Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

PostPostao/la panda » 06 svi 2014, 12:06

Lennon napisao:O Mandži i ne želim ni pričat. :roll:

baš zbog toga kaj tak izvdajaš Mandžukića dobiješ dojam da si pristran jer je hrvat

On čak ni nije neki topstar za kojeg bi se trebalo toliko brinut.

Ak nije zadovoljan, prodaj ga, ko ga jebe
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 06 svi 2014, 12:17

panda napisao:
Lennon napisao:O Mandži i ne želim ni pričat. :roll:

baš zbog toga kaj tak izvdajaš Mandžukića dobiješ dojam da si pristran jer je hrvat

On čak ni nije neki topstar za kojeg bi se trebalo toliko brinut.

Ak nije zadovoljan, prodaj ga, ko ga jebe

Al ovdje Mandzo i nije problem. Ajmo izostavit Mandzu u ovoj raspravi.

Znaci problem je Martinez, Gotze, Muller koji su nezadovoljni. Nezadovoljan je i Kroos koji baca rukavice i ne želi biti mijenjan. I oni nisu topstari? I njih ko jebe nek ih se proda?

U čem je problem? ;)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 06 svi 2014, 12:20

Problem je u prevelikom broju igrača zbog dolaska Götzea i Thiaga.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 06 svi 2014, 12:22

Murta napisao:Problem je u prevelikom broju igrača zbog dolaska Götzea i Thiaga.

E tu se slažem. Možda je i preširok kadar.
O tome sam jučer i pisao tj pitao sam se imamo li mi preširok kadar pa Pep mora rotirat igrače da svakomu da neku minutažu i tako se ubija forma i konstantnost? :shock:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 06 svi 2014, 13:01

Lennon napisao:
Murta napisao:Problem je u prevelikom broju igrača zbog dolaska Götzea i Thiaga.

E tu se slažem. Možda je i preširok kadar.
O tome sam jučer i pisao tj pitao sam se imamo li mi preširok kadar pa Pep mora rotirat igrače da svakomu da neku minutažu i tako se ubija forma i konstantnost? :shock:

Pozajmiti Weisera i tako smanjiti kadar.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 06 svi 2014, 13:03

Lennon napisao:Al ovdje Mandzo i nije problem.

s obzirom da se potencira k'o da bu svet doživel apokalipsu dok Pep ostavi njega na klupi i koliko je on zapravo nezadovoljan sa minutažom i igrom (barem prema medijima) i još dok uzmeš pisanja tu, on nam ispada glavni problem

Lennon napisao:Ajmo izostavit Mandzu u ovoj raspravi.

Dio je ekipe, nemre ga se samo izostavit.

Jel' superstar k'o Kroos, Müller, Götze ? Nije

Za njega je situacija jasna. Daj mu novi ugovor sa nešto većom plaćom, ali razjasnit mu stvari takve kakve jesu, da iduće sezone bude samo drugo sviralo iza Robija (osim ako se on ne povrijedi) i bude ulazil tu i tam za rotaciju. Ako ti to paše i ne misliš raditi nerede kak i početkom prošlog ljeta (čega se Anton fino i dohvatio - on je pizdio na jebenim PRIPREMNIM utakmicama) onda potpiši novi ugovor, sedni se na klupu, šuti i čekaj svoju priliku. Ako ne, crta.

Lennon napisao:Znaci problem je Martinez, Gotze, Muller koji su nezadovoljni.

Problem je u tome što dečkima malo smrdi jer su oni očekivali da će biti glavne zvijezde bez da za to rade. Recimo Götze. U BVBu čak i dok nije odigral najbolje što je mogao, bil' je jedan od najboljih na terenu. To se u Bayernu ne dešava. Shvatit će oni da će se kraj ovakve konkurencije ipak morati malo zategnuti i da će onda igrati stalno. To se barem tiče Müllera i Götzea.

Javi dok odradi pripreme i ostane prek sezone bez ozljeda isto se neće žaliti. Vidjet ćeš već i sam što nam iduća sezona nosi

Lennon napisao:Nezadovoljan je i Kroos koji baca rukavice i ne želi biti mijenjan.

Kroos je situacija ne baš toliko različita od Mandžukića. Nek se prekine ciganiti, zeme novu plaću, igra i čkomi ili nek odjebe.

Lennon napisao:U čem je problem? ;)

Ja ga stvarno ne vidim, zadnjih tjedana se stvara histerija kao da klub bude propal u zemlju. A mi imamo luksuzni problem da imamo previše zvjezda u ekipi :hehe:

kud je ovaj svet otišel :haha:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 06 svi 2014, 13:16

panda napisao:Dio je ekipe, nemre ga se samo izostavit.

Jel' superstar k'o Kroos, Müller, Götze ? Nije

Za njega je situacija jasna. Daj mu novi ugovor sa nešto većom plaćom, ali razjasnit mu stvari takve kakve jesu, da iduće sezone bude samo drugo sviralo iza Robija (osim ako se on ne povrijedi) i bude ulazil tu i tam za rotaciju. Ako ti to paše i ne misliš raditi nerede kak i početkom prošlog ljeta (čega se Anton fino i dohvatio - on je pizdio na jebenim PRIPREMNIM utakmicama) onda potpiši novi ugovor, sedni se na klupu, šuti i čekaj svoju priliku. Ako ne, crta.

A pošto Mandžo nije tip igrača koji će se pomirit s klupom i čkomit onda je prodaja neizbježna.
Zašto bi sjedio u Bayernu ako može biti standardni igrač u npr. Juventusu?

Iako ga se brutalno podcjenjuje ja i dalje tvrdim da ćemo se mi njega itekako sjetiti dogodine.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 06 svi 2014, 13:37

Hah, uopće nije bilo ni riječi o Mandži, samo sam ga usputno spomenuo, btw imaš temu o njemu, a ti već uspio 4 put citirat u vezi njega, očito samo dokazuje koliki ti je zapravo trn u oku - ništ novog. :lol:
Zajebi sad Mandžu nek ode iz kluba. Ponovo ti govorim. "Problem" su po novom počeli biti neki drugi.

Nezadovoljnih je dosta, i to nezadovoljnih superstara od po 30-40 miliona eura.
Javi Martinez koji je bio srce prošlogodišnjeg triple-bayerna ove sezone skuplja minutažu na kapaljku, i nemoš mi reć da je zbog ozlijede kad ju je sanirao prije 6 mjeseci, jednostavno nije po okusu Josepha i to je cijela istina. Pa čak je i slijepac u polufinalu LP-a vidio da Martinez mora igrat i kući i dolje, čak i slijepac ali ne i Pep.

Thomas Muller je ikona Bayerna, po transfermarktu 2. igrač po vrijednosti našeg omiljenog kluba. Nezadovoljan je. Nema minutažu, nema svoju poziciju (ili je špica, ili krilo a povremeno po novom i 8-ica, na kraju sezone i 10-ka) i uz sve to dosta manju minutažu nego prošle sezone i već se pojavljuje Van Gaal s novim Manchesteru i Muller razmišlja o odlasku. Naravno ne treba spominjat o tome koliko se zapravo Thomas Muller uklapa u "Pepland" kad već imamo i temu o tome.

Treći na spisku je Mario Gotze. 3 tjedna superstar, 3 tjedna na klupi, pa opet superstar pa opet prikovan uz klupu. Došao kao najveća zvijezda prijelaznog roka, a nakon prve sezona ni manje ni više - rezerva. Problem kao i kod Mullera - nema svoju poziciju ni u prvih 11, a ne vjerujem da i Pep zna što zapravo želi od njega. Neko vrijeme špica, pa krilo, pa 8-ica.. Potencijala ima, to zasigurno a minuta sve manje i manje. Uz sve to je uspio zabit koliko oko 15-16 golova u sezoni, al čovjek je i dalje s pravom - nezadovoljan. Mogao je i morao igrat više.

Na kraju dolazimo do Tonija Kroosa. O njemu smo već ispisali bajke i romane, tako da sve je jasno. Samo je pitanje dal će ga Van Gaal privuć k sebi il će ostat i biti novi Mandžo. Mjesto u prvih 11 vjeroatno neće imat, a ne trebaju se rukavice nabacivat i sljedeće sezone. Njegov slučaj i Mandžin je izoliran i nema baš prevelike veze s pomenutom trojcom, a opet na kraju krajeva - nezadovoljni su i oni.

Ja dalje pitam i nemam odgovor, u čem je problem? Bundesliga je osvojena, finale kupa se čeka, ispali smo u polufinalu lp, a nezadovoljnih ima zapravo više nek zadovoljnih?

Di je problem? :mig:
Zadnja izmjena: Lennon; 06 svi 2014, 13:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 06 svi 2014, 13:40

Lennon napisao:Di je problem? :mig:

Nema nikih problema.

Slika

Barem tako kažu ovi "upućeniji" :D

Osvojili smo BL. Sezona je turbo uspješna. Šta se žališ?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2014, 13:45

Pa i nema nekakvih problema. Sve je na pisanju medija, a ne istupima i izjavama naših igrača.

Realno, dok god su igrači u našem klubu, nema problema. Kad njih ne bude više u Bayern team-u, e onda smo u problemima. U prvom redu mislim na Martineza koji je jedini pravi zadnji vezni u klubu, od ostalih to nitko nije nakon odlaska Gustava i Tymoshchuka.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 06 svi 2014, 13:52

Lennon napisao:Hah, uopće nije bilo ni riječi o Mandži, samo sam ga usputno spomenuo, btw imaš temu o njemu, a ti već uspio 4 put citirat u vezi njega

Ja sam samo citirao druge, nisam sam pokretao rasprave u vezi njega ;)

Lennon napisao:očito samo dokazuje koliki ti je zapravo trn u oku - ništ novog. :lol:

Dokle god on prihvati onakav scenarij gore, nije on uopće meni trn u oku. Trn u oku su hrvatski mediji i ljudi koji pišu da Lewandowski zapravo nije ništa bolji od njega, da zašto ga se uopće dovodi i bla bla bla

:facepalm:

Lennon napisao:Zajebi sad Mandžu nek ode iz kluba. Ponovo ti govorim. "Problem" su po novom počeli biti neki drugi.

Jesam to spomenuo ? jesam

Lennon napisao:Nezadovoljnih je dosta, i to nezadovoljnih superstara od po 30-40 miliona eura.

Daleko je to još od pravog nezadovoljstva :lol:

Lennon napisao:Javi Martinez koji je bio srce prošlogodišnjeg triple-bayerna ove sezone skuplja minutažu na kapaljku, i nemoš mi reć da je zbog ozlijede kad ju je sanirao prije 6 mjeseci

Bio je stavio netko drugi. Cijelu sezonu ima problema sa mišićima i sitnim ozljedama još od kad se vratio sa Confed Cupa. Ja sam siguran da bi on odigrao puno više da je cijelo vrijeme bio skroz zdrav.

Lennon napisao:jednostavno nije po okusu Josepha i to je cijela istina.

Tak dugo dok Pep ili Javi ne progovore to je samo cijelo naklapanje između mene, tebe i ostalog puka.

Lennon napisao:Pa čak je i slijepac u polufinalu LP-a vidio da Martinez mora igrat i kući i dolje, čak i slijepac ali ne i Pep.

jesi ti bio sa ekipom ?
Pretpostavljam da nisi. Od kud onda ti baš znaš da je Javi trebao i bio spreman za igrati ? :idk:

Lennon napisao:Thomas Muller je ikona Bayerna, po transfermarktu 2 igrač vrijednosti našeg omiljenog kluba. Nezadovoljan je. Nema minutažu, nema svoju poziciju (ili je špica, ili krilo a povremeno po novom i 8-ica, na kraju sezone i 10-ka) i uz sve to dosta manju minutažu nego prošle sezone i već se pojavljuje Van Gaal s novim Manchesteru i Muller razmišlja o odlasku.

Ikone su dolazile i prolazile. Beckenbauer je u 70ima otišao iz kluba. Pozdraviti se sa Thomasom bi bilo teško, ne i nemoguće :a045:

Kad se sve to posloži kroz ljeto siguran sam da će imat svoju poziciju i igrat više. O tome sa Van Gaalom, izjasnio se već i Thomas sam, nemam ja brige da će on ostati :like:

Lennon napisao:Treći na spisku je Mario Gotze. 3 tjedna superstar, 3 tjedna na klupi, pa opet superstar pa opet prikovan uz klupu.

Prva mu je sezona, i kao što sam već gore napisao, velika je razlika između igranja u ekipi gdje si zvjezda što god napravio i ekipe u kojoj trebaš gurati granice da bi stalno igrao. Uz to je propustio i dosta uz ozljede.

Daj čovjeku vremena. Pokušavate sve nekako izhitreno gledati da to meni uopće nije jasno.
Ljudima je Götze nakon prve sezone u kojoj je praktički propustio trećinu zbog ozljeda, ali svejedno zabio isto golova kao i u najboljoj sezoni u BVBu škart.

Pep ostvari očekivanja, ali ipak je sranje i treba ga potjerati iz kluba.

Javi izjavi da ovak nešto kao "Nisam ovako nešto očekivao" i shitstorm kao da će ga se sutra prodati.

Dao sam ti već primjer sa LVGom kojeg se htjelo potjerati koji mjesec nakon što je zaposlen. Daj stvarima vremena neka se razvijaju, ovako izhitreno pokretati ovakve uzbune je sve samo ne dobro za ekipu, a još manje efektivno (pogotovo pred finale kupa)

Lennon napisao:Ja dalje pitam i nemam odgovor, u čem je problem?

Ja neam blage. :idk:

Stvari su sve više manje odlične.

Lennon napisao:Bundesliga je osvojena, finale kupa se čeka, ispali smo u polufinalu lp, a nezadovoljnih ima zapravo više nek zadovoljnih?

Pep hejteri + ljudi sa nerealnim očekivanjima = sadašnja situacija

panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 06 svi 2014, 14:01

FCB_general napisao:Pa i nema nekakvih problema. Sve je na pisanju medija, a ne istupima i izjavama naših igrača.

Realno, dok god su igrači u našem klubu, nema problema. Kad njih ne bude više u Bayern team-u, e onda smo u problemima. U prvom redu mislim na Martineza koji je jedini pravi zadnji vezni u klubu, od ostalih to nitko nije nakon odlaska Gustava i Tymoshchuka.

Ne treba ni medije vječno kriviti za nešto što je očito.
Pun k je nezadovoljnih i kemija se negdje izgubila. Mislim da je barem to očito.
Naravno da nitko neće stati pred kamere i oplesti po Pepu ili upravi, ali body language igrača govori da nešto ne štima.
Probleme treba rješavati, a ne ignorirati.

Vjerujem da će se neke stvari riješiti preko ljeta. Prvenstveno odlazak Mandže i Kroosa što će automatski dovesti do manje rotacije, a s tim će valjda biti i manje nezadovojnika.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 06 svi 2014, 14:10

TiLe napisao:Ne treba ni medije vječno kriviti za nešto što je očito.

Istina. Ali s druge strane netreba ni raditi slona od buhe.

TiLe napisao:Pun k je nezadovoljnih i kemija se negdje izgubila. Mislim da je barem to očito.
Naravno da nitko neće stati pred kamere i oplesti po Pepu ili upravi, ali body language igrača govori da nešto ne štima.
Probleme treba rješavati, a ne ignorirati.

Body language. Od kad ti to znaš toliko o body languageu :haha: ?
Oke, ima nekoliko nezadovoljnih igrača, bilo ih je i prošle godine. Riješit će se to s njima do početka iduće sezone i gotovo. Ne znam zbog čega se oko svega toga radi big deal.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 06 svi 2014, 14:11

panda napisao:Pep hejteri + ljudi sa nerealnim očekivanjima = sadašnja situacija

A što ti smatraš nerealnim očekivanjima?
Nitko ne očekuje triple iz sezone u sezonu. Polufinale LP je sjajan rezultat i ne vjerujem da itko Pepu zamjera ispadanje u toj fazi. Problem je način na koji je ispao. Od ekipe koja je silovala sa 7-0 smo umalo postali silovani istim rezultatom, a to i nije nešto čime treba biti pretjerano zadovoljan.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 06 svi 2014, 14:17

Kako su se neki naivni pojedinci odmah bacili na ova naklapanja novinara o nezadovoljnim igračima nakon prvog većeg poraza u 2 godine. Da je stvar potencirana od strane novinara nikoga ne zanima?

Zanimljivo je također vidjeti iste te novinare koji su prije par mjeseci uzdizali Bayern i pisali da su prejaki za BL. Samo mi nije jasno kako tada nije bilo priča o nezadovoljnim igračima koji žele napustiti klub? :roll:

Muller izjavio :
Müller sagt zu den Gerüchten: „Ich habe sie ja nicht in die Welt gesetzt, also möchte ich sie auch nicht groß kommentieren. Aber sagen wir so: Ich stehe jetzt sicher nicht vor dem Absprung, kann aber auch keine Garantie für alle Zeiten abgeben.“

Nisam pokrenuo špekulacije tako da ih ne želim niti komentirati. Ono što ću reći je da ne stojim pred odlaskom, ali ne dajem garanciju za sva vremena.

Isto što i godinama priča, ne želim trenutačno napustiti Bayern, ali u nogometu je sve moguće.

Onda ona priča o nezadovoljnom Gotzeu.
Pola foruma pljuje po malom jer nije u nikakvoj formi da bi se par tjedana poslije čudilo zašto je nezadovoljan. :lol:

Onda da prijeđemo na Mandžu, lik ove godine već sada ima više odigranih minuta, zabijenih golova i podijeljenih asistencija nego prošle. Ipak pojedinci stalno potenciraju nekakvo njegovo nezadovoljstvo. Najbolje da uopće ne dovodimo nikakve igrače i da uvijek igraju oni iz one povijesne sezone.

Jedini igrač koji po meni može biti nezadovoljan je Martinez, njega se ove godine selilo sa pozicija i nije nešto pretjerano odigrao, ali isto tako treba napomenuti da se cijelu sezonu borio s manjim ozljedama i da nikad nije u kontinuitetu bio top fit.

Jasno je meni da su pojedini igrači nezadovoljni, ali to je po meni s ovako kvalitetnim kadrom sasvim normalna stvar. Ne mogu igrači kao i prije biti apsolutni prvotimci, jednostavno sada ima prevelike kvalitete u kadru da bi pojedinci mogli zahtijevati da igraju svaku utakmicu. Novinari su trenutačnu lošu formu iskoristili za potenciranje tog nezadovoljstva igrača jer nemaju o čemu pisati, LP-a je gotova a prvenstvo odavno riješeno.

P.S.
Koliko je pretjeran bio naš rezultat protiv Barce, toliko je sad Realov protiv nas.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva