 miliona godisnje sam daleko vise ocekivao.
![]()

mirko0410 napisao:Kaj se Mandžukića tiče za njega je sigurno bolje potražiti novi klub jer ova sezona je bila mučenje i za njega i za Guardiolu

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju