mirko0410 napisao:Stalno se vračaš na triple sezonu i hočeš nekaj dokazati ili srušiti kaj je nemoguče.
Do sad mi je bilo nepoznato da je zabranjeno uspoređivati sezone. Prošlu sezonu su ljudi konstantno uspoređivali sa tripl sezonom, ne vidim u čemu je problem sada.
I ne, ne pokušavam srušiti ništa, uspoređujem jednostavno

mirko0410 napisao:Jesen 2012 Bayern je odigral standardno, igralo se, pobjeđivalo. Ribery je vukel ekipu kao i nekoliko godina prije, kao uostalom i danas kad igra Ribery za Bayern nema straha, a te jeseni je bilo problema sa Robbenom i koliko se sječam završio je na klupi. Na prolječe 2013 Bayern je gazio i za taj period ako netko može pronaći zamjerke onda bolje da prestane pričati o nogometu. Ovo prolječe nije odigral samo Ribery nego su vrhunsku sezonu imali i Lahm, Alaba, Robben a posebno Martinez i Schweinsteiger u sredini terena. Znači najvažniji dio sezone Bayern je bio pravi a godinu dana kasnije se dogodilo upravo suprotno, jesen 2013 Bayern odličan, tip-top nepobjediv a kakva je bila završnica i prolječe 2014 dobro znamo.
Ne govorim ja uopće o pobjedama, porazima i padovima forme, ja govorim o našem nogometu, koji sada djeluje puno sigurniji nego onda. Onda smo ponajviše ovisili o bljesku individualca Riberija (u drugom dijelu sezone Robbena) i o dosta sreće (prvi gol protiv Đubrentusa koji zabijamo onak nakon 27 sekundi).
Provjeri u kojim igrama Ribery nije igrao i kako su iste završavale.
Sada naša igra puno manje ovisi o bljesku individualca (igrali smo neovisno o tome dal' su Robben i Ribery bili na terenu) već bolje gradimo napad.
mirko0410 napisao:Vidim da se se opet dotaknul Mandđukića i veliš da je Lewandowski Space Shuttle za Manđukića opet subjektivno i krivo, Lewandovski je Space Shuttle za Čopa ali za Manđu sigurno nije. Kaj se tiče Lewandovskog meni je ok, ja sam od njega otprilike i očekival ovaj nivo, a pokazalo se da nije isto igrati u Dortmundu i u Bayernu. Kaj se tiče Goetzea , dečko ima 22 god., igra bolje nego lani a očekujem da če još napredovati i biti iz sezone u sezonu još bolji.
Niti subjektivno, niti krivo.
Citirat ću Spidija tu:
Speedy napisao:Pa lik je imao proigravanja i asista koja ona dvojica
(Gomez i Mandžukić) ne znaju rukom uraditi!

Čisto usporedbe radi. Mandžukić je prošle sezone u isto vrijeme imao nešto golova više na kontu nego što ih Lewy ima sada, ali s druge strane nije imao ni jedan assist. Drugim riječima, dok Mario nije zabio, bio je zapravo beskoristan na terenu. Lewy čak i dok ne zabije pridonosi igri na neki način - npr. onaj pass Riberyu protiv Frankfurta. Tak nešto Mandžo ne bi napravil ni u PESu.
A može poljak još i dosta bolje nego što igra.