(21.10.2014.)AS Roma - FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (21.10.2014.)AS Roma - FC Bayern München

PostPostao/la Lennon » 22 lis 2014, 06:16

Čudo igra.

Način i lakoća kojom smo ulazili u šanse u prvom poluvremenu je fantastično. Kad smo htjeli smo zabili i sve je izgledalo savršeno.

Neke sitne rošade i ipak zadovoljavajuć rezultat nas je malo ukočio u drugom poluvremenu i tu me malo zasmetalo lakoća i neshvatljivost naše obrane di smo mogli popušit 3 komada i dali smo Neuera na streljanu, al tako to inače bijaše, ne možeš 90 minuta biti u 6. oj brzini.

No onda smo opet ubacili u brzinu, ušao je Franck i lakoća stvaranja šansi opet se rodila.

Ulazimo u top formu i samo je pitanje ko će dobit petardu opet sad. Najviše me osobno veseli odlična forma Gotze-a, pa konačno da i on pokaže sav svoj raskoš talenta.

Već se polako moe zaokružit pobjedom kod BM jesenska sezona, drugi krug LP i Herbstmester, sve zacrtano - ostvareno. :bravo: :smajl007: :legendo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 22 lis 2014, 08:27

ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 22 lis 2014, 09:52

Zaboravih reći, potez tekme mi je ona Neuerova obrana Gervinhu s 3 metra nakon ubačaja. Ljudi moji..... :legendo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 lis 2014, 12:14

Robben nastavlja fascinirati.

Pogotovo onaj njegov šprint u obranu pa ponovni šprint naprijed. Taj ima snage k'o 3 konja zajedno. Bit će to jako tužan dan dok on ode u pemziju
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 22 lis 2014, 12:35

The last time Bayern scored 5 goals in the 1st half was against Lille back in 2012

Lille manager at that time?

Rudi Garcia
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la vintage » 22 lis 2014, 12:36

Jebeno dobra tekma, pep opet dokazao da je nepredvidiv! Neuer dokazao da je najbolji golman na svijetu, Gotze dosao na svoje, ribery se dize, obrana do jaja (dok se nisu opustili u 2 pol). Decki su stvarno dali srce na terenu. :smajl007:
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 22 lis 2014, 12:57

Sada je, nakon ne baš lake prve godine u Münchenu, na pragu nove razine. Totalni nogomet 2.0. Formacija: riba.

http://www.jutarnji.hr/furiozni-bavarci ... a/1229949/
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 lis 2014, 14:04

CroCHEF napisao:Sada je, nakon ne baš lake prve godine u Münchenu, na pragu nove razine. Totalni nogomet 2.0. Formacija: riba.

http://www.jutarnji.hr/furiozni-bavarci ... a/1229949/

Još jednom :bravo: za Holigu.

Posebno mi je drago što je spomenuo Marića sa Spielverlagerunga. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 lis 2014, 14:48

Odlično, odlično! Samo tako dalje ekipa! Ovo je stvarno super bilo, ali ja nisam to mogao gledati.

Možda je bolje za ekipu ako ne gledam utakmice, a oni razvaljuju. :mrgreen:

Zaista sam šokiran ostao kad sam vidio rezultat u Rimu. Unatoč Werderu opet sam očekivao zahtjevnu utakmicu, a Bayern je samo pokazao kako je talijanski nogomet stvar prošlosti.
Tek s ovom pobjedom dolazi se do potpune spoznaje dimenzije u čemu zapravo smiješni Juventus dominira sa 102 boda, a vani gubi utakmice od danskih, norveških, švedskih i turskih klubova i sve to što rade zapravo apsolutno vrijedi u Europi isto onoliko koliko Salzburg, Ajax i Dinamo rade u u svojim prvenstvima.

2 utakmice - 13 golova i odlična igra. To se uvijek traži. :bravo:

effe__sa napisao:Posebne nagrade i plakete treba uručiti Schalkeu i HSV-u kada su uspjeli protiv ovako moćnog stroja bod uzeti. A ako Gladbach bilo šta napravi u nedjelju, onda im kapa do poda. Stvarno sve dobro funkcioniše u timu.

Bayern tada nije uopće bio sjena ovoga, još smo bili debelo u hodu. Njihov je rezultat zapravo produkt čiste sreće ili poklapanja u danom trenutku. Sutra bi izgubili 10:0 s nemilosrdnom igrom od prve do zadnje sekunde. ;)

Na kraju opet se ne treba pretjerano zanositi i uzbuđivati, jer period je potpuno isti kao i prošle sezone - još nije ni blizu prosinac, u skupini je ove sezone ponovljena preslika Manchestera C., a u prvenstvu nekakva repriza pobjede 0:4 protiv Schalkea tijekom prošle sezone. Ove dvije utakmice vremenski tako SADA dođu.

Po ovome što sam pohvatao, rezultati od utorka su ili jednostavno rečeno produkt poklapanja nakon duuuuugo godina(40 golova i dominacija određenih klubova) ili možda nova realnost ala regular NBA season - gledat ćemo zagrijavanje klubova u nekim ligama prvih 6 mjeseci, a play-off je ono što se isključivo pokazuje kao mjerilo, prevedeno u nogomet, druga polovica 3. mjeseca pa sve do početka 6. mjeseca.

Za Bayern ovo definitivno od sada vrijedi. Važnije od sadašnje igre i rezultata će biti samo rezultati i predstave od polovice ožujka do lipnja.

Morat ću pogledati ili extended hightlights ili cijelu utakmicu da vidim kako je to sve doista funkcioniralo.

Sad sve ovo iz Bremena i Rome protiv Gladbacha ponoviti opet. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 23 lis 2014, 23:31

FCB_general napisao:
effe__sa napisao:Posebne nagrade i plakete treba uručiti Schalkeu i HSV-u kada su uspjeli protiv ovako moćnog stroja bod uzeti. A ako Gladbach bilo šta napravi u nedjelju, onda im kapa do poda. Stvarno sve dobro funkcioniše u timu.

Bayern tada nije uopće bio sjena ovoga, još smo bili debelo u hodu. Njihov je rezultat zapravo produkt čiste sreće ili poklapanja u danom trenutku. Sutra bi izgubili 10:0 s nemilosrdnom igrom od prve do zadnje sekunde. ;)

Svašta se nešto može opravdati srećom....Samo činjenica je da su i Schalke i HSV puno pametnije igrali protiv Bayerna nego Roma. A Roma je opet imala nesreću što se Bayernu sve poklopilo, a ionako je Bayern uz sav respekt prema Romi, koja je solidna ekipa, dosta jači u svakom pogledu.
Zapravo sam ja ovim gore htio i ukazati i na to, da se malo previše gleda prema bundesligašima s podsmjehom, kada ih Bayern izdominira, nakanta. A nekako tada ispadne kao da su oni slabi, a ne Bayern toliko jak. Nekako se tom činjenicom previše opterećujemo. I ti si generale prema bundesligašima u zadnje vrijeme pogotovo prekritičan. :)
A evropski rezultati bundesligaša (koji su evo za sada jako dobri, a trend je napredovanja generalno zadnjih sezona) pokazuju da u BuLi ima itekako kvaliteta, samo da je pech drugih klubova što igraju u ligi s tako moćnim Bayernom. A eto npr jedna Roma je prošla kao jedan Werder, pa i gore.... :)

Isto tako se danima prošle sezone pričalo o truhlom Schalkeu koji je zaboga izgubio žestoko od jednog Reala, a niko nije pričao o tome šta je Schalke do tog momenta napravio. U Italiji će naravno pričati o snazi Rome, ako ona prođe grupu, tada će oni preći preko ovog poraza koji se Romi desio protiv Bayerna.... ;)

A treba biti u konačnici i jasno, da jesmo pokazali moć i vidi se koliko je Bayern moćan, jer Roma je dobra ekipa. Samo opet treba ostati i na zemlji, jer nije iz prve kategorije, prave teškaške kategorije ekipa kao što je prije svega Real, pa još Barca ili eventualno Chelsea. Ali i dosadašnji tok sezone pokazuje kolika je razlika između Bayerna, Reala i ovih drugih nabrojanih i na drugoj strani ostalih klubova...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 24 lis 2014, 09:52

Kao i uvijek, gust je citati objektivne i promisljene komentare EFFE-a :bravo:

Prevelika je razlika ove sezone izmedju ovih top 4-5 klubova i ostatka, posebno Bayerna koji je usao u bolesnu formu, ovako rano - nakon svj. Prvenstva..

Vezano za ovu s Romom, nekoliko sam puta tijekom tekme rekao tipa "vracaj zabarima za sve one bolne godine" i stvarno je preocito koliko su osugavili njihovi klubovi. Sada s gustom slusam ove vjerne navijace juvea, milana i rome kako pricaju o snazi pojedinih talijanskih klubova unutar prvenstva, a u isto vrijeme o njihovoj frustrirajucoj nemoci u europi. Najdraze mi je tjesiti svog druga juventusovca koji smatra da je juve imao veliki peh zadnjih LP sezona, da je mogao doci do finala itd.
:roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 24 lis 2014, 09:58

cruz napisao:Kao i uvijek, gust je citati objektivne i promisljene komentare EFFE-a :bravo:

Prevelika je razlika ove sezone izmedju ovih top 4-5 klubova i ostatka, posebno Bayerna koji je usao u bolesnu formu, ovako rano - nakon svj. Prvenstva..

Vezano za ovu s Romom, nekoliko sam puta tijekom tekme rekao tipa "vracaj zabarima za sve one bolne godine" i stvarno je preocito koliko su osugavili njihovi klubovi. Sada s gustom slusam ove vjerne navijace juvea, milana i rome kako pricaju o snazi pojedinih talijanskih klubova unutar prvenstva, a u isto vrijeme o njihovoj frustrirajucoj nemoci u europi. Najdraze mi je tjesiti svog druga juventusovca koji smatra da je juve imao veliki peh zadnjih LP sezona, da je mogao doci do finala itd.
:roll:

Sve dok ne rastavimo Milan par puta na proste faktore i dalje će me proganjati traume koje su nam nanijeli Pippo i društvo.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 lis 2014, 10:06

NAZALOST protiv njih necemo igrati ove sezone, razumijem te i osjecam tvoju bol! Ali nadam se, i evo priznajem, da bi volio da Milan opet ojaca i da udje u LP, i da bas na nas nabasaju! 8-)

Roma i Juve su dobili svoje porcije, Inter nas je uspio izbaciti prije par sezona, a prije toga su nas u finalu isprasili, s njima imamo isto tako velik dug!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 lis 2014, 10:53

effe__sa napisao:Zapravo sam ja ovim gore htio i ukazati i na to, da se malo previše gleda prema bundesligašima s podsmjehom, kada ih Bayern izdominira, nakanta. A nekako tada ispadne kao da su oni slabi, a ne Bayern toliko jak. Nekako se tom činjenicom previše opterećujemo. I ti si generale prema bundesligašima u zadnje vrijeme pogotovo prekritičan. :)

Ljudi ko ljudi, oduvijek vrijedi kako je Bayern vlasnik njemačkog nogometa. Naravno kako onda sve ostale ismijavaju. Sad još kad je Borussia podbacila, opet extra dimenzija nekima.

Pa rezultati su odlični u smislu LP, to da ekipe prolaze grupne faze, a protiv velikih se sramote redovito 2 kluba, dok Bayern i Dortmund po prigodi(kao prošle sezone ili Borussia prve dvije euro sezone nakon dugo vremena blamiranje u skupini).

U EL već godinama nitko nije prismrdio polufinalu i sve je to slabo postalo otkako su 4 predstavnika u LP, a tamo nitko ne može do trofeja.

Što se tiče kritika, to je zbog toga što nema pomaka. Mi od ljeta 2012. idemo prema gore, čak i od van Gaala s blagom stagnacijom 2010/2011., ali sve poslije je samo uzlazna krivulja. Dortmund sad kad nas pokušava pratiti je skroz podbacio u ulazu u sezonu, a ostali standardno toplo-hladno, stalno na istom ili lošijem mjestu.

Liga je dosadna, nema zanimljivosti i ne može nitko ništa po tome pitanju promijeniti.

Gladbach je sada u odličnoj formi i seriji rezultata, ali Favre i Gladbach meni nisu Simeone i Atletico. Ovi s debelim minusom su opet potrošili i doveli super igrače i guraju odlično u Primeri(koja je opet nakon 5-6 godina opet sa stabilizacijom par uglednih klubova postala nešto jača), ovi u Mönchengladbachu sanjaju generaciju davnih 70-ih i 80-ih.

Još @cruz nabacio kako možemo praktički privatizirati Bundesligu. Dakle, unlimited power! Svi ostali pokorite se. Treba dočekati Leipzig već iduće sezone u 1. ligi i onda naredne 3-4 vidjeti mogu li konačno donijeti nešto iznimno potrebno njemačkom nogometu.

Što se tiče AC Milana, oni su nama ono što je Italija Elfu. Dakle, jedino gdje račune nismo izravnali i gdje bi morali njih rasturiti.

Intera, Romu i Juventus smo pobjeđivali i razvaljivali, ali samo Milan nismo i to je jedino što nam je ostalo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 24 lis 2014, 14:26

Image

Skor da padnes u nesvest. Jedino sto smo ih dobili 4:1 sa van Gaalom u Audi kupu. To je bio sex :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.