Lennon napisao:O Mandži i ne želim ni pričat.![]()
baš zbog toga kaj tak izvdajaš Mandžukića dobiješ dojam da si pristran jer je hrvat
On čak ni nije neki topstar za kojeg bi se trebalo toliko brinut.
Ak nije zadovoljan, prodaj ga, ko ga jebe
Lennon napisao:O Mandži i ne želim ni pričat.![]()

panda napisao:Lennon napisao:O Mandži i ne želim ni pričat.![]()
baš zbog toga kaj tak izvdajaš Mandžukića dobiješ dojam da si pristran jer je hrvat
On čak ni nije neki topstar za kojeg bi se trebalo toliko brinut.
Ak nije zadovoljan, prodaj ga, ko ga jebe

Murta napisao:Problem je u prevelikom broju igrača zbog dolaska Götzea i Thiaga.

Lennon napisao:Murta napisao:Problem je u prevelikom broju igrača zbog dolaska Götzea i Thiaga.
E tu se slažem. Možda je i preširok kadar.
O tome sam jučer i pisao tj pitao sam se imamo li mi preširok kadar pa Pep mora rotirat igrače da svakomu da neku minutažu i tako se ubija forma i konstantnost?

Lennon napisao:Al ovdje Mandzo i nije problem.
Lennon napisao:Ajmo izostavit Mandzu u ovoj raspravi.
Lennon napisao:Znaci problem je Martinez, Gotze, Muller koji su nezadovoljni.
Lennon napisao:Nezadovoljan je i Kroos koji baca rukavice i ne želi biti mijenjan.
Lennon napisao:U čem je problem?

panda napisao:Dio je ekipe, nemre ga se samo izostavit.
Jel' superstar k'o Kroos, Müller, Götze ? Nije
Za njega je situacija jasna. Daj mu novi ugovor sa nešto većom plaćom, ali razjasnit mu stvari takve kakve jesu, da iduće sezone bude samo drugo sviralo iza Robija (osim ako se on ne povrijedi) i bude ulazil tu i tam za rotaciju. Ako ti to paše i ne misliš raditi nerede kak i početkom prošlog ljeta (čega se Anton fino i dohvatio - on je pizdio na jebenim PRIPREMNIM utakmicama) onda potpiši novi ugovor, sedni se na klupu, šuti i čekaj svoju priliku. Ako ne, crta.

Lennon napisao:Di je problem?

Lennon napisao:Hah, uopće nije bilo ni riječi o Mandži, samo sam ga usputno spomenuo, btw imaš temu o njemu, a ti već uspio 4 put citirat u vezi njega
Lennon napisao:očito samo dokazuje koliki ti je zapravo trn u oku - ništ novog.![]()
Lennon napisao:Zajebi sad Mandžu nek ode iz kluba. Ponovo ti govorim. "Problem" su po novom počeli biti neki drugi.
Lennon napisao:Nezadovoljnih je dosta, i to nezadovoljnih superstara od po 30-40 miliona eura.
Lennon napisao:Javi Martinez koji je bio srce prošlogodišnjeg triple-bayerna ove sezone skuplja minutažu na kapaljku, i nemoš mi reć da je zbog ozlijede kad ju je sanirao prije 6 mjeseci
Lennon napisao:jednostavno nije po okusu Josepha i to je cijela istina.
Lennon napisao:Pa čak je i slijepac u polufinalu LP-a vidio da Martinez mora igrat i kući i dolje, čak i slijepac ali ne i Pep.

Lennon napisao:Thomas Muller je ikona Bayerna, po transfermarktu 2 igrač vrijednosti našeg omiljenog kluba. Nezadovoljan je. Nema minutažu, nema svoju poziciju (ili je špica, ili krilo a povremeno po novom i 8-ica, na kraju sezone i 10-ka) i uz sve to dosta manju minutažu nego prošle sezone i već se pojavljuje Van Gaal s novim Manchesteru i Muller razmišlja o odlasku.

Lennon napisao:Treći na spisku je Mario Gotze. 3 tjedna superstar, 3 tjedna na klupi, pa opet superstar pa opet prikovan uz klupu.
Lennon napisao:Ja dalje pitam i nemam odgovor, u čem je problem?

Lennon napisao:Bundesliga je osvojena, finale kupa se čeka, ispali smo u polufinalu lp, a nezadovoljnih ima zapravo više nek zadovoljnih?

FCB_general napisao:Pa i nema nekakvih problema. Sve je na pisanju medija, a ne istupima i izjavama naših igrača.
Realno, dok god su igrači u našem klubu, nema problema. Kad njih ne bude više u Bayern team-u, e onda smo u problemima. U prvom redu mislim na Martineza koji je jedini pravi zadnji vezni u klubu, od ostalih to nitko nije nakon odlaska Gustava i Tymoshchuka.

TiLe napisao:Ne treba ni medije vječno kriviti za nešto što je očito.
TiLe napisao:Pun k je nezadovoljnih i kemija se negdje izgubila. Mislim da je barem to očito.
Naravno da nitko neće stati pred kamere i oplesti po Pepu ili upravi, ali body language igrača govori da nešto ne štima.
Probleme treba rješavati, a ne ignorirati.
?
panda napisao:Pep hejteri + ljudi sa nerealnim očekivanjima = sadašnja situacija

Müller sagt zu den Gerüchten: „Ich habe sie ja nicht in die Welt gesetzt, also möchte ich sie auch nicht groß kommentieren. Aber sagen wir so: Ich stehe jetzt sicher nicht vor dem Absprung, kann aber auch keine Garantie für alle Zeiten abgeben.“

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju