Odlično, odlično! Samo tako dalje ekipa! Ovo je stvarno super bilo, ali ja nisam to mogao gledati.
Možda je bolje za ekipu ako ne gledam utakmice, a oni razvaljuju.
Zaista sam šokiran ostao kad sam vidio rezultat u Rimu. Unatoč Werderu opet sam očekivao zahtjevnu utakmicu, a Bayern je samo pokazao kako je talijanski nogomet stvar prošlosti.
Tek s ovom pobjedom dolazi se do potpune spoznaje dimenzije u čemu zapravo smiješni Juventus dominira sa 102 boda, a vani gubi utakmice od danskih, norveških, švedskih i turskih klubova i sve to što rade zapravo apsolutno vrijedi u Europi isto onoliko koliko Salzburg, Ajax i Dinamo rade u u svojim prvenstvima.
2 utakmice - 13 golova i odlična igra. To se uvijek traži.
effe__sa napisao:Posebne nagrade i plakete treba uručiti Schalkeu i HSV-u kada su uspjeli protiv ovako moćnog stroja bod uzeti. A ako Gladbach bilo šta napravi u nedjelju, onda im kapa do poda. Stvarno sve dobro funkcioniše u timu.
Bayern tada nije uopće bio sjena ovoga, još smo bili debelo u hodu. Njihov je rezultat zapravo produkt čiste sreće ili poklapanja u danom trenutku. Sutra bi izgubili 10:0 s nemilosrdnom igrom od prve do zadnje sekunde.
Na kraju opet se ne treba pretjerano zanositi i uzbuđivati, jer period je potpuno isti kao i prošle sezone - još nije ni blizu prosinac, u skupini je ove sezone ponovljena preslika Manchestera C., a u prvenstvu nekakva repriza pobjede 0:4 protiv Schalkea tijekom prošle sezone. Ove dvije utakmice vremenski tako SADA dođu.
Po ovome što sam pohvatao, rezultati od utorka su ili jednostavno rečeno produkt poklapanja nakon duuuuugo godina(40 golova i dominacija određenih klubova) ili možda nova realnost ala regular NBA season - gledat ćemo zagrijavanje klubova u nekim ligama prvih 6 mjeseci, a play-off je ono što se isključivo pokazuje kao mjerilo, prevedeno u nogomet, druga polovica 3. mjeseca pa sve do početka 6. mjeseca.
Za Bayern ovo definitivno od sada vrijedi. Važnije od sadašnje igre i rezultata će biti samo rezultati i predstave od polovice ožujka do lipnja.
Morat ću pogledati ili extended hightlights ili cijelu utakmicu da vidim kako je to sve doista funkcioniralo.
Sad sve ovo iz Bremena i Rome protiv Gladbacha ponoviti opet.