O jebem ti ovakav nogomet i onog tko ga izmisli.
Čestitam Shakhtaru na prolasku! Veliki rezultat za njih!

FCB_general napisao:Alonso jebeno ušao u 2015. godinu.

TiLe napisao:Ma kakav prolazak Shakhtara!
Pa čak im je i ovakav bezidejni i turbo zbunjeni Bayern dopustio ravno jedan udarac na gol.
Shakhtar prolazimo, ali nas prva ozbiljna ekipa izbacuje.
Prošla sezona bi se opet mogla ponovit.

Lennon napisao:Nisam stručnjak i neda mi se vise filozofirat sto je a sto nije trebalo. Al ko fanu Bayerna ovo je danas izgledalo jako lose, i ko da je nestala momcad od subote.
E sad zasto je on sve danas iso mjesat i miksat ekipu to samo on zna.
Doma krenut ozbiljno i opce ne zelim ni pomislit da bi ekipa mogla imat los dan..
Miki napisao:Lennon napisao:Nisam stručnjak i neda mi se vise filozofirat sto je a sto nije trebalo. Al ko fanu Bayerna ovo je danas izgledalo jako lose, i ko da je nestala momcad od subote.
E sad zasto je on sve danas iso mjesat i miksat ekipu to samo on zna.
Doma krenut ozbiljno i opce ne zelim ni pomislit da bi ekipa mogla imat los dan..
Nije isključeno da imaju loš dan. Može se desiti da ne uđe nijedna od 15-20 šuteva, a da ga oni daju iz 2-3 šuta. Čar fudbala nije u tome da uvijek jači tim pobjeđuje, zato je i toliko popularan sport. Ova igra ne ohrabruje pred nastavak takmičenja. Vjerovatno ćemo proći Šahtjor, ali protiv Barse, Reala i Atletika sa ovakvom igrom nemamo šanse. Česte promjene formacije, pozicija igrača na terenu kao i samog sastava dovode do ovakvih stvari. Gvardiola bi trebao dobro da se zamisli gdje je pogriješio, a neke od razloga sam naveo u prethodnoj rečenici.

ivan napisao:A kako to da kad nekog rasturimo upravo te promjene formacija za vrijeme utakmice, izmjene pozicija i sl. svi stručnjaci hvale i navode kao nešto fenomenalno i nevjerojatno. Nebitno to, ja mislim da će Pep igrat 3-4-3 od sad kad se Alaba vratio. Još dok se Lahm vrati, mislim da je to formacija u kojoj nas vidim

luctl napisao:Veli Guardiola da je zadovoljan igrom!![]()
U uzvratu cemo ih demolirati.

luctl napisao:Alaba je prešao centar točno NULA puta!![]()
O jebem ti ovakav nogomet i onog tko ga izmisli.![]()
Čestitam Shakhtaru na prolasku! Veliki rezultat za njih!
Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju